View Full Version : Помощ ! Тя ми се обади..
Преди време писах една тема..темата е ТАЗИ (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39927&start=0). Както сами виждате, обичах(м) я безумно много, но едно нещо ме спира..как след толкова време тя се е сетила за мен..как во да правя ? Причини ми страшна болка..3-4 месеца не спирах да мисля за нея и бях като парцал..робот..бях едно нищо. Според вас заслужава ли си да бъда с нея ? Мога да бъда с нея, мога и да не бъда, все ми е тая вече, но май искам да бъда с нея - но както винаги ме е страх да не ме нарани отново, щот вече ще полудея :smt017
po-dobre nedei 6toto ne se znae dali pak 6ti pri4ini bolka po-dobre da ne strada6
Или може би е останала на "сухо" и иска да се върне при бившия..
sexY_mackA90
06-26-2006, 19:24
Mi vij nevuzmojno e da obi4ash bez da stradash...ako naistina tolkofa q obi4ash prosto trugni s neq i ne mu misli mnoy na budeshteto :wink: una4e ti pojelafam kusmet!!!
alkobalko
06-26-2006, 19:25
Nedei. Ako i tozi put se vurnesh i sled tova tq otnovo e narani shte stradash oshte poveche. Az sum na mnenie, che neshto, koeto e veche ostaveno v minaloto e tam, za da ne se vrushta. Pomisli predi da vzemesh reshenie, zashtoto moje otnovo da stradash.
HandOfBlood
06-26-2006, 19:26
аз пък на твое място пак бих се събрала с нея...
Незнам дано е искрена и наистина те обича,но най-добре да говориш с нея и да я питаш всички тези неща.
miloto_girl_4e
06-26-2006, 19:30
ами.. не съм изпадала в подобна ситуация, но .. съм мислила по този въпрос и май ако бях на твое място нямаше да се събера отново с нея...
Мисля, че е по-добре да не тръгвате пак. Но не съм съгласна, че ако тръгнете и тя пак те остави, ще страдаш повече. Ако чувствата ти към нея са изстинали и тръгнете пак...няма да го има това желание както преди, тръпката ще е изчезнала....винаги ще имаш едно на ум. Затова, ако те остави или ти нея, може да го преодолееш по-леко от преди. :roll:
beb4o_bu
06-26-2006, 20:24
Пак аз...там горе.
AVRIL4ETO
06-27-2006, 17:52
zavisi ako naistina go iska6 i vse pak 4uvstva6 ne6to kam neq se varni nli si stradal za neq sega ima6 vazmojnost da bade6 s neq >>>>>>>>>no vse pak imai si 1 na um
Зарежи я. Сега пък и щукнало че вече ставаш. Аман от женски прищевки! До тук. Стига те е ебавала. Намери си някоя, която ще се държи с теб така, както искат да се отнасят с нея. Имай си самоуважението! Прати я подяволите и повече НИКОГА не се занимавай с нея.
Malko_kote
06-27-2006, 18:41
Abe milo...Zn6 li kvo, trugni s neq._Pravi se 4e ima6 4uvstva kum neq, no tova da ne bude pove4e ot 5 dni !!! Sled tova q skusai.Kaji i 4e ve4e nqma6 4uvstva kum neq i prosto ne ti dreme.A puk i ve4e si siharesal drugo momi4e i taka.6te q razbie6.hihi :)
Nadelina
06-27-2006, 18:46
Az chakam s netarpenie moq chovek da napravi sashtoto.. Istinata e che iskam da mu go varna za tova koeto mi prichini.. Otmashtenieto e sladko.. Tragni s neq.. i i go varni! Btw.. vinagi sam mislela che kogato obichash nqmash smelost da naranish choveka koito obichash.. Az sigurno ne sam se vlubvala oshte za tova mislq taka.. No vse pak .. Vsichko se vryshta!!!
Abe milo...Zn6 li kvo, trugni s neq._Pravi se 4e ima6 4uvstva kum neq, no tova da ne bude pove4e ot 5 dni !!! Sled tova q skusai.Kaji i 4e ve4e nqma6 4uvstva kum neq i prosto ne ti dreme.A puk i ve4e si siharesal drugo momi4e i taka.6te q razbie6.hihi :)
:wink: Брилянтно!
Преди време писах една тема..темата е ТАЗИ (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39927&start=0). Както сами виждате, обичах(м) я безумно много, но едно нещо ме спира..как след толкова време тя се е сетила за мен..как во да правя ? Причини ми страшна болка..3-4 месеца не спирах да мисля за нея и бях като парцал..робот..бях едно нищо. Според вас заслужава ли си да бъда с нея ? Мога да бъда с нея, мога и да не бъда, все ми е тая вече, но май искам да бъда с нея - но както винаги ме е страх да не ме нарани отново, щот вече ще полудея :smt017
Батка виж...кучките са много...гледам че и ти като мене се съсипваш по тоя начин....мисля че заслужава да и дадеш един шанс....нищо че неможе да си представиш как след сичко дето ти е причинила ще може да я погледнеш и да кажеш обичам те....опитай пак пък ако пак те преебе мисля че ще е най добре да и кажеш няколко неща в очите...и мисля че ао още един път те нарани няма да се съсипеш толкова....силната болка е само един път...както и чуствата които испитваш иситнски и най силно към един неможе към друг....
sladkata_hilary
06-27-2006, 20:30
Nedei. Ako i tozi put se vurnesh i sled tova tq otnovo e narani shte stradash oshte poveche. Az sum na mnenie, che neshto, koeto e veche ostaveno v minaloto e tam, za da ne se vrushta. Pomisli predi da vzemesh reshenie, zashtoto moje otnovo da stradash.
абсолютно!
zoben_pitbul
06-27-2006, 20:37
Ами ти я познаваш-опитай да разбереш по начина,по който се държи дали има чувства към теб и дали си заслужава да си с нея.Нз,по-добре се събери с нея,но не и преди един сериозен разговор.