Влез

View Full Version : близнаците-благослов или напаст Божия?

brain_stew
06-27-2006, 07:11
Сблъсквали ли сте се да харесвате някое момче/момиче и то да си има близнак/чка?Как бихте реагирали?Изобщо готино ли е да си влюбен в близнаци и да не знаеш кой да харесваш или просто стите настрана?

П.П.: Говоря за еднояйчните близнаци!

Sarabi
06-27-2006, 08:57
Хах,не съм харесвала,но предполагам,че е много шантаво :lol:
Но те ако са едноячни,трябва да избереш кой ти харесва повече по характер,все пак външноста... :lol: е еднаква.

BeBencEto
06-27-2006, 08:59
spored men poprincip e mnogo gadno da ima nqkoi koito rpelicha super mnogo na tebe..ujas pone az ne moga da go priema..a po temata bliznaci ne sum obichala no podkrepqm mnenieto che haraktera rulira..poneje sa ednakvi..a i plus tva poznavam mnogo bliznaci koito po mejdudrugoto verno kato dve kapki voda sa..super ednakvi obache po harakter sa dvete krainosti..

djigi
06-27-2006, 08:59
Те еднояйчните също са хора различни помежду си. Заради външния вид ли само ще харесваш един човек.

Да живеят близнаците,
че двойна радост за нас са те.
С единия си тук, а с другия си там
стане ли грешка казваш не знам.

brain_stew
06-27-2006, 09:02
Те еднояйчните също са хора различни помежду си. Заради външния вид ли само ще харесваш един човек.

Да живеят близнаците,
че двойна радост за нас са те.
С единия си тук, а с другия си там
стане ли грешка казваш не знам.

ОК!Тва ми хареса бях забравила песничката!И честито 555то мнение!

She-Devil
06-27-2006, 09:23
Не че съм ги харесвала, от компанията ми имаше близнаци...ужасно е говоря си с един , с другия ама да ти кажа все още не го различавам,дори като ги видя на улицата.поздравяваме се...ама всеки път като патка ги питам с койо разговарям.Обикновено при тях цари един закон.А именно първо единия ходи с момичето,после другия със същото момиче....тва е гадно ...Имало съм пред очите този пример,знам за какво говоря! :shock:

djigi
06-27-2006, 09:28
А именно първо единия ходи с момичето,после другия със същото момиче....тва е гадно ...

Не, не е гадно, а направо... А самото момиче как се съгласява? Или това е задължително, правила. Всъщност и за какво го правят? Да разбере Тя с кого ще й е по-добре....

П.П: Благодаря, brain_stew

FiRe_LaDy
06-27-2006, 09:36
Mm az sam hodila s bliznak.Eee trudno si gi razlichavah,ama sym bila sigurna vinagi che sam bila samo s ediniq.Mejdo drugoto e gotino ot edna strana,ama ot druga ne chak tolkova.Abe hubavo si e.. \:D/

brain_stew
06-27-2006, 09:45
а относно различаването близнаците които аз познавам са много еднакви!единственото различно в тях е че единия има бенка на стъпалото а другия няма!Иначе всичко друго им е еднакво!ужас!
Иначе сигурно е готино да ходиш с близнаци!Но виж-секса с близнаци вече е нещо друго!Не че съм пробвала де ама предполагам е готино!

niki7o
06-27-2006, 10:42
dobre 4e ne sum se vlubvala v bliznaci stra6no mnogo se radvam