Влез

View Full Version : Мъжки курви

NeSTa_86
06-27-2006, 14:32
:lol: :lol: :lol: :lol: А бе ся преди да легна се замислих тея Курвите(мъжките) как си вършат работата бе. Сигурно пият някви хапчета, защото то какъвто и да си не може винаги да ти е станал. :shock:

06-27-2006, 14:45
Не е така може да ти е станал ,но зависи колко клиенти и какви.Мене са ми плаща ли за секс ма не съм се зорил и нико не съм взимал.

martin69
06-27-2006, 15:39
виж, опитен човек ха-ха

Black_Witch
06-27-2006, 16:55
Всички мъже са курви.

06-27-2006, 17:03
Всички мъже са курви.

xax tova go znam sa6toto samo 4e s va6iq pol

Black_Witch
06-27-2006, 17:05
Всички мъже са курви.

Има тема по въпроса.Включи се там като толкова напираш да се изкажеш.А какво си чувал...проблема си е твой,щом даже нямаш лично мнение и го караш на слухове.Жалка и нисша порода!Ставате само за размножаване,нищо друго! :evil:

NeSTa_86
06-27-2006, 17:12
abe ei 6+a ima shamari ne se otklonqvaite ot temata!
:evil:

06-29-2006, 22:55
Всички мъже са курви.

Има тема по въпроса.Включи се там като толкова напираш да се изкажеш.А какво си чувал...проблема си е твой,щом даже нямаш лично мнение и го караш на слухове.Жалка и нисша порода!Ставате само за размножаване,нищо друго! :evil:

xaxa kato stavam samo za razmnojavane ela da vidi6 ko 6ta napraq mn zloba 6ti prasna Putkata ot sex !

HandOfBlood
06-29-2006, 22:57
Всички мъже са курви.

Има тема по въпроса.Включи се там като толкова напираш да се изкажеш.А какво си чувал...проблема си е твой,щом даже нямаш лично мнение и го караш на слухове.Жалка и нисша порода!Ставате само за размножаване,нищо друго! :evil:ми ти па да не си много над него ма?
за мене и мъжете и жените са курви :mrgreen:

06-29-2006, 23:19
A бе Наполеон си го е казал:"Всички жени са курви,освен майка ми."Точка по въпроса!

kin
06-29-2006, 23:21
зависи какво разбирате под израза "курва"

Dr. Kazimbutt
06-29-2006, 23:44
Жалка и нисша порода!Ставате само за размножаване,нищо друго! :evil:
Ти си една много комплексирана феминистка.

Luciferian
06-30-2006, 00:52
...Жалка и нисша порода!Ставате само за размножаване,нищо друго! :evil:
Ако не е изблик на моментен гняв - много зле за теб. Пробвай само на скречове и вибратори до края на живота си, ако ти стиска...

Pastet
06-30-2006, 02:57
Всички мъже са курви.

но пък така ни е много гот....а ти закакво мразиш пък толкова мъжете ?

06-30-2006, 14:47
qvno za6toto nikoi maj ne bi q haresal neq 6toto e nqkva gadna i zatva mrazi pola ni. :-$

^KaSiDi^
06-30-2006, 15:42
ei zakakvo vsichki se otklonqvate ot temata be hora ? :roll:

ta da se vyrnem kym temata....spored men super mn zavisi kakva tochno shte tr da ebe,ako mu e tretata ili chetvyrata za dnes 60 godishna dyrta debela razpluta baba,shte my izvinqvash da go vdigne ei taka....to tai stavat hubavite nesht,baq zor shte vidi dokat go nadyrvi...sig shte vzeme nqkoi hapche i ....shte chuka voliu nevoliu,pari mu se davat,a pak ako e nqkoq mlada hubava madma(to tva malko ne mi se verva,shtoto koq huabva madma,shte si plati za sex :shock: ) ili pak vse pak nqkoq zapazena lelq,det dolu gore stava moje i sam da se spravi.....vsichko tva e mn uslovno :P

06-30-2006, 16:59
Всички мъже са курви.

Я умри ма овца проста! За много голяма ли се имаш? Айде ела и ми го кажи в очите това пък ще видим дали само за "размножаване" ставаме

Овцата
06-30-2006, 18:07
A бе Наполеон си го е казал:"Всички жени са курви,освен майка ми."Точка по въпроса!

Продължението е "Но да не забравяме, че и тя е жена" ;)

Нито един човек, който има успехи в секса и любовта, не мрази противоположния пол и не го обявява за "курвенски" ;)

NeSTa_86
06-30-2006, 19:30
ei zakakvo vsichki se otklonqvate ot temata be hora ? :roll:

ne mi se verva,shtoto koq huabva madma,shte si plati za sex :shock: )Защо така си мислиш...супер много яки пички ходат да се ебат с жигола.... Просто ако партньорите им не могат да ги задоволат и искат някой добър и опитен,.

Nix
06-30-2006, 19:37
Всички мъже са курви.

Ti da ne idvash ot nqkoq feministka sekta q kaji ? Da ne se imash za ne6to pove4e? A po temata ...mujki kurvi si ima i vsi4ko e vupros na izbor...su6toto e pri pove4eto jeni.

06-30-2006, 19:43
Всички мъже са курви.

mnogo dobre kazano :x

06-30-2006, 21:05
Всички мъже са курви.

mnogo dobre kazano :x
maje...vednaga ska4at na boi....