View Full Version : KolEBANiq
sLaDoLiNiTiTa
06-27-2006, 15:36
Zdraveite!Postavena sam pred neveroqtna dilema i neznam kak da postapq!ot po4ti 3 sedmici hodq s edno mom4e,koeto mn mi dopada i ujasno mnogo me privli4a sexualno!govorihme si s neg oza sex -na nego mn mu se iska,no az mu kazah,4e tova nqma da stane skoro i 4e trqbva da me po4aka 2-3 meseca dokato sam gotova - i toi se saglasi!samo 4e,sega razbiram kolko mnogo m ise iska da go napravq.samo 4e neznam!strahuvam se sled tova da ne se po4uvstvam izpolzvana ili da mu omrazna tvarde barzo.posavetvaite me!:)
ем кажи му тогава че си готова или нищо не му казвай,ми направо можеш да го натиснеш некъде,кфо ще му се обясняваш той ще загрее.. :-D
Гаранция ,че ще му омръзнеш а до това за използването не го разбирам и никога не съм могъл и затоа немога да кажа нищо.
Ако го държиш без секс може да му писне а ако му пуснеш може везнага да те зареже така ,че трябва да намериш баланса.
SlAdoLiNiTiTa
06-27-2006, 16:18
na 16 sam
Black_Witch
06-27-2006, 16:22
Абе не е въпроса само в тва да се изшибаш с някой все пак.Като ти се иска-направи го.Аз си мисля,че щом го искаш толкова много-няма да се почувстваш гадно и използвана след това.Всичко зависи само от теб.А аз съм била свидетел на ситуация в която момчето писва на момичето след секса.Така че въпроса не е в секса,а в това до колко си допадате,а както знаеш за това няма формула.
mi da pusni mu na mom4eto 6tom si gotova nqma kakvo da te 4aka 2-3 meseca...no ako misli6 4e sled tova 6te te zareje qvno ne e to4niqt 4ovek :)
Nadelina
06-27-2006, 17:49
Emi.. s mene stana neshto takova.. Spah s nego.. i posle toi me ostavi.. i kfo ot tova? Trqbva da sujalqvam li? Ne mnogo qsno.. Ne sujalqvam za neshta koito sam iskala da napravq..Az iskah da legna s nego i legnah.. drugoto nqma nishto obshto ! Napravi si sama izvoda..
Е що пък да се почъвстваш използвана!/ #-o Разбирам да не ти се е правило секс и само заради него да си го направила ама и на тебе ти се прави!Нз що жените се чувстват използвани кат пуснат на мъжете мн тъпо мислене!Нали и на нас ни е било готино бе!Що пък те веднъж не се почувстваха използвани ми се ние!
sexY_mackA90
06-27-2006, 18:45
Е що пък да се почъвстваш използвана!/ #-o Разбирам да не ти се е правило секс и само заради него да си го направила ама и на тебе ти се прави!Нз що жените се чувстват използвани кат пуснат на мъжете мн тъпо мислене!Нали и на нас ни е било готино бе!Що пък те веднъж не се почувстваха използвани ми се ние!
Dam..taka si e absolutno si prafa i az sum na sushtoto mnenie!!! :-k
Bisollini
06-27-2006, 18:53
ako iska6 da si sogorna dali nqma da te zareje trqba da si sigorna purvo dali te obi4a za da go napravi :-k ako e svesten tip davai ne se pritesnqvai 6tom te kefi dori sled 2-3 sedmici posle da te zareje 6te znae6 4e si pravila sex s 4ovek koito ti e dopadnal Mnogo ;)
Bisollini
06-27-2006, 18:59
http://www.a2zit.org/gallery/albums/FunTShirts/SexInstruktor.jpg Don`t Worry
Absconding
06-27-2006, 19:04
Dam..taka si e absolutno si prafa i az sum na sushtoto mnenie!!! :-k
:smt023 :smt023 :smt023
korabokroshenec
06-27-2006, 19:13
Е що пък да се почъвстваш използвана!/ #-o Разбирам да не ти се е правило секс и само заради него да си го направила ама и на тебе ти се прави!Нз що жените се чувстват използвани кат пуснат на мъжете мн тъпо мислене!Нали и на нас ни е било готино бе!Що пък те веднъж не се почувстваха използвани ми се ние!ako iska6 da nakara6 1 mom4e da se po4ustva izpolzvan go svalqi 1 den i si legnete 1 no6t i na sutrinta dokato spi mu izbegai bez da mu kaje6 4ao i ne go tarsi pove4e..
А само сексуално ли те привлича или имаш и чувтва?
sLaDoLiNiTiTa
06-27-2006, 19:24
blagodarq na vsi4ki koito pisahte.nqko ime pita dali imam i 4uvstva..hmm ami mislq 4e da.mn barzo se privarzah kam nego,lipsva mi kogato ne se vidim 1-2 dni.na men problema mi e durg.az hubavo 6e mu pusna ama mislq 4e ako go napravim tolkova skoro 6te si omraznem barzo 6toto nqma da q ima ve4e taq trapka da 4aka...a i nal iznaete,4e vsqko ne6to,koeto se povtarq gubi svoq 4ar.toi po princip e mn seriozno i otgovorno mom4e,ama znam li na kade 6te go izvarti peralnqta...