Влез

View Full Version : КАКВО Е ДА ИЗПИТВАШ ЧУВСТВА КЪН НЯКОЙ ИЛИ ДА СИ ВЛЮБЕН?

ifmp
06-27-2006, 15:49
Значи най-накрая се запознах с момичето които жадувах толкова , и вече 2-3 пъти се срещнахме и нещо поне при мен витае из въздуха , че ще имам голям успех , защото тя показва и тя заинтересованост и то не малка но не знам ...ами тя ме кани тук там и на нищо не отказва
Според вас момичета да ли само експериментира или наистина изпитва нещо кое е по удачния вариянт?
И другото от както се запознахме аз не мога да спра да мисля за нея.за мен тя е ама страшно сладка и красива ...и просо не мога си представя , че някой ден ще се разделим каквато и да е причина но това ми е първото момиче и може би единственото което тоолкова много да харесвам и не искам да съсипя нещата ,но като добавим това , че имам 0-лев опит и много ме страх , защото не знам какво да правя
Запознахме се и си проличава двустранен интерес но за сега толкова
Кажете какво да правя сега ....какво да и предлагам какво се прави след запознанството къде да ходим колко често и какво да говоря като си ме е и доста срам , но постепенно се отсрамвам
Такъв човек съм , че мнгоо мразя да не казвам това което мисля , Изгарям от желание да и кажа , че много я харесвам и че е страшно слдака но не знам....да ли това нямда да провали нещо ..може ли веднага ...просто се задушвам от това леко повърхностно отношение дори в началото ..но като не знам какво да правя ... Тя сега завърши 8-ми клас , а аз 11-ти ...но тя изгледжа по голяма за възрастта си , както и да е ..
Моля дайте съвети какво да правя ...как да зпочна нещата така че да не я изпусна...така че да и бъде интересен ....нищо не знам...дайте съвети
Според вас това да ли значи че съм влюбен и какво значи да имаш чуства може ли те да се явят след 2-3 пъти ?
Много мерси

elti
06-27-2006, 16:51
zdr,ami kakvo da ti kaja-qvno qko si hlatnal ;) iskam da znae6 4e tova 4e nqma6 opit ot predi tova bi te napravil o6te po-sladak i privlekatelen za neq-pri polojenie i 4e e po-malka-tova sas sigurnost e tvoe predimstvo!6te popita6 za6to?za6toto ako se darji6 kato vsi4kite ti vrastnici-t.e. da misli6 samo za sex i samo za tova da si hva6ta6 tazi i onazi-kakva polza ot takuv opit?mislq 4e i sam moje6 da si napravi6 ravnosmetkata :) iskam da ti kaja 4e samata az imam priqtel-az bqh mn po-opitna ot nego,no vapreki tova ni6to ne ni popre4i nali ;) taka 4e izlezte v parka,na kino, v zoologi4eskata gradina-tova sa banalni mesta no var6at rabota-momi4eto 6te razbere 4e iska6 ne6to po seriozno i dalboko ot ednoto leglo!iskam samo da ti kaja-otpusni se na te4enieto-to 6te te otvede na krilete na lubovta i vsi4ko 6te e idealno :) USPEH!!! :)

sladkata_hilary
06-27-2006, 16:58
..съгласна съм с elti \:D/

Slave4You
06-27-2006, 17:02
Izli6no e da ti kzvam 4e si mn vliuben v tova momi4e :) Otnosno vyrposa ti dali eksperementira ili izpitva ne6to...v kraina smetka kak 6te razbere6 ako ne opita6,nali taka :) A tova 6te stane taka:6tom kazva6 4e i tq se interesuva ot tebe,sy6to kakto ti...davai!!!6tom ne iska6 da i kaje6 napravo za 4uvstvata si pokzvai i vse po qsno 4e q haresva6...vsi4ko e vreme.i togava ve4e ti preceni koga e podhodq6tiqt moment.a otnosno vyprosa koito si zadal kato zaglavie:az sym se vliubvala 1 pyt,no istinski.kogato sym okolo nego syrceto mi po4va da bie po silno stomaha mi se sviva i ponqkoga 4uvstvam leko potrypvane :smt007

ifmp
06-27-2006, 22:25
Mnogo blagodarq na vsi4ki iskrenno :)
Rabotata e tam 4e ne moga da izdurja ve4e ako ne i kaja 4e ia haresvam no malko me i strah i nz da li ako i go kaja sega suvsem v na4aloto da ne bi neshto da stene nz.... kak mislsite
kajete oshte kolkoto mojete takiva mesta i zanivmania..zashtoto po tazi tema sum mnogo zle ...
boje ne moga spra da misla za neya :shock:

HiLaRyYy
06-27-2006, 22:33
Ami..da izpitvash chuvstva kym nqkoi e naistina vylshebno!;] da obichash e prekrasno,no vinagi ima neshta koito te spirat,a posle syshtite tezi neshta nqkak si te vryshtat nazad ti te karat da se borish sreshty neshto koeto ti se e struvalo nevyzmojno,no vsyshtnost ne e!Po nqkoga da obichash e trudno,osobeno ako nqma nishto ot stranata na drugiq,da si igraqt s teb,no ti da ne se otkazvash ot chuvstvata si da se opitvash da promenish dadeniq chovek...da iskash da go napravish po-dobyr i ako nqkoga uspesh da spechelishsyrceto mu bi bil mnogo shtastliv,no tova chesto se prevryshta samo v mechta,zashtoto lubovta e samo chuvstvo,no ot nego boli...lubovta oznachava da se otrechesh ot sebe si v imeto na vsichko sbsolutno vsichko drugo.....

ziky
06-27-2006, 22:35
КАКВО Е ДА ИЗПИТВАШ ЧУВСТВА КЪН НЯКОЙ ИЛИ ДА СИ ВЛЮБЕН?

Ето как ще отговоря на този въпорс:
Нещо итсинско....това е....отговорност да бъдеш с някой и то не по принуда!

ifmp
06-27-2006, 23:51
Ah mai to4no takova izpitvam niakukva neotulima jajda da buda postoyanno s neya vupreki 4e oshte malko me e sram , no nz me4tata mi za sega e tia da 4ustva sushtoto kato men ..boje kakvo moje da stane ako e taka....do sega razgovorite ni ne sa bili na niakukvo zadulbo4enonivo no vse puk samo niakolko puti sme govorili...oba4e ne moga da go opisha struva mi se 4e s drug 4ovek edva li bi go dopusnala tolkova burzo i blizo do neya i da spodelia dosta neshta za neya . ne znam tova kakvo triabva da ozna4ava no edva li e stranene ot men....a ako znae az kakvo 4ustvam... zna4i az ot na4aloto na vtoria srok samo kato ia vidiah i krai neshto mi shtrakna ..vseki sledvash put se pove4e mi se iskashe da y azagovria
V denya koito ia zagovorih kato se vurnah iskah da zvuuna na edno mom4e deto sme prqteli i ne moga da si obiasnia kak mu zabravih izvednuj gsm nomera mu pri polojenie mu zvunia po4ti seki den ...
Vikam sega shte zapomnia az tazi data ..tia shte beleji promianata ...i boje opitah se da se setia koya data sme no ne ...izvednuj otnovo izklu4ih totalno ...nikoga ne mi se slu4valo 4ak tolkova da sum razkoncentriran i zamislen za neshto...
Sega v momenta sum i malko ot4aiyan tui kato ne sme zagovorili neshto po li4no i me e strah kakvo shte stane da ne se razvali magiata ne bezizvestnoto ...NO ot druga strana strashno me zadushava fatka 4e umiram ot nujda - ne jelanie a nujda da i kaja kolko mnogo e tia za men i kolko e krasiva i izobshto kakvo mislia ..no kajete ima li veroyatnost da stane niakoi fal ...nai malkoto iskam da stane fal .s momi4eto ot m4etite mi :(
Postoyanno si mislia kak shte izlezem niakude iz prirodata i shte i go kaja..a tia skoro shte i patuva na sam na tam i tova kato go 4uh napravo vutreshno se razplakah ..tui kato izpitvam nujda da buda absolutno vseki den s neya ..niam zna4enie kude e .Kazvate 4e za lubovta triabva da se otre4esh ot vsi4ko ....e sega neznaino kak za pruv put nishto ot tova koeto pravia ne me interesuva kakto predi ...pravia lubimite mi neshta niakuk si naslia...kaje vuzmojno li e ot niakolko kratki sreshti tolkova mnogo da sum i az nz kakvo vie kajete ..da li tova ne e emocia ili neshto momentno ..nz ne mi se slu4valo ina4e sum dosta emocionalen....
Kato se prestrasha da izlezem v parka i sednem niakude tova ve4e da li shte ia nakara da razbere 4e tova ne e prosto izvunu4ilishtno izlizane i 4e imam niakukvo 4ustvo kum neya ? oh mnog osum oburkan ....mnogo shte se radvam da mi pomagate pone v na4aloto do kato zacepia ..

ziky
06-28-2006, 00:03
Ah mai to4no takova izpitvam niakukva neotulima jajda da buda postoyanno s neya vupreki 4e oshte malko me e sram , no nz me4tata mi za sega e tia da 4ustva sushtoto kato men ..boje kakvo moje da stane ako e taka....do sega razgovorite ni ne sa bili na niakukvo zadulbo4enonivo no vse puk samo niakolko puti sme govorili...oba4e ne moga da go opisha struva mi se 4e s drug 4ovek edva li bi go dopusnala tolkova burzo i blizo do neya i da spodelia dosta neshta za neya . ne znam tova kakvo triabva da ozna4ava no edva li e stranene ot men....a ako znae az kakvo 4ustvam... zna4i az ot na4aloto na vtoria srok samo kato ia vidiah i krai neshto mi shtrakna ..vseki sledvash put se pove4e mi se iskashe da y azagovria
V denya koito ia zagovorih kato se vurnah iskah da zvuuna na edno mom4e deto sme prqteli i ne moga da si obiasnia kak mu zabravih izvednuj gsm nomera mu pri polojenie mu zvunia po4ti seki den ...
Vikam sega shte zapomnia az tazi data ..tia shte beleji promianata ...i boje opitah se da se setia koya data sme no ne ...izvednuj otnovo izklu4ih totalno ...nikoga ne mi se slu4valo 4ak tolkova da sum razkoncentriran i zamislen za neshto...
Sega v momenta sum i malko ot4aiyan tui kato ne sme zagovorili neshto po li4no i me e strah kakvo shte stane da ne se razvali magiata ne bezizvestnoto ...NO ot druga strana strashno me zadushava fatka 4e umiram ot nujda - ne jelanie a nujda da i kaja kolko mnogo e tia za men i kolko e krasiva i izobshto kakvo mislia ..no kajete ima li veroyatnost da stane niakoi fal ...nai malkoto iskam da stane fal .s momi4eto ot m4etite mi :(
Postoyanno si mislia kak shte izlezem niakude iz prirodata i shte i go kaja..a tia skoro shte i patuva na sam na tam i tova kato go 4uh napravo vutreshno se razplakah ..tui kato izpitvam nujda da buda absolutno vseki den s neya ..niam zna4enie kude e .Kazvate 4e za lubovta triabva da se otre4esh ot vsi4ko ....e sega neznaino kak za pruv put nishto ot tova koeto pravia ne me interesuva kakto predi ...pravia lubimite mi neshta niakuk si naslia...kaje vuzmojno li e ot niakolko kratki sreshti tolkova mnogo da sum i az nz kakvo vie kajete ..da li tova ne e emocia ili neshto momentno ..nz ne mi se slu4valo ina4e sum dosta emocionalen....
Kato se prestrasha da izlezem v parka i sednem niakude tova ve4e da li shte ia nakara da razbere 4e tova ne e prosto izvunu4ilishtno izlizane i 4e imam niakukvo 4ustvo kum neya ? oh mnog osum oburkan ....mnogo shte se radvam da mi pomagate pone v na4aloto do kato zacepia ..

:? :? :? :? :?