View Full Version : morence
mycinkatta
06-27-2006, 20:55
iskam da vi popitam dali znaete nqkakav na4in da si zabavq cikula s 5 dena,za6oto 6te hodq na more,i dali ima nqkakvi lo6i posledtviq ako go zabavq?
ima hap4eta za taq cel,bezvredni sa,no trqbva da se konsultira6 s lekar predi tova,minalata godina moq priqtelka taka napravi i be6e mn dovolna:}
пиеш противозачатачни и готово или витамин С ...но то е за по барзо да ти мине .... вапреки че на всеки влиае различно ...
Има хапчета, които се пият една седмица преди да ти дойде по 2 пъти на ден , проблема е, че не помня името им. Забавя до с около 5 до 7 дни.
Другия ти вариант е да използваш тампони, ако нямаш чак толкова поразяващи болки и би издършала. С тампон можеш да влизаш и в море и в басейн без проблеми. Миналото лято бях 2 месеца на морето при баба и така правих:) \:D/ \:D/ \:D/
Petinka``
06-27-2006, 21:50
qj mn limoni ili pii witamin C .. pomaga :)
`Death`Whore`
06-27-2006, 21:52
Да, безвредни са. Както е безвреден и Постинор.
БатеЕнчо
06-27-2006, 21:55
Аз веднъж пробвах да се самоубия с парацетамол обаче не можах.. след тва хич не ми идва 3-4 месеца... \:D/ \:D/ \:D/
Прави яко секс без презерватив! Гарантирам ти, че после 9 месеца няма да имаш никакъв проблем!
hahaha hap4eta i bezvredni bojeee... mili4ka po-dobre tamponi... ne e mnogo priqtno no po-dobre taka otkolkoto da si preebesh organizma...
Витамин С може да го забави, ако го приемаш в по-големи количества,но после доколкото знам като ти дойде ще ти се върне тъпкано
anichkaaa
06-28-2006, 05:52
moita priqtelka sled konsultaciq s ginekolojkata si 6te si zabavq cikula kato piq protivoza4atu4ni.Taka 4e moje da ide6 i da pita6 nqkoi ginekolog eventualno kakvo bi mogla da pie6,za da go zabavi6 :-s
DitmataMC
06-28-2006, 09:31
ave nqma kakvo da si zabavq6 cikyla, 6e pravi6 svirki 5 dena i taka ... :lol: