View Full Version : ne go razbiram...
super stranno e.s gadjeto mi sme ot izvestno vreme zaedno, no izob6to ne se vijdame(super rqdko i za malko)az ve4e se umorih da go karam,a toi po4ti ne se se6ta.v su6toto vreme me uverqva 4e vsi4ko e super i mi kazva 4e me obi4a i iska da e s men.kakvo stava?druga li ima:( ne razbiram takova povedenie.a puk i ponqkoga se durji kofti s men, onaq ve4er naprimer pred priqtelite mi se durja dosta zle i me nakara da se po4uvstvam kofti.tva dori ne e ist hodene...no NE iskam da spra!iskam da byda s nego
daite syvet kakvo da pravq...toi su6to ne iska da priklu4vame.no kakuv e smisula?i za6to se durji taka?
Angel_Girl
06-27-2006, 22:49
Emi govori snego i mu obqsni ne6tata ot tvoqta gedna to4ka
bez komentari
06-27-2006, 22:51
mi da ti kaja edno drugo momi4e pisa sy6tata tema predi vreme i otgovora be6e sy6tiq.Bez da govori6 s nego ni6to nqma da postigne6 ili da razbere6.
misli6 li 4e ne go napravih?ne6tata sa su6tite..
Angel_Girl
06-27-2006, 22:52
Emi kato ne razbira ot duma ebi mu maikata ti da ne si mu ku4ence za da se darji taka s teb???
m kazva 4e me obi4a..za6to togava iska da e s men kato moje da ima vsqka dryga?prosto da me zadurji do sebe si?i ne mu puka?
стига с тия гледни точки....смао точки...дай малко чертички :D
Angel_Girl
06-27-2006, 22:55
Ok togava mu obqsni kak stoqt ne6tata ot tvoita gledna 4erti4ka :smt016
Ok togava mu obqsni kak stoqt ne6tata ot tvoita gledna 4erti4ka :smt016
:D:D:D:D:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emi kato ne razbira ot duma ebi mu maikata ti da ne si mu ku4ence za da se darji taka s teb???
Мн си права.Чак ме е яд че има такива момчета които ебават момичетата по най-гадния начин,но ако все още даржиш мн на него не се отказвай направи всичко възможно за да не съжаляваш
Толкова ли не се сещаш,че е наложително да говориш с него!!!!
sladkata_hilary
06-28-2006, 08:29
говорете :wink:
HandOfBlood
06-28-2006, 09:13
Мн си права.Чак ме е яд че има такива момчета които ебават момичетата по най-гадния начин,но ако все още даржиш мн на него не се отказвай направи всичко възможно за да не съжалявашма и тя що го търпи...
абе мила, усещаш ли, че нещо не е наред режи веднага... щот накрая ще се окаже, че си права и ще боли много повече...
Brrrrrrrrrrrrr
06-28-2006, 09:17
m kazva 4e me obi4a..za6to togava iska da e s men kato moje da ima vsqka dryga?prosto da me zadurji do sebe si?i ne mu puka?
Ами ти откъде знаеш че не те лъже тоя!?! А и къв е че да се държи така с теб!
Аре стига с тва "може да има всяка друга/друг ама предпочита мене". И кво като е мн "популярен" сред момичетата ... да не е фанал Господ за шлифера ... да не е фанал Мойсей за жезъла !!!!!!!!!!! Ти кво по долу ли си от тия "всички други". Я се стегни и му покажи че имаш достойноство !!!!!!! Отиваш при него и му казваш че няма да търпиш лиготиите му (незнам как да нарека друго яче такова даржание). НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ТИ МАЧКА ДОСТОЙНСТВОТО !!!
време е да го поставиш на място :!: :arrow: кажи му че няма да търпиш повече това поведение.кажи му че искаш повече внимание,по-често да се виждате.но бъди твърда :!: ако пак ти каже че всичко е наред,отвърни му че за теб не е :!: не слагай край на връзката,а просто провери първо дали те обича наистина.след този разговор повече не го търси.ако той те обича и има нужда от теб,ако е помислил върху думите ти той ще те потърси,ще поиска да продължите да сте заедно.а ако не...значи само си си губила времето.
lost_girl
06-28-2006, 12:20
moje bi e bil qdosan i si go e iskaral na teb(az taka napravih bez da iskam)!kato se obi4ate mu kaji 4e isk6 da se vijdate po 4estoo a we kaji mu vsi4ko kakvoto kaza na nas tuk,sigorna sam 4e toi 6te te razbere!