PDA

View Full Version : iskam da skysame no...

dianaK
06-28-2006, 07:13
iskam da skysame no s gadjeto. oba4e toi mi postavq ultimatumi 4e 6te zapo4ne da se bocka i nz si kvo o6te :shock: nz kak da go razkaram ](*,) bez da si navredi 6tot e napylno vyzmojno :-k

Luda_krava
06-28-2006, 07:36
Охй тази ваша любов.... Седнете като хора и поговорете, обясни му защо искаш да се разделите... колко детински е неговата реакция... има ли смисал таква жертва от негова страна и то глупава... нищо друго в случая освен единразговор на ниво не би имал резултат.... е освен акопросто не го зарежеш и не скъсаш всякакви контакти с него пък ако ще да се "боцка"... но ми се струва че щом пускаш темата няма да направиш так

niki7o
06-28-2006, 07:38
manipulirate kazva go samo da ne go napusne6 sigorna sum 4e nqma da go napravi

_Jessy_
06-28-2006, 07:43
С любовта ви явно отдавна е свършено! Той явно не иска да го обичаш, а иска да те притейава, щом ти поставя такъв ултиматум... Кажи му просто, че не го обичаш вече и че няма смисъл да сте заедно при това положение, че не си кукла, която той може да притежава, и с която да си играе, посредством някакви заплахи! Зарежи го, а той няма да направи нищо, освен да се напие/напу6и много здраво! Самоубииците не тръбят за намеренията си, те просто го правят, без никой да знае... такава им е психологията! Твоя човек просто иска да те стресне!

BeBencEto
06-28-2006, 08:08
az mislq che ne trqbva da si s nego ot sujalenie...az taka skusah s edno mom4e i toi mi kaza 4e 6te si prereje venite..tva beshe predi 1 godina a sa oshte si e jiv i zdrav i absolutno nishto mu nqma dori ne se i opita da go napravi..pogovoroi s tvoeto mom4e i mu kaji 4e tova e nai tupoto neshto taak da te zaplashv i 4e ako iska da si s nego ot sujalenie okay da produljava da govori tiq gluposti...obqsni mu 4e ako te obi4a 6te se radva da budesh shtastliva a ti s nego ve4e ne si..uspeh!

Ninja
06-28-2006, 08:42
ХаХа как може да има толкова тъпи хорица на тоя свят.Кажи му че вече нищо нестава с връзката ви и точка.В помощ на това му кажи че дори и да почне се дрогира няма да ти тежи на съвеста и той ще се откаже от тази идея напълно.
Тва е моето мнение.

piFka_LP
06-28-2006, 08:46
и аз като исках да скъсам с бившото си гадженаскоро той ме заплашваше и сега още подължава с СМС..емейли заплахи и туй онуи обаче като искаш да скъсаш с него направи го няма защо да стоиш при него като не изпитваш нищо вече...

POLA^_^
06-28-2006, 09:13
мисля,че разговорът е най-добрия вариант.Просто нищо друго не можеш да направиш.Пък и това неговото са само безпочвени заплахи нищо друго!!!!
Желая ти щастие! :wink:

Brrrrrrrrrrrrr
06-28-2006, 09:14
Според меен просто си говори. Има нужда от теб защото сигурно те обича. Не се тревожи, ще му мине много скоро. Разтроеен е че искаш да го напуснеш. Най-очакваната реакция са заплахите (в този случай са най-чести.)

otchaqnata
06-28-2006, 09:20
s men se slu4i podobno ne6to.sega6niq mi priqtel iska6e da ostavi bif6ata si priqtelka za da mojem da sme zaedno no tq mu be6e kazala 4e 6a si sreje venite ako q ostavi i toi ostana s neq.ama sled vreme neizdarja i q ostavi.tq estestveno ni6to nenapravi i v momenta si e savsem dobre.taka 4e spored men go ostavi taka samo te manipulira :)

ziky
06-28-2006, 10:00
о да си мислила преди да се фанеш с него.....с таива дроги и алкохоли нямам работа..

Ger1to
06-28-2006, 10:31
manipulirate skusaigo i da ne ti puka,sigorna sum 4e nqma da napravi nqkoq glupost :D :wink:

fresh4e
06-28-2006, 11:34
това си е най-просто и обикновено изнудване :roll: време е да сложиш край на този цирк :idea: :!:

lost_girl
06-28-2006, 11:37
4estno da ti kaja NZ!qvno mnogo te obi4a i ne iska da skusate za tova ti postavq ultimatumi,no da ne zabravqme 4e i ti si 4ovek i iska6 svoboda,ne moje ve4no da si s nego,6tom nego haresva6!no se opitai da mu obqsni6 4e negovata lubov te zadu6ava i ve4e nqma6 4ustva kum nego.dano se razberete [-o<

White_Shadow
06-28-2006, 11:39
това си е най-просто и обикновено изнудване :roll: време е да сложиш край на този цирк :idea: :!:

Мда.И аз така мисля. :smt017

Освен това гарантирам че няма да тръгни да се боцка,а само те манипулира за да не го напуснеш.Позната история :roll: .

FiRe_LaDy
06-28-2006, 12:15
O q haide haide.Stiga gluposti.Vijda che e bezsilen v tozi moment pred teb i si tyrsi prichini samo da te zadyrji.Kato ne go obichash - mi ostavi go be momiche.Kakvo tolkova chakash.Off kak moje da ste tolkova zabludeni!!!

foulmist
06-28-2006, 13:59
tva si e 4ist egoizym ](*,) [-X

RaDiTy
06-28-2006, 15:13
ти пък вързваш ли му се на приказките ? Всеки може да каже каквото си поиска в свободна държава живеем все пак :evil: http://img47.imageshack.us/img47/6492/1605pg.gif