View Full Version : iskam da skysame no...
iskam da skysame no s gadjeto. oba4e toi mi postavq ultimatumi 4e 6te zapo4ne da se bocka i nz si kvo o6te :shock: nz kak da go razkaram ](*,) bez da si navredi 6tot e napylno vyzmojno :-k
Luda_krava
06-28-2006, 07:36
Охй тази ваша любов.... Седнете като хора и поговорете, обясни му защо искаш да се разделите... колко детински е неговата реакция... има ли смисал таква жертва от негова страна и то глупава... нищо друго в случая освен единразговор на ниво не би имал резултат.... е освен акопросто не го зарежеш и не скъсаш всякакви контакти с него пък ако ще да се "боцка"... но ми се струва че щом пускаш темата няма да направиш так
manipulirate kazva go samo da ne go napusne6 sigorna sum 4e nqma da go napravi
С любовта ви явно отдавна е свършено! Той явно не иска да го обичаш, а иска да те притейава, щом ти поставя такъв ултиматум... Кажи му просто, че не го обичаш вече и че няма смисъл да сте заедно при това положение, че не си кукла, която той може да притежава, и с която да си играе, посредством някакви заплахи! Зарежи го, а той няма да направи нищо, освен да се напие/напу6и много здраво! Самоубииците не тръбят за намеренията си, те просто го правят, без никой да знае... такава им е психологията! Твоя човек просто иска да те стресне!
BeBencEto
06-28-2006, 08:08
az mislq che ne trqbva da si s nego ot sujalenie...az taka skusah s edno mom4e i toi mi kaza 4e 6te si prereje venite..tva beshe predi 1 godina a sa oshte si e jiv i zdrav i absolutno nishto mu nqma dori ne se i opita da go napravi..pogovoroi s tvoeto mom4e i mu kaji 4e tova e nai tupoto neshto taak da te zaplashv i 4e ako iska da si s nego ot sujalenie okay da produljava da govori tiq gluposti...obqsni mu 4e ako te obi4a 6te se radva da budesh shtastliva a ti s nego ve4e ne si..uspeh!
ХаХа как може да има толкова тъпи хорица на тоя свят.Кажи му че вече нищо нестава с връзката ви и точка.В помощ на това му кажи че дори и да почне се дрогира няма да ти тежи на съвеста и той ще се откаже от тази идея напълно.
Тва е моето мнение.
piFka_LP
06-28-2006, 08:46
и аз като исках да скъсам с бившото си гадженаскоро той ме заплашваше и сега още подължава с СМС..емейли заплахи и туй онуи обаче като искаш да скъсаш с него направи го няма защо да стоиш при него като не изпитваш нищо вече...
мисля,че разговорът е най-добрия вариант.Просто нищо друго не можеш да направиш.Пък и това неговото са само безпочвени заплахи нищо друго!!!!
Желая ти щастие! :wink:
Brrrrrrrrrrrrr
06-28-2006, 09:14
Според меен просто си говори. Има нужда от теб защото сигурно те обича. Не се тревожи, ще му мине много скоро. Разтроеен е че искаш да го напуснеш. Най-очакваната реакция са заплахите (в този случай са най-чести.)
otchaqnata
06-28-2006, 09:20
s men se slu4i podobno ne6to.sega6niq mi priqtel iska6e da ostavi bif6ata si priqtelka za da mojem da sme zaedno no tq mu be6e kazala 4e 6a si sreje venite ako q ostavi i toi ostana s neq.ama sled vreme neizdarja i q ostavi.tq estestveno ni6to nenapravi i v momenta si e savsem dobre.taka 4e spored men go ostavi taka samo te manipulira :)
о да си мислила преди да се фанеш с него.....с таива дроги и алкохоли нямам работа..
manipulirate skusaigo i da ne ti puka,sigorna sum 4e nqma da napravi nqkoq glupost :D :wink:
това си е най-просто и обикновено изнудване :roll: време е да сложиш край на този цирк :idea: :!:
lost_girl
06-28-2006, 11:37
4estno da ti kaja NZ!qvno mnogo te obi4a i ne iska da skusate za tova ti postavq ultimatumi,no da ne zabravqme 4e i ti si 4ovek i iska6 svoboda,ne moje ve4no da si s nego,6tom nego haresva6!no se opitai da mu obqsni6 4e negovata lubov te zadu6ava i ve4e nqma6 4ustva kum nego.dano se razberete [-o<
White_Shadow
06-28-2006, 11:39
това си е най-просто и обикновено изнудване :roll: време е да сложиш край на този цирк :idea: :!:
Мда.И аз така мисля. :smt017
Освен това гарантирам че няма да тръгни да се боцка,а само те манипулира за да не го напуснеш.Позната история :roll: .
FiRe_LaDy
06-28-2006, 12:15
O q haide haide.Stiga gluposti.Vijda che e bezsilen v tozi moment pred teb i si tyrsi prichini samo da te zadyrji.Kato ne go obichash - mi ostavi go be momiche.Kakvo tolkova chakash.Off kak moje da ste tolkova zabludeni!!!
foulmist
06-28-2006, 13:59
tva si e 4ist egoizym ](*,) [-X
ти пък вързваш ли му се на приказките ? Всеки може да каже каквото си поиска в свободна държава живеем все пак :evil: http://img47.imageshack.us/img47/6492/1605pg.gif