View Full Version : Обич(к)ам те ???
Хора, вие правите ли разлика между "обичам те" и "обичКам те". Искам да кажа един и същ смисъл ли влагате, когато изричате тези думи.
Аз, честно да си кажа, правя разлика, когато не съм убедена в чувствата си (което се случва доста често) казвам на човека до мен "обичКам те", а когато съм напълно искрена и знам, че за този човек и в огъня влизам, му казвам "обичам те"... всъщност само на един човек съм казвала "обичам те"... точно поради тази причина. За мен тези две думички имат много голямо значение и още не са се изпразнили от смисъл, вие какво мислите ?
Luda_krava
06-28-2006, 07:39
Мисля че току що отговорих на подобна тема , да не кажа същата
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=43947
za mene nqma razlika mejdu "obi4ka m te" i "obi4am te" kato mi kajat "obi4kam te " se 4uvstvam nekvo mnogo strano 4uvstvam se kat plu6ena igra4ka na nqkoe momi4ence a kato mi kajat "obi4am te" use6tam 4e ne seriozno go kazva
Ami vsu6tnost za men nqma razlika!Dali "Obi4am te" ili "Obi4kam te" vse e tazi :)
на мен ми се струват доста различни - "обичкам те" ми звучи по-сладко,по-закачливо,сякаш с тези думи изразяваш по-скоро привличане отколкото привързване,което изразява "обичам те".както м/у привличане и привързване ,така и м/у "обичкам те" и "обичам те" има разлика от земята до небето :-k
White_Shadow
06-28-2006, 11:18
"Обичам те" звучи каде каде по-сериозно отколкото "ОбичКам те".Защото аз примерно казвам "ОбичКам те",когато изпитвам по-скоро привличане,харесване а не любов.А когато казвам "Обичам те",значи съм сигорна,че това е любовта която търся.От друга страна "ОбичКам те" звучи повече като закачка,а в "обичам те" има някак си по-голяма сериозност,поне на мен така ми звучи.Има разлика в двете фрази. :)
Bisollini
06-28-2006, 11:24
Na taq Tema Be6e Ogovoreno
lost_girl
06-28-2006, 11:28
spored men kato kazva6 OBI4KAM TE-go kazva6 na mn dobr frend,a kogato kazva6 OBI4AM TE-tova se kazva na lubimiq 4ovek!az pone taka go rabiram i mn 4esto ispolzvam i dvete dumi
Ами като не си сигурна в чувствата си няма да казваш нищо свързано с любаов.За мен поне няма разлика дали ще кажа"обичам те" или "обичкам те".За някой друг маже и да има.
Bisollini
06-28-2006, 11:32
Edna Bkva ne promenq celiq svqt ;)
nasty_13
06-28-2006, 11:32
za men temata e typa..kva e razlikata? obiknovewno izrazqva edni i sa6ti 4uvstva... :evil:
CVETELLINA
06-28-2006, 11:36
Според мен разлика ИМА!
"обиЧакм те" е някакво много лигаво, и честно казано ме дразни... не го употребявам много често да не кажа никога....а "обичам те" вече си е израз на истински и силни чувства...
Естествено ако са казани на сериозно де...
П.С ама мисля,че вече доста темички се повтарят!
LoVe_RuSlAn
06-28-2006, 11:37
Ами първо за да кажеш на някои обичам те ти наистина трябва да го почувстваш а дали ще бъде "обичкам те" или "обичам те" няма особно голямо значение за мен
Emi spored men ima razlika,6toto "obi4Kam te" zvu4i po neseriozno i leko ligavo (vapreki 4e i az go izpolzvam ponqkoga :wink: ) no "obi4am te" izrazqva dosta po silni 4uvstva,pove4e ot obiknoveno privli4ane!
Emi spored men ima razlika,6toto "obi4Kam te" zvu4i po neseriozno i leko ligavo (vapreki 4e i az go izpolzvam ponqkoga :wink: ) no "obi4am te" izrazqva dosta po silni 4uvstva,pove4e ot obiknoveno privli4ane!
Ама правилно бе. Изразява силно привличане.
teenkopele
06-28-2006, 12:57
"Обичкам те!" е по-лигавия вариант на "Обичам те!". :wink:
mm obi4am te e po istinsko ...ama i obi4kam te stava v po-takiva slu4ai kato se ligavi6 i se durji6 po-detski \:D/