PDA

View Full Version : мама прави нещо лошо

мила
06-28-2006, 08:32
Здр аз съм на 12г и живея в Бургас с мама и татко. Татко е моряк и пътува на кораб и го няма по 8мес. през които живея с майка ми. Винаги съм мислела, че татко и мама много се обичат, но в събота видях нещо което супер много ме нарани макар и сега да се мъча да пиша въздържано.Ето какво стана. Бях решила да отида да спя в една приятелка наблизо и майка ме пусна, но по някое време приятелката ми реши да ходи на диско, а пък аз не исках и реших да си отида в къщи-аз живея на 5мин от приятелката. Имаме голям и много хубав апартамен татко го купи след един курс. Както винаги натиснах дръжката и беше отключено и влязох нормално, събух се и видях, че има много чужди обувки - мъжки и женски и помислих, че майка е използвала възможността да ме няма и е извикала приятели. После като продължих по коридора които е дълъг и отива в нещо като предверие на хола чух стенания. Спрях и се ослушах и тогава разбрах, че някой прави секс. Леко се приближих и знаете ли какво видях. Майка ми прави секс с двама мъже, а още една гола жена ги гледа и се гали по гърдите. Когато видях това просто се вкамених за секунда а имах чувството че е за часове. Леко върнах и излязох от апартамента и цяла вечер плаках в морската градина. Не знам какво да правя. Моля ви помогнете ми!

miss_india
06-28-2006, 08:57
Zdravei milo momi4e!Iskam da ti kaja 4e tova koeto si prejivqla e ujasno za dete na tvoqta vuzrast, no fakt...vij sega, sexa e ne6to suvsem normalno i ne bi trqbvalo da te frapira, no kogato ima brak dete semeistvo, sexa e samo s edin partnior, demek tatko ti...no razli4nite hora imat razli4no razbirane, i vijdane za sexa, maika ti moje da e iskala ne6to razli4no i ne6to po-netradicionno, i za tova da go e napravila, vupreki 4e e mnogo lo6a postupka sprqmo ba6ta ti...no razberi mila 4e na neq i lipsva, 6tom otsustva po 8 meseca...neznam do kakva stepenn durjat edin na drug, no v slu4aq maika ti e postupila mnogolo6o sprqmo semeistvoto vi!Ne se 4uvstvai vinovna, ne se obvinqvai 4e si se pribrala i si vidqla tozi ujas, moq suvet e da pogovori6 s maika si i da i razkaje6 kak se 4uvstva6, pomoli q da ne izneverqva pove4e, kaji i 4e po tozi na4in tq ti razvalq detstvoto s tezi gluposti na koito si svidetel...ne kazvai ni6to na ba6ta si, za6toto 6te stane po-lo6o!i nai-ve4e se opitai da bude6 silna, i da ne ti povliqe na psihikata, pogovori s maika si, ne se strahuvai ..nqma ni6to sramno, tyrsi pravata si na dete na tova semeistvo!stiskam palci mili4ka...

06-28-2006, 10:55
evala pi4 hvanaha se na 6egata =D>

06-28-2006, 11:46
maika ti zaslujava edna gora boi pone vratata da be6e zaklu4ila...

djigi
06-28-2006, 11:48
Их, защо и аз не съм живяла в Бургас и на 12 да си ходя по дискотеки.

Не се притеснявай, това е нормално. Все пак баща ти го няма у дома по 8-9 месеца, а майка ти е жена и тя като всяка друга има нужди. Това, което си видяла не е признак, че не го обича!

Stephanie Jay
07-01-2006, 00:21
Между любовта и секса има голяма разлика. Това не е било изневяла, а само секс [-( Ще го разбереш като се омъжиш :-k СПОКС всичко ще бъде наред. Та знае ли, че се я видяла?

ProstoAz
07-01-2006, 08:34
11 точка от правилника!
Благодаря!