View Full Version : tapa rabota
s priqtelqt mi o6te ne sme pravili sex no vseki pat kogato sme zaedno(a nie hodim ot 1 mesec) toi se nadarvq i e mnogo gadno kak da spre tova za6toto mi e mnogo gadno toi postoqnno da e taka kogato e s men :(
Bisollini
06-28-2006, 11:45
Prosto te haresva ili puk mi napravi edna svirka ? Na KOlko GOdini si ? ? ?
priatelia ti ako ima 12-13 se prodavam bubreka
NeSTa_86
06-28-2006, 11:52
тцтц тръгни с някоя дядка на 80 и бъди спокойна, че няма да се дърви...вместо да се радваш, че на приятели ти му става...ти се вайкаш ](*,)
Black_Witch
06-28-2006, 12:19
Кажи му да си бие чекий по 10 пъти на ден... :lol:
Кво се плашиш бе..някои момичета и майка си биха продали,за да могат да надървят или свършат приятеля си...пък ти се оплакваш?!?
Prosto te haresva ili puk mi napravi edna svirka ? Na KOlko GOdini si ? ? ?
na 14 sam a toi e na 19
priatelia ti ako ima 12-13 se prodavam bubreka
ve4e re6i li za kolko 6e go prodade6? :) toi e na 19
mi lo6o nqma haresva te mom4eto... :D
`Death`Whore`
06-28-2006, 12:49
Започвай да се притесняваш, ако се целувате и натискате и не го вдига.
КАто му го полапаш малко и той свърши всичкоще е наред и той ще е доволен и ти спокойна.
Егати странната работа,да ти имах проблема.Е какво му е лошото не мога да разбера?!?Това,че приятеля ти е нормално момче ли?
hahahah наистина както темата е озаглавена -"тъпа работа" :lol: :lol: :lol: :lol: тцтцтц......
mravkata_z
06-28-2006, 19:09
ami osven da se radav6 4e vazbujda6 gadjeto si i e zdrav! pak ti iska6 da e impotenten i d ane moe go vdingne li! ne si dobre! :shock:
No|Problem
06-28-2006, 19:17
ti kakvo iskash se pak e prosto chovek :-D
Ами направете го,ако го искате,но не мисля,че само това е основателна причина да спиш с него.
prosto ne mi e udobno 6toto kato stane i si li4i 4e e nadarven pak i iskam da ne misli samo za tova kato e s men... to lo6o nqma 4e me haresva de...
много битчез се навъдиха нещо... иначе 20/M/Sf e прав :smt005
vii izkarahte momi4eto kurva e ne vii sram [-X