View Full Version : Паласки..or something like that ;]
aBnOrMaL_BaBy
06-28-2006, 15:45
Еми ето го и голямото признание - да, май съм събрала някфи сланинки отзаде :) та някой може ли да ми каже някфи.. упражнение(за предпочитане, щото диетите не са си работа) за да ги намаля... и ако не ставам нахална даже съвсем да изчезнат? :mrgreen:
otidi na fitnes v nqkoi klub i popitai tam i te 6ti kajat az taka napraih :oops: kato imah palaski.... :oops:
aBnOrMaL_BaBy
06-28-2006, 17:38
otidi na fitnes v nqkoi klub i popitai tam i te 6ti kajat az taka napraih :oops: kato imah palaski.... :oops:
А не е ли по оферта направо да ми кажеш кфо са ти казали на тебе ?
i az imam muni4ki i mnogo me draznat...
a uprajneniq moga da ti kaja kvo pravq az no ne sum hodila pri fitnes instruktor
lqga6 se edno da pravish koremni presi oba4e vednuj na lqvo se navejda6 vednuj na pred (standartno) i vednuj na dqsno i po4ni purvonaa4alno s 20 sutrin i 20 ve4er posle po4ni po pove4e... O:)
MiRaCuLiXbb
06-28-2006, 18:02
В домашни условия не вървят тренировките, виждал съм го нагледно много пъти. Други си е да те напъне инструктор. :)
aBnOrMaL_BaBy, само с упражнения можеш да се постегнеш, но за предпочитане е и бягането/мързи ли те да бягаш сутрин, да качваш стълби, да караш колело, да скачаш на въже или нещо подобно?/
Упражнения за гъзния мускул :) са повдигане на крака от положение лицева опора/коленете са на пода. Можеш да правиш 5-6 серии по 20-тина повторения с всеки крак. За страничните коремни мускули можеш да правиш следното упражнение. Взимаш една пръчка, слагаш си я зад врата и започваш последователно да се навеждаш като с дясната ръка се опитваш да си докоснеш левия крак и обратното. /с ръцете си хванала пръчката, нали схващаш.../
Третото упражнение са класическите коремни преси. Сгъваш си краката в коленете и правиш 20 коремни преси бавно и под контрол. Издишваш докато си вдигаш тялото и вдишваш докато отпускаш тялото надолу. Тук ограничение няма, но 5-6 серии по 20 повторения е екстра.
Упражнения с тежести не са подходящи. Диета не ти пиша, нали не искаш. Това е общо взето за начинаещи, прави упражненията едно след друго без почивка всеки ден в продължение на месец. Успех.
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/ :smt002
anito_90
03-30-2008, 06:49
Скачай на въже или играй федербал! При мен помогна и съвсем изчезнаха за месец и нещо .. просто търпение! 8)
LadyCarameL
03-30-2008, 07:59
Темата е стара :)
kuklichka_bg
03-30-2008, 08:02
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/