View Full Version : Френски Маникюр
Та вьпроса ми е дали си правите?Аз ли4но ве4е до толкова свикнах да го права сама 4е не ми трябват и ленти4ки..и оби4ам да си правя експерименти примерно бял нокат с 4ервени врьх4ета(се едно сьм изкормила някой)или светло розаво с тьмно розави врьх4ета.Най се кефя като е жьлт нокат с зелено врьх4е..аз понеже много оби4ам да си лакирам ноктите всяка ве4ер като ре6а как да сьм обле4ена на другия ден си сменям лака :)
и кои ви е люимия цвят лак и кои фирми предпо4итате...
сега сте вие :)
Bloodlust
06-28-2006, 18:17
aaami li4no az ne si pravq... :? mnogo s1m m1rzeliva p1k i nemoga da ponasqm d1lgi nokti :-D no se lakiram dosta redovno :) rozov, j1lt, 4eren, lilav - vsqkakvi cvetove :) oba4e gledam i da im davam po4ivka na teq nokti, 4e da ne se povredqt ot mnogo lak :-D vs16nost s1m bila s frenski samo vedn1j i to be6e zaradi edin bas :P
moonbeam
06-28-2006, 18:41
ami az vse o6te polzvam lenti4kite,kogato si pravq frenski,po princip si pravq normalen frenski s bqlo vrah4e i ukrasqvam naprimer samo dvata bezimenni prasta s po edno cvet4e to4no nad bqlata lenti4ka ili ima specialni munisti izpolzvam i ot tqh ponqkoga ili naprimer kato se lakiram s edin cvqt na vurha o6te predi da e izsahnal laka slagam nqkolko to4ici 4erven i jult lak i s edna igli4ka gi durpam na gore i to stava kato plamu4e,ako se setq i za ne6to dr 6te pi6a :wink:
a da znam gi tiq lepenkite s kama4eta v razli4ni formi
i az ponqkoga si slagam ot tqh a nomera s igli4kata i az go znam ,-)
rusalkata_
06-28-2006, 21:11
и аз си правя много често френски маникюр.в момента съм с такъв.нормален-бяло връхче и светъл покривен лак.ползвам комплекта за френски маникюр на Avon.иначе имам 3 лака с тънки четчици за рисуване и редовно си рисувам по ноктите.много красиво се получава. :D например последния път си лакирах ноктите в бяло и отгоре си бях нарисувала,със зеления лак за рисуване,цветчета. :D готино се получава! :-D
xOtkiSsSs
06-28-2006, 21:23
Ами и аз сега съм с френски маникюр добре де от година и половина съм с него самичка вече си го оправям и честичко си шаря ноктите :) сега са със зелени връхчета и основата е с жълто мн сладко се получи :)
az sum sus svetlo rozava osnova i tumni vruh4eta svejo e
CrazY^^MousE^^F
06-29-2006, 06:43
Пък аз сега съм с жълт лак :) :) :)
Много рядко си лакирам ноктите на пръстите на ръцете. Френски маникьор веднъж ми е правен (от маникьористка). По принцип края на ноктите ми е бял (е, не като с лак) и ако си ги оформя подходящо и налакирам с един безцветен лак ще стане, но съм много припряна и винаги си отрязвам ноктите на бързо.
ycMuBkaTa
06-29-2006, 07:47
На право съм луда на темата "да си нашаря ноктите" За френски харесва ми, ама не го правя толкова често иначе и аз като тебе съм се обучила вече и карам без лентички. Сега съм на вълна - бяла основа и отгоре разни точици, цветчета :mrgreen:
На право съм луда на темата "да си нашаря ноктите" За френски харесва ми, ама не го правя толкова често иначе и аз като тебе съм се обучила вече и карам без лентички. Сега съм на вълна - бяла основа и отгоре разни точици, цветчета :mrgreen:
същата съм и сега съм пуснала дълги нокти и само се лакирам направо съм...от време на време ходя на маникюристка но вече толкова съм свикнала че и сама мога да си правя сичко :smt005
az puk ne moga da si pravq nikvi okra6eniq puk da ne govorime za frenski manikur:( mn gadno mi se 4upqt noktite
strange__
06-29-2006, 09:07
Симпатичен е френския,но изисква време,а аз напоследък хич нямам....само тичам от едно място на друго :roll: Но така е,който иска хем да изкара пари,хем да се забавлява.... :D Затова само си мацвам някаква основа и то най-често вечер :wink:
еми аз ходя на маникюр и там решавам какво да ми направят...а като ме мързи у нас си слагам някакъв цветен лак...
Обичам да се лакирвам, правя всякакви комбинации (особено през лятото), но френски маникюр така и не се научих да си правя :( Не мога нито с лентички, нито без... :oops:
rusalkata_
06-29-2006, 14:29
ъъъ 1 въпрос.къси ли си държите ноктите?щот аз от 1 година насам не издържам с къси нокти! :shock: свикнах само с дълги и хубавото е че вече не ми се чупят. :D
rusalke moite sa baq dulgi i az si sviknah s tqh.Ina4e v na4aloto mnogo mi se 4upeha 6toto ne se use6tah :)
xOtkiSsSs
06-30-2006, 16:29
ъъъ 1 въпрос.къси ли си държите ноктите?щот аз от 1 година насам не издържам с къси нокти! :shock: свикнах само с дълги и хубавото е че вече не ми се чупят. :D
Ми по принцип не са ми от най-късичките, гледам и да не са мн дълги щото на 2-та ми показалеца са малко кривички и като ги пусна по дълги изклеждат смешно и тъпо :shock: ама пък вече не издържам с мн къси все едно нещо ми липсва :-D
BLaCk_LaDY_
06-30-2006, 19:23
Obojavam da si igraq s noktite si!!! I az taka,kogato ve4erta resha kakvo shte oblecha-vednaga smenqm laka.prosto mi dostavq udovolstvie.obicham da se zanimavam sys sebe si i ne mi kostva nikakvi usiliq!!da izlgejdash perfektno prez lqtoto-prosto e zadyljitelno za men.obojavam visokite tok4eta,kysite dynki i poli4ki vsi4ki funky greshki i qrkite cvetove.ne me mislete za kurvichka,prosto takiva neshta obicham :wink:
*Sumerian_Haze*
07-01-2006, 16:26
Po princip sa kusi . Obojavam cheren lak . Ne si padam mn po cvetnite . Inache i cherveniq samo me kefi i edno takova turkoazeno . Ama kato cqlo vinagi sum s cheren . Ne go poddurjam mn chestichko obache . Sega e poluiztrit . Obache pak si me kefi / :roll: :D
Po princip sa kusi . Obojavam cheren lak . Ne si padam mn po cvetnite . Inache i cherveniq samo me kefi i edno takova turkoazeno . Ama kato cqlo vinagi sum s cheren . Ne go poddurjam mn chestichko obache . Sega e poluiztrit . Obache pak si me kefi / :roll: :D
Хаха и аз съм така.Обжавам черния лак и като съм без или с някъф светъл направо не мога да се понасям :-D
DaRk_WiTcH
07-01-2006, 23:55
Упс... това горе бях аз 8-[
аз много често си играя да си шаря ноктите :) какво ли не сам си праила - разни точки,цветчета,завъртулки :D и френския маникюр си го правя без лентички.а сега съм с розова основа и бели връхчета :D
suh lak na AVON i lepenki-aplikacii! Perfektniq manikur e gotov za 5 minuti!
DiVaChkA
07-02-2006, 22:19
Отделям доста време на маникюра си,правя си всякакви експерименти,даже в момента съм нещо подобно на това:
http://az-jenata.com/pics/Image07.jpg
olive_oil
07-03-2006, 09:33
мисля,че френския маникюр е много изискан!Много обичам да си правя такъв маникюр.а лакове обичам да си купувам от онези малки шишенца,защото докато се прецака лак,вече се свършил
hollaback_girl
07-05-2006, 17:57
az sekvi raoti po nokti obi4am.4eren lak,frenski manikur,risunki..si4ko.btw frenski manikur na krakata e mnou qko.skoro pyk za RD-to si lakirah noktite na racete i krakata v praskoveno nqkvo i na bezimennite prasti na racete zalepih ot oniq lepenki za nokit po edno cvet4e.taka naprai i na palcite na krakata(slagam gi v gorniq desen krai na nokatq) :}
sLaDuLaNkaTa
07-07-2006, 12:22
i az tova lqto ne6to mnogo se zaribih po toq frenski manikiur paravq go s lenti4ki 6toto o6te ne moga bez tqh :cry: ina4e sega sam s srebristo vmesto bqlo a otgorore bezcveto nqko e :wink:
MauMyHkaTa
07-08-2006, 15:10
Prisyedinqvam se kym otbora! :wink: Luda fenka sym na dekoraciikite na noki.Maniqta mi zpo4na poslednite meseci na minalata godina.Samo do mart mesec bqh smenila tolkova dekoracii...Sama si gi pravq vsi4kite.Imalo e takiva,koito zaimstvam ot izdireni ot men saitove,sy6to i takiva,kakvito mi 6tukvat v glavata na momenta-izmislqm si gi sama :P Az oba4e si pravq nqkakva universalna dekoraciq,koqto da otiva na vsi4ki drehi,koito obli4am za nqkolkoto dena po vreme na koito sym stozi manikiur.Tova e ot lipsa na vreme.Prosto ne mojeh da go smenqm vseki den,a i za tolkova kratyk period ne moga na mu se naradvam! :lol: Po princip imam hubav manikiur-ne se oplakvam nito ot 4upene na nokti,nito ot liu6tene ili kakvoto i da bilo. Samata plo4ka e s hubava forma,koeto me predrazpolaga za razni fantaziiki! :) Sega oba4e za moe ogromno syjalenie zapo4nah rabota za prez lqtoto i ottam (zaradi samata obstanovka) sym prinudena kakto da NE nosq lak,taka i dylyg manikiur! Napravo e nqkakyv ujas!A si misleh 4e prez cqloto svobodno vreme koeto mi ostava 6te si igraq do nasita s lakove i cvetove! :cry: Mnogo se radvam 4e si namerih forum,v koito da spodelqm s drugi f maniqta si! :) Izdirih i drug,no tam se pi6e tolkova rqdko 4e..moga da kaja napravo vaob6te! Mnogo bih iskala da vidq dekoraciq na nqkoq to vas,koqto da ste si q napravili sami.Az sym snimala po4ti vsqka dekoraciq koqto sym si pravila i ako znaeh kak moga da gi ka4vam tuk,vednaga bih go napravila!
Spiram do tuk,poneje mn mi se proto4i otgovora,za koeto se ivinqvam ako sym podraznila nqkogo!No iskreno 6te se radvam,ako pro4etete celiq i prodyljim da obmenqme opit! :) Do skoro!
MauMyHkaTa
07-13-2006, 12:19
Защо изведнъж всички спряха да пишат по темата?! :(
mi az minalata godina za r.d-to na edna moq fr i kupih kompekt za frenski manikur i mnogo me izkefi 4e i az si kupih toi za 2 i 50 be6e s nqkvi lenti4ki i 3 laka bql rozov i bezcveten tei kakto i da e i maika mi mi go naprai i stana qko ama sq tei si stoi poneje kato si pusna dylgi nokti gi izgrizkvam za tui si gi dyrja normalni i ne stavat za frenski manikur ama maika mi q pravq ponqkoga s nego :)
MauMyHkaTa
07-14-2006, 12:18
Аз използвах същия комплект.Много бях доволна от него.А относно гризенето на нокти-защо не пробваш да носиш постоянно някакъв лак?И аз бях така като по-малка,но откакто взех да си лакирам ноктите се отучих от този навик.И сега не мога без лак,пък дори и бил той само прозрачен!Просто самия факт че съм с лак и да речем "ще си направя ноктите грозни ако взема да ги гриза", ме отказват от тфа действие!
6te vzema da te poslu6am =)
MauMyHkaTa
07-14-2006, 12:57
Радвам се ако съм била полезна! :) Просто го казах от личен опит,пък знаеш ли-може и на теб да свърши работа! :wink: УсПеХ!