PDA

View Full Version : Moderated: Какво да направя, за да завладея сърцето и?

pa3buPaTeJlky
06-28-2006, 20:51
:( здравйте на всички :) начи да ви запозная с проблема ми ...
Имах гадже,с което сме на далчни разстояния..бяхме гаджета почти година,но не бяхме се виждали често и това явно е влияело ... тя си е паднала по друг с който не е потръгнало и така ... в крайна сметка тя сега е при мен и отново сме гаджета,НО тя ми каза - "НЯМА ДА Е КАКТО ПРЕДИ ! " ](*,) в смисъл такъв че ние преди бяхме постоянно заедно,тя мн ме лоф и аз нея и така... аз още си я лофкам доста,какво да направя за да завладея сърцето и отново за да сме като истинска двойка..моля за компетентност и помощ :) едно голямо БЛАГОДАРЯ :пЛеЗЗ :( :(

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

CRaZy_IKT
06-28-2006, 20:53
ми човече тя е постъпила глупаво и нечестно спрямо теб.Не мисля че е била права-с тва трябва да е наясно.Как тя ше си пробва ей така.Според мен няма смисъл да се мъчиш за човек който действа зад гърба ти

ziky
06-28-2006, 20:54
Сичко зависи от тебе незнам как са стояли нещата преди...опитай се да направиш така че пак да имате моментие които преди сте имали!

sexY_mackA90
06-28-2006, 20:56
Mi spored men tq mnoy gadno se e durjala s teb shtoto vse pak si pomisli tq sao te izpolzvala...ne e trugnala s toq i pak si doide pri teb...tfa e egati tupoto...mi nz...ti q poznafash ne nie...prosto vpe4etliq i takifa razni gluposti!!!

pa3buPaTeJlky
06-28-2006, 20:58
ами човече к'фо да ти кажа ... просто мн си я лоф .. тя не е постъпила неправилно с мене просто ... това че не виждахме беше пречката,въпреки че има пак вина,но к'фо да то кажа сега сме заедно и пак си ми е в сърцету ;) некъф начин по който да си ме обикне както преди .. нз и аз объркан съм МН ! помогнете :п

pa3buPaTeJlky
06-28-2006, 21:03
м/у другото не ме потърси тя ... аз поговрих с мои приятели,те казаха щом си ми е на сърце да опитам =D> и опитах и стана но ... не както преди ... просто нек'фо странно ми е сега като съм с нея,като се сетя к'фо е било преди,треба ми малко помош за действие ;п

CRaZy_IKT
06-28-2006, 21:06
Човече не знам изобщо кво и се върти в главата...Но може би един разговор,с който ще си разясните миналото и настоящето ще е добър.Или може би един подарък и една хубаво прекарана вечер ще върне пламъка.Накарай я да се чувства специална.

pa3buPaTejlky
06-28-2006, 21:25
Crazy 10х братле и на тебе и на останалите ;) ще пробвам дано подейства... :-D

lost_girl
06-28-2006, 22:00
mi kaji i 4ustvata si kupi i pokarak kazvai i kolko mn q obi4a6 takavi drebni ne6ta

06-28-2006, 22:25
ми човече тя е постъпила глупаво и нечестно спрямо теб.Не мисля че е била права-с тва трябва да е наясно.Как тя ше си пробва ей така.Според мен няма смисъл да се мъчиш за човек който действа зад гърба ти
=D> =D>

strawberry1988
06-28-2006, 22:29
ami razstoqnieto vinagi si kazva dumata-ako vruzkata e naistina stabilan q zazdravqva,a ako ne e q ravalq-pravi si sam izvodite

nasty_f
07-03-2006, 21:24
Spored men q pitai kakvo ima v predvid s tova "nqma da e kakto predi".Pitai q kakvo iska.Kaji i
"Kaji mi,molq te,kakvo isak6-da si s men ili ne?Ako hodi6 s men ot sujalenie ili na sila mi kaji sega,ako ne mi kaji,4e vsi4ko 6te si e kakto predi."
ako ne iska6 da i kazva6 tova togava se draj milo s neq.Kogato zakusnqva ne i se sardi i izob6to ne i se sardi za gluposti.Gledai da i e vinago zabavno s teb,gledai da q razsmiva6,govori i veseli ne6ta,no v nikakuv slu4ai vulgarni,ili nqkvi prostotii.Gu6kai q,pravi kakvoto tq iska,celuvai q kogato vidi6 4e tq iska,kazvai i kolko mn q obi4ka6.Zavedi q nqkade sred prirodata podari i cvete(no ne kupeno,otkasni go dokato se razhojdate nqkade)zavedi q na nqkoq polqnka i q pogu6kai ili ako imate skali v grada vi.V nqkoi park se razhodete.Kupi i ne6to malko v simvol na obi4ta si km neq.Ako razpolaga6 s pove4e pari kupii i srebaren prasten ili grivna,gerdan.Ako nqma6 mn pari kupi i nqkakvo suveni4e za vitrina,kato malko slon4e,ili kalinka,sar4ice.NO nai-vajnoto e da se darji6 milo s neq i da ne i se sardi6 za gluposti.USPEH \:D/

Krem4eto
07-04-2006, 15:23
ми човече тя е постъпила глупаво и нечестно спрямо теб.Не мисля че е била права-с тва трябва да е наясно.Как тя ше си пробва ей така.Според мен няма смисъл да се мъчиш за човек който действа зад гърба ти :smt023