View Full Version : Moderated: Какво да направя, за да завладея сърцето и?
pa3buPaTeJlky
06-28-2006, 20:51
:( здравйте на всички :) начи да ви запозная с проблема ми ...
Имах гадже,с което сме на далчни разстояния..бяхме гаджета почти година,но не бяхме се виждали често и това явно е влияело ... тя си е паднала по друг с който не е потръгнало и така ... в крайна сметка тя сега е при мен и отново сме гаджета,НО тя ми каза - "НЯМА ДА Е КАКТО ПРЕДИ ! " ](*,) в смисъл такъв че ние преди бяхме постоянно заедно,тя мн ме лоф и аз нея и така... аз още си я лофкам доста,какво да направя за да завладея сърцето и отново за да сме като истинска двойка..моля за компетентност и помощ :) едно голямо БЛАГОДАРЯ :пЛеЗЗ :( :(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
CRaZy_IKT
06-28-2006, 20:53
ми човече тя е постъпила глупаво и нечестно спрямо теб.Не мисля че е била права-с тва трябва да е наясно.Как тя ше си пробва ей така.Според мен няма смисъл да се мъчиш за човек който действа зад гърба ти
Сичко зависи от тебе незнам как са стояли нещата преди...опитай се да направиш така че пак да имате моментие които преди сте имали!
sexY_mackA90
06-28-2006, 20:56
Mi spored men tq mnoy gadno se e durjala s teb shtoto vse pak si pomisli tq sao te izpolzvala...ne e trugnala s toq i pak si doide pri teb...tfa e egati tupoto...mi nz...ti q poznafash ne nie...prosto vpe4etliq i takifa razni gluposti!!!
pa3buPaTeJlky
06-28-2006, 20:58
ами човече к'фо да ти кажа ... просто мн си я лоф .. тя не е постъпила неправилно с мене просто ... това че не виждахме беше пречката,въпреки че има пак вина,но к'фо да то кажа сега сме заедно и пак си ми е в сърцету ;) некъф начин по който да си ме обикне както преди .. нз и аз объркан съм МН ! помогнете :п
pa3buPaTeJlky
06-28-2006, 21:03
м/у другото не ме потърси тя ... аз поговрих с мои приятели,те казаха щом си ми е на сърце да опитам =D> и опитах и стана но ... не както преди ... просто нек'фо странно ми е сега като съм с нея,като се сетя к'фо е било преди,треба ми малко помош за действие ;п
CRaZy_IKT
06-28-2006, 21:06
Човече не знам изобщо кво и се върти в главата...Но може би един разговор,с който ще си разясните миналото и настоящето ще е добър.Или може би един подарък и една хубаво прекарана вечер ще върне пламъка.Накарай я да се чувства специална.
pa3buPaTejlky
06-28-2006, 21:25
Crazy 10х братле и на тебе и на останалите ;) ще пробвам дано подейства... :-D
lost_girl
06-28-2006, 22:00
mi kaji i 4ustvata si kupi i pokarak kazvai i kolko mn q obi4a6 takavi drebni ne6ta
ми човече тя е постъпила глупаво и нечестно спрямо теб.Не мисля че е била права-с тва трябва да е наясно.Как тя ше си пробва ей така.Според мен няма смисъл да се мъчиш за човек който действа зад гърба ти
=D> =D>
strawberry1988
06-28-2006, 22:29
ami razstoqnieto vinagi si kazva dumata-ako vruzkata e naistina stabilan q zazdravqva,a ako ne e q ravalq-pravi si sam izvodite
Spored men q pitai kakvo ima v predvid s tova "nqma da e kakto predi".Pitai q kakvo iska.Kaji i
"Kaji mi,molq te,kakvo isak6-da si s men ili ne?Ako hodi6 s men ot sujalenie ili na sila mi kaji sega,ako ne mi kaji,4e vsi4ko 6te si e kakto predi."
ako ne iska6 da i kazva6 tova togava se draj milo s neq.Kogato zakusnqva ne i se sardi i izob6to ne i se sardi za gluposti.Gledai da i e vinago zabavno s teb,gledai da q razsmiva6,govori i veseli ne6ta,no v nikakuv slu4ai vulgarni,ili nqkvi prostotii.Gu6kai q,pravi kakvoto tq iska,celuvai q kogato vidi6 4e tq iska,kazvai i kolko mn q obi4ka6.Zavedi q nqkade sred prirodata podari i cvete(no ne kupeno,otkasni go dokato se razhojdate nqkade)zavedi q na nqkoq polqnka i q pogu6kai ili ako imate skali v grada vi.V nqkoi park se razhodete.Kupi i ne6to malko v simvol na obi4ta si km neq.Ako razpolaga6 s pove4e pari kupii i srebaren prasten ili grivna,gerdan.Ako nqma6 mn pari kupi i nqkakvo suveni4e za vitrina,kato malko slon4e,ili kalinka,sar4ice.NO nai-vajnoto e da se darji6 milo s neq i da ne i se sardi6 za gluposti.USPEH \:D/
Krem4eto
07-04-2006, 15:23
ми човече тя е постъпила глупаво и нечестно спрямо теб.Не мисля че е била права-с тва трябва да е наясно.Как тя ше си пробва ей така.Според мен няма смисъл да се мъчиш за човек който действа зад гърба ти :smt023