View Full Version : za6to se polu4ava taka
valentinka_`
06-29-2006, 01:32
ne moga da razbera za6to se polu4ava taka obi4a6 nqkogo adski mn no v sa6toto vreme ne iska6 da si priznae6i nqkak si se darpa6 ot nego i det se pee v edna pesen "za6to v no6tite bez tebe az ne moga,no ot tebe pazq se kato ot ogan...za6to obi4am te i istinski te mrazq" :( :smt009 :smt012 nz pri vas taka li e? pri men taka se polu4i nz. no sega mn sajelqvam za6toto togava usetih 4e i dvamata se obi4ahme no nqkak si ne iskahme da go priznaem az se svalqh sdr i toi sa6to i taka se odrapnahme edin ot dr dokato ne stignahme granicata i se skarahme..a sega nqma nadejda da se sdobrim a i zamina za angliq :smt010 za6to? i v momenta mn me boli nz use6am edin natisk vav gardite ne e kato te zareje nqkoi ili ti varje tenekiq togava minava a tova e vatre v men i mi teji boli me :smt010
valentinka_`
06-29-2006, 01:39
iskam samo da poqsnq za da ne me razberete 4e tiq svalki bqha ne6to kato napuk nz edin vid kato prikritie 4e i dvamata ne mojem da badem pokorenie ot dr......of iskam pak da sam na 10 togava nqma6e takiva problemi i gluposti .ne me bole6e ot lubov a ot otva 4e ne moga da izlqza da igraq s priqteli :(
LP_girl_14
06-29-2006, 05:59
И двамата не сте постъпили правилно,мила!За какво покорение става въпрос?Вие не сте някакви някакви предмети че да не може да си притежите другия да ви притежава!Основната ви грешка-не си признавате чувствата.Сигурна съм че и двамата сре се чувствали ужасно когато например той те е гледал с други,а и ти него!Така че учи се от грешките си и никога не повтаряй тази.Нека ти служи като обеца на ухото.За пореден път ще кажа не е срамно да се изпитват чувства :!:
{sweet4e}
06-29-2006, 06:36
Еми за едно момиче е по-трудно да си признае чувствата,докато момчетата не са толкова притеснителни.Наистина много гадно сте постъпили,но го гледай от добрата страна.Ако бяхте започнали връзка,ти щеше да хлътнеш още повече и когато той е трябвало да замине....ти...сигурно ще ти се разбие сърцето нали???Винаги прави така-мисли му от хубавата страна,и че има и много по-страшни неща от това!!!Дано да съм те успокоила малко
http://img503.imageshack.us/img503/4216/thepussycatdolls025fs.jpg
Обади му се, излей си чувствата, за да ти олекне. И така и така той е на не знам колко километра от теб, "За любовта няма граници", но като не сте заедно ще ви е по-лесно.
IsTiNsKa_LuBoV
06-29-2006, 17:13
Pogovorete i vij dali toi iska da ste zaedno...Mnogo e stramno tova da Obi4a6 i da mrazi 6 nqkogo...Neznam...Na men mi se e slu4valo no go mrazeh za6toto se durje6e gadno s men :(
HandOfBlood
06-29-2006, 17:28
Еми за едно момиче е по-трудно да си признае чувствата,докато момчетата не са толкова притеснителни.а да ве, и как ще ми обясниш факта, че момичетата по-лесно си намираме гадже? тъпата женска е тая, дето избира (ма как се изразявам и аз)... ми тей е... единственият начин да нямаш някой тфа е да си седиш и да не правиш нищо по въпроса, както е напрайла и авторката...
ся гадно е така, ама да си мислила навреме мила... ше си намериш някой друг, споко. и не прави тая глупост отново...