View Full Version : ей ли съм
Преди два дена докато се къпех исках да си изчистя дупето но без да искам си бръкнах по навътре и за жалост ми хареса :oops: ](*,) Дали мога да развия некфи чуства към моя пол(момчета)
xaxa
Надали ама недей са пристрастява де
Бе ти си гей няма нищо случайно.
shtampata
06-29-2006, 07:29
За всеки случай махни от банята всички "съмнителни" предмети, че да не си праиш опити! :mrgreen:
Victorya
06-29-2006, 07:34
абе тва не значи че си гей!и на мене ми харесват някои момичета!дори ги смятам за привлекателни ми харесват всякви работи в тях дето не е редно мн мн да ми харесват!ама лезбо не съм!падам си по мъжаги!просто въпрос на вкус! :)
:!: Със сигурност ще обърнеш резбата-оп грешка-вече си я обърнал :-D
MiRaCuLiXbb
06-29-2006, 09:14
гей си
направил си много голяма грешка, че си си бръкнал в дупето
Rion4FuN
06-29-2006, 10:35
ЦЕНЗУРА!!!
т. 2
.: machoka :.
еее как без да искаш си си бръкнал ве....хахах може и да си гей...ти тряа сам да разбереш...
dibilatora
06-30-2006, 00:25
Вероятността е 50%/50%.
Има доста голяма вероятност да го израсте това.
Може да е само някакъв стадий от неговия живот.
Има и още един вариант.Може да изпита някаква насита.ако пробва да го ебат и като види как болиии...Би трябвало да се откаже.Ама може и да стане манаф... :-k
Както и да е.Важното е да не се правят пребързани заключения.Може само да си мисли че му е харесало,защото тфа се пак си е нещо ново... :-k
Нека изчакаме още някоя друга година и ще се разбере какво е станало.Но пак повтарям тфа е 50% / 50%... :?
И до колкото знам,може да се предпази ако иска...
Както един приятел казва: "който иска намира начин,който не иска намира оправдание..." [-X
Пич опитай се да се върнеш обратно,преди да е станало късно... \:D/
Luciferian
06-30-2006, 00:49
Преди два дена докато се къпех исках да си изчистя дупето но без да искам си бръкнах по навътре и за жалост ми хареса :oops: ](*,) Дали мога да развия некфи чуства към моя пол(момчета)
Не, не си гей. Обикновен педераст си.
Много хетеро мъже се кефят когато приятелките им бръкнат отзад по време на секс.
Гей се ако сексуално те привличат мъже.
"И без да исках си бръкнах, и ми хареса.."
Омг .. според мен това е гадно ...
Ми виж , пробвай , заври си някой телефон , душ , уличен стълб ако ти хареса значи си гей :)
NeSTa_86
07-03-2006, 09:59
Преди два дена докато се къпех исках да си изчистя дупето но без да искам си бръкнах по навътре и за жалост ми хареса :oops: ](*,) Дали мога да развия некфи чуства към моя пол(момчета)зззззз ГЕЙ си!
cvety_i_bebeto
07-03-2006, 10:01
spored men ne si...
Колко по-навътре си бръкнал? :)
Иначе ти трябва да си преценш дали си гей - ако като си представиш нещо дълго да ти влиза отзад ти е яко начи си гей :)
NeSTa_86
07-03-2006, 10:23
Колко по-навътре си бръкнал? :)
Иначе ти трябва да си преценш дали си гей - ако като си представиш нещо дълго да ти влиза отзад ти е яко начи си гей :)хахах а бе не плаши пича...анусът има най-много нерви и е нормално да ти стане яко ;)
Inn0c3nCe
07-03-2006, 10:28
наеш ко
ела до нас и носи една тубичка вазелин
аз ще проверя дали си гей \:D/
Slipped Away
07-03-2006, 10:28
Не си гей бе!Дупе,мислите само кви глупости на напраите!То от тва ако се ставаше гей,половината мъже щяха да са такива!
Може и да си,а може и да не си.От едно такова нещо не може да се определи дали си гей.Ако ти харесват момичета,а не момчета значи не си.Това,че ти е харесало нищо не значи.
sladkata_hilary
07-04-2006, 13:07
За всеки случай махни от банята всички "съмнителни" предмети, че да не си праиш опити! :mrgreen:
леле тва беше жестоко :smt005
офф колко сте зле сички,щом не си се ебал със мъже начи не си гей!
`Death`Whore`
07-04-2006, 13:21
Щом се предполага, че на жените трябва да им харесва аналното проникване, значи трябва да се харесва и на мъжете.
офф колко сте зле сички,щом не си се ебал със мъже начи не си гей!
АХахахха бе то и да си се ебал с мъже пак може да не си гей.
Май по-точно е да се формулира ако харесваш мъже тогава си гей или нещо подобно.
`Death`Whore`
07-04-2006, 13:23
Ако мъжете ти харесват сексуално и изпитваш романтични чувства към мъже, тогава си гей.