View Full Version : натисках се с най-добрия си приятел
Бях на купон с компанията и кво стана...аз бях с един доста добър приятел,не мога да повярвам че е вярно ,бях толкова пияна ама пак му казах че много ще сажаляваме на другия ден ,но просто не ме слушаше.(добре че спалнята беше заключена)И аз не знам как съм могла,но толкова много алкохол погълнах,все пак завършваме и...После той ме извика и започна да ми се извинява,но ми го каза направо на 2 см от лицето ми и пак искаше да ме целуне,извини ми се 1000 пъти,после го чух да казва на едно момче:"как можах...сега цял живот ще съжалявам и ще се извинявам..."Надявах се че никой не ни е видял,но изглежда не си спомням много и не сме били само 2 на едно място а сме били и по другите стаи и са ни видяли,а на всичко отгоре едно друго момче(пак ми е доста добър приятел)ми изцепи:"как можа бе,как можа с най-добрия ми приятел?!!!"и това не го разбирам и си мисля глупости,едно момче от компанията ме харесва и ако разбере ще е много гадно,а от компанията излизах с едно друго момче,мале то било много объркано бе...не знам как ще ги погледна в очите,наи-вече момчето с което бях,бяхме си толкова добри приятели а сега всичко се изпари,писах му смс ако може никой да не разбира и че искам да си бъдем както преди,не знам какво да правя още
Леле-мале ... здраво си се оплела :smt009 Не схванах много добре цялата ситуация останалите 3-4 момчета, но 1во гледай да се разбереш с този на който най-много държиш.
Що няма никога 1 трезвен ...
Bisollini
06-29-2006, 13:47
Kat Nemojete Da Piete 6toPiete
brain_stew
06-29-2006, 13:48
ми нали не сте го направили!то пък едно натискане не е чак толкова страшно, въпреки че срамът е голям пък и гледам другите пияници нещо са се обидили!Та разберете се с тоя дето сте се натискали после се разбери с другите и така...
sladkata_hilary
06-29-2006, 13:49
добре си го оплескала.. :smt011 направо нз как да помогна :smt102
Бях на купон с компанията и кво стана...аз бях с един доста добър приятел,не мога да повярвам че е вярно ,бях толкова пияна ама пак му казах че много ще сажаляваме на другия ден ,но просто не ме слушаше.(добре че спалнята беше заключена)И аз не знам как съм могла,но толкова много алкохол погълнах,все пак завършваме и...После той ме извика и започна да ми се извинява,но ми го каза направо на 2 см от лицето ми и пак искаше да ме целуне,извини ми се 1000 пъти,после го чух да казва на едно момче:"как можах...сега цял живот ще съжалявам и ще се извинявам..."Надявах се че никой не ни е видял,но изглежда не си спомням много и не сме били само 2 на едно място а сме били и по другите стаи и са ни видяли,а на всичко отгоре едно друго момче(пак ми е доста добър приятел)ми изцепи:"как можа бе,как можа с най-добрия ми приятел?!!!"и това не го разбирам и си мисля глупости,едно момче от компанията ме харесва и ако разбере ще е много гадно,а от компанията излизах с едно друго момче,мале то било много объркано бе...не знам как ще ги погледна в очите,наи-вече момчето с което бях,бяхме си толкова добри приятели а сега всичко се изпари,писах му смс ако може никой да не разбира и че искам да си бъдем както преди,не знам какво да правя още
Айде,айде.Не ги знаеме ние тия работи сега.Кажи си направо че ти се е искало.Алкохолът винаги е оправдание.После винаги има ама аз такова,аз бях пиян/а.Айде стига сте използвали алкохола за прикритие.Когато човек е пиян,той прави това,което иначе иска да направи ама просто не му е стискало.
CRaZy_IKT
06-29-2006, 15:16
Айде,айде.Не ги знаеме ние тия работи сега.Кажи си направо че ти се е искало.Алкохолът винаги е оправдание.После винаги има ама аз такова,аз бях пиян/а.Айде стига сте използвали алкохола за прикритие.Когато човек е пиян,той прави това,което иначе иска да направи ама просто не му е стискало.
aбсолютно е така.Човек като се напие му падат задръжките и вече може да прави това което му се е искало,но не е могъл да направи трезвен.Много ми е познато.Но кво толкова мацка-забавлявала си се-не е толкова пагубно не бой се ще се сдобрите
Как било ми се е искало,не е вярно,изобщо не съм мислела за него,приемах си го само като приятел и то толкова добър колкото никога не съм имала ,ако го исках като нещо повече нямаше да стоя и да гледам,но все пак искам да си остана както преди с него,бяхме си супер добри приятели и НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА СЪМ С НЕГО и не се оправдавам с алкохола просто ви споделям и се надявам да ми помогнете ](*,) не знам дали ще се видим дори след тая изцепка,не знам кой ще се престраши да пише да пием кафе...
Малиии от това дето прочетох ми намяза че целата компания си ги навръткала....УАЛ....знаеш ли просто след като сте ссе натискали земет се земете....може на някой да му е гадно но най важното е че на тебе ше ти е хубаво :) а пък и си заслужава според мене да опиташ :)
не съм "навръткала"цялата компания,просто съм излизала с едно от момчетата,аз кво да направя че онова момче ме харесва.И не съм споменавала да съм била с друг от тях.
Hahaha! Sigurno sam mnogo tupa ama ne6to ni6to ne shvanah! A kupona kade be6e?
Няма какво толкова да схващаш мила,просто най-важното от цялата работа е че съм била с доста добър приятел,не ме интересува че е просто натискане,гадно ми е!И не знам как ще се гледаме в очите то е ясно че ще се правим че нищо не е станало поне аз си мисля така но той е човек който (по негови собствени думи)си казва ВСИЧКО и се страхувам да не каже на някой,а и нали са ни видяли :?
Няма какво толкова да схващаш мила,просто най-важното от цялата работа е че съм била с доста добър приятел,не ме интересува че е просто натискане,гадно ми е!И не знам как ще се гледаме в очите то е ясно че ще се правим че нищо не е станало поне аз си мисля така но той е човек който (по негови собствени думи)си казва ВСИЧКО и се страхувам да не каже на някой,а и нали са ни видяли :?
Знаеш ли щом е така може да си вадиш само един извод....ПОВЕЧЕ НЕ ПИИ :)
И аз така викам,ама виж сега просто завършвахме а и изпращахме едно момиче с което няма да се видим скоро защото заминава в чужбина,а и имаше някои доста по-зле от мен,то не беше повръщане в саксиите,то не беше висяне в тоялетната,то не беше обливане със студен душ,в крайна сметка бях доста по-добре,само проблема ми е това момче и какво да правя като го видя,той ми се извини 1000 пъти,но пак тръгваше да ме целува,писах му смс че искам всичко да е както преди ,но отговор няма,а между другото той дойде при мен
И аз така викам,ама виж сега просто завършвахме а и изпращахме едно момиче с което няма да се видим скоро защото заминава в чужбина,а и имаше някои доста по-зле от мен,то не беше повръщане в саксиите,то не беше висяне в тоялетната,то не беше обливане със студен душ,в крайна сметка бях доста по-добре,само проблема ми е това момче и какво да правя като го видя,той ми се извини 1000 пъти,но пак тръгваше да ме целува,писах му смс че искам всичко да е както преди ,но отговор няма,а между другото той дойде при мен
МИсля че не му е мислил много много.....само при мисълта че е тръгвал да те целува..при положение че ти се е извинявал...не мисля за много умесно това нещо....бъди себе си и поговори с него око в око.....мисля че така е най разумно и моляте разбери дали има чуства към теб защото колкото и пиян да е не мисля че туко така те е целувал...
Искаш да кажеш че има възможност и да ме харесва :( е това вече не ми допада,ще си поговорим АКО се видим в което се съмнявам
Искаш да кажеш че има възможност и да ме харесва :( е това вече не ми допада,ще си поговорим АКО се видим в което се съмнявам
Вижте се и си говорете иначе сичко е въпрос на недомлъвки и най вевче сичко е въпрос на ШАНС :D
Crematory
06-29-2006, 16:20
Spoko minavai s nomera na piano ne se broi i gotovo
USPEH!
мерси за куража хора,ще ми трябва,обаче ще има голямо базикане и онова момче как го каза това:"Сърдя ти се как можа с най-добрия ми приятел?!!!"а с него не съм имала НИЩО за да каже така.Да се надяваме че няма да имам проблеми ама сега не знам какво да мисля,искам да сме както преди ама...не ми отговори на смс-а,не знам как да го тълкувам и това,изобщо има много неизвестни.
Ако ти не си използвала алкохола за оправдание в такъв случай той го е използвал.
jkhsduads
06-29-2006, 21:33
stavate ve4e banalni s tova. kvo tolkova samo ste se natiskali, znae6 li kolko mnogo mom4eta i momi4eta na takiva kuponi pravqt sex za edna no6t bez da se razprostranqva posle. i kvo na drugiq den si se sre6tat samo kato priqteli i dvamata sa si napravili udovolstvie i samo tova. a ti si se spekla samo zaradi edno natiskane. a ako toi ti e tolkova dobar priqtel nqma da kaje na nikoi spoko:)
patoka_dafi
06-30-2006, 12:00
koito haresva6 nai mnogo s nego ostavq6 i gotovo
Мда той и да не каже,те са ни видяли т.е. цялата компания ще разбере ,днес видях момчето ковто ме харесва от компанията и беше доста странен само ми се хилеше и ми намига някав такъв,довечера все пак е петък и ако се видим ...ще ви кажа какво е станало но не очаквам нищо хубаво
Sunny_stz
06-30-2006, 15:24
Ами ти не си виновна за това,все пак сте си напили.....забравете го това и си запазете приятелството!
Това и мисля да направя,ми то може аз да си мисля и че не съм виновна но другите май не са на това мнение,след малко ще се видим всички и не знам какво ще стане :(
Krem4eto
07-03-2006, 16:16
На мене ми се случи нещо подобно,но не се натискахме ами повече се прегръщахме поне не се целувахме ама той ме пипна тук там...
После се разбрахме че това не е значило нищо но за мене не беше точно така...
anichkaaa
07-03-2006, 16:21
добре си го оплескала.. :smt011 направо нз как да помогна :smt102
I az ne znam :smt017
Споко хора,говорихме и знаете ли кво му беше оправданието ,цитирам:"ми ти беше най-хубавата там..." ](*,)
Както и да е мисля да забравя за това,довечера пак си излзиаме всички и това е ::: ,макар че пак се самнявам нещо...все едно...благодаря че ми помогнахте \:D/