View Full Version : търсих , не намерих , моля за помощ , хапчета
противозачатъчните хапчета имат ли период в който са несигурни в действието си?правихме го с гаджето ми без презерватив на 3-тото хапче от общо 21,имаше малко навлизане на сперма,но не пълно свършване.и малко ме хвана шубето че нещо сме се нацапали. на упътването не пише нищо конкретно по моя въпрос, и дали е рисковано да се извършва полов акт в първите дни от приема.ако може компетентни коментари.благодаря ви.
pravete go s prezervativ!!!!! :)
marina star
06-29-2006, 14:05
pitai ginekolog misli6 li 4e nqkoi v tozi forum e kompetenten po vaprosa?
Не се притеснявай, няма такъв период. Хапчетата са сигурни непрекъснато, с изключение на случаите на пропуснато хапче или прием на антибиотици. Е, това е конкретно за моите хапчета, предполагам и за твоите е така. Моите специално, логест, са такива. Та нз зависи, ако си почнала да ги пиеш от 1-вия ден, в който ти е дошло, имам предвит първата ти опаковка, тогава всичко е ок. Но ако си почнала от 2-3-4 ден и т.н., тогава се използва презерватив през 1-вите 7 дни от приема на хапчетата. Но ако това не ти е 1вата опаковка, и си я почнала точно на 7-мия ден след почивката, значи всичко е наред. Ако нещо друго те интересува - питай :wink:
Такам, както каза Чайна, ако хапчетата са започнати от първия ден няма проблем..
.....си я почнала точно на 7-мия ден след почивката
Имам един въпрос, тя почивката е седем дни => новата опаковка се започва на 8 ден, след почивката, поне аз така правя...
Такам, както каза Чайна, ако хапчетата са започнати от първия ден няма проблем..
.....си я почнала точно на 7-мия ден след почивката
Имам един въпрос, тя почивката е седем дни => новата опаковка се започва на 8 ден, след почивката, поне аз така правя...
ДА де, да това имах предвит. Ако опаковката я спираш в сряда, почваш новата в четвъртък другата седмица.
sunny_smile_
07-03-2006, 15:17
do momenta hap4etata sa nai sigurni ptredpasvat do 98%
po sigurni sa ot prezervativite, taka4e ne e opasno 4e se e opusnal malko,no za da e nai- sigurno ne trqbva da se izpuska izob6to