View Full Version : изгубих ли я
Здравайте,аз съм на 17 години и имам един проблем....значи преди около три месеца се влюбих за първи път в едно момиче проблема беше че си има приятел от 3 години.Почнахме да излизаме като приятели насам натам и тя също ме хареса ,след което се опита на няколко пъти да се раздели с приятеля си ,но той не и "позволяваше" през това време ние се срещахме тайно и преживявахме най-вълнуващите моменти в живота ни.Тези мигове които съм преживял с нея никога няма да забравя тя също ми го казваше.След тези месеци с нея един ден тя ми прати имейл ,който беше много тъжен и разбира се в него пишеше,че неиска да се вижда с мен.Обаче аз съм 100% сигурен,че тя все още изпитва някакви чувства към мен ,защото колкото пъти се видим(случайно,училище,с компании) тя иска да говори с мен обаче аз се дарпам тъй като ми беше мн гадно след имейла...пък може и вече нищо да не изпитва...вие какво мислите да говоря ли с нея да се боря ли за нея или е време да я оставя.
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
Moqt syvet e ne ti da se bori6 za neq, ami da q ostawi6 tq da se bori za teb! Dopusni q do sebe si otnovo i vij kakvo i e namerenieto. Moje da i lipsva kompaniqta ti i t.n. A moje da izpitva 4uvstva kam teb. Ti 6te vidi6. No ako pak re6ite da ste zaedno i kaji ili ti ili toj. 6toto ina4e nqma smisul samo da te motae i da igrae6 vtora cigulka. :-({|=
luda^S^vibrator
06-29-2006, 15:23
e hubo ko ti pre4i da i otdeli6 5 min i da pogovorite ... moje bi ima logi4no obqsnenie za mail-a!spored men govori s neq,za6toto ina45e cql jivot 6te si blaska6 glavata i 6te se 4udi6 kakvo e iskasla da ti kaje :) Stiskam palci da te zaedno :")
:( много тъжно ми стана като прочетох това наистина.. кофти е такава любов като вашата да свърши по този начин :( Бори се за нея и се надявам да успееш ...в никакъв случай не се предавай :) желая ти наистина успех
Първо благодаря за подкрепата и съветите,защото ми е нужна помощ и съвет ,а не искам да занимавам никои от семейството ми с мойте проблеми ,макар че съм сигурен че ще ми дадат добър съвет....значи тя иска просто да ме пита как съм и незнам струва ми се доста тъпо да ме пита как съм при положение ,че ме е "счупила на две"...полсе мисля ,че маила звучеше достатъчно убеждаващо да прекъснем сякакви връзки.... :|
anichkaaa
06-29-2006, 15:49
Vij nie jenite sme malko stranni sa6testva,no vse pak i nie imame 4uvstva i ne ni e vse edno.Taka 4e vijte se i pogovorete,za da si naqsno kakvo da pravi6.Uspeh :wink:
Според мен "най-доброто решение на проблема" ще е да излезете и да си поговорите сериозно за намеренията си (и за твоите и за нейните),да се изясните добре и да избере единия от вас...така поне ще разбереш какво изпитва тя към теб. Успех ,дано нещата се развият добре [-o< :|
cvety_i_bebeto
06-29-2006, 18:15
Vij nie jenite sme malko stranni sa6testva,no vse pak i nie imame 4uvstva i ne ni e vse edno.Taka 4e vijte se i pogovorete,za da si naqsno kakvo da pravi6.Uspeh :wink:
Eleonora
06-30-2006, 10:40
Ako naistina te haresva,ne bi dopuslana da te zagubi,no triabva tia purvo tam da si se opravi s gadjeto,ti govori s neia kato se vidite,druj se priatelski.Puk s vremeto 6te vidi6 tia kakvo izpitva naistina kum teb :-k
NeSTa_86
06-30-2006, 11:45
Moqt syvet e ne ti da se bori6 za neq, ami da q ostawi6 tq da se bori za teb! Dopusni q do sebe si otnovo i vij kakvo i e namerenieto. Moje da i lipsva kompaniqta ti i t.n. A moje da izpitva 4uvstva kam teb. Ti 6te vidi6. No ako pak re6ite da ste zaedno i kaji ili ti ili toj. 6toto ina4e nqma smisul samo da te motae i da igrae6 vtora cigulka. :-({|=
olive_oil
07-01-2006, 13:56
говори с нея
sexy_diva
07-01-2006, 15:36
Ako tq te obi4a6e tolkova mnogo 6te6e da zareji gadjeto si.No vse pak govori s neq.
Angel_Girl
07-01-2006, 15:45
strawberry1988
07-01-2006, 17:04
napravi opit da govori6 s neq