View Full Version : Priqtelite mu-iskam da gi izbiq do edin :P
He3HauKa
06-29-2006, 20:32
Ami znachi hodq s edno momche ot blizo mesec...Predi tova se zanimavahme dosta vreme no nai nakraq neshtata uj se opraviha .. I taka ilizame si ,az go haresvam ,po postapkite mu sadq che i toi men.. NO (vinagi go imaaaa tva ,,no'') za cql den nie s nego se vijdame za po 2 chasa kato postoqnno priijdat nqkakvi negovi priqteli... Neska postavih vaprosa,zashtoo sam na mnenie che neshtata trqq sa izqsnqvat .. i toi mi kaza che priqtelite mu se sardeli che bil po cql den s men... Obqsnqqm mu che i az ne iskam da sme po cql den zaedno ,no prosto... malko pove4e vreme a to nqmalo koga shtoto toi ve4erta bil s tqh... nz si kvo i sega sme skarani :? Iskam pone vednaj neshto da e nared ,a priqtelite mu sa mega ujasni i typi i mn naduti ..... i samo mrankat che bil s men ... uf ... Kakvo mislite dali si zaslujava da go zareja sega,dokato ne sam vzela mn da se privarzvam ,ili da prodalja da govorq s nego(vapreki che si mislq che togava shte me pomisli za nqkva mn nahalna )... I sega pak e s oniq typite i vapreki che znae che mu se rasardih za tva .. ne mi se obadi :?
Bisollini
06-29-2006, 20:38
Boiii na porazii \:D/
Бий чорбата по главата бий бий бий :lol: е не се отнася точно за случая но мисля че схващаш идеята
LuCkY_YoU
06-29-2006, 20:44
ami tova e dosta kofti variant naistina, i pri se slu4va ne6to podobno, i vinagi futbola i drugite ne6ta sa na 1vo mqsto, no se opitvam da buda tolerantna..no ako toi durji na teb, 6te nameri na4in da balansira ne6tata i 6te nameri kak da se vijda i s teb, i s priqtelite si, bez ednata strana da se surdi :P moq syvet e da ne burza6 da go zarqzva6, ami opitai da promeni6 polojenieto. ako ne uspee6 i produljava6 da se 4uvstva6 prenebregnata, togava ve4e e vreme da spre6, no zasega ne byrzai :}
svetoslava_sliven
06-29-2006, 21:23
:smt006 Mace az imah sa6tiq problem ne otdavna.Az hodq s priqtelqsi ot 1 god i priqtelite mu postoqnno beha s nas( a te ne sa malko 10 40veka kakti zvu4i) i az na momenti nedovolstvah nakraq se primirih,no kogato te zapo4naha da ne dovolstvat 4e az sam s tqh mn barzo se za6titih i si izqsnih ne6tata s tqh i priqtelq si.prosto ako si po pronicatelna gi otsei i mu pokaji po delikatren ka4in koi sa mu dobrite priqteli i koi te haresvat zaradi samata teb toi sam 6te govidi ne se karaite>OTVORI MU O4ITE toi 6te ti bade blagodaren. :lol: :lol: :lol:
pravi kato men vse edno4e nesa tam ::: .:)
lost_girl
06-29-2006, 21:37
spored men ne trqbva da kusate,ne sudim 4oveka po negovote frend a po negovite dobrodeteli
BeBencEto
06-29-2006, 22:40
ami tova e dosta kofti variant naistina, i pri se slu4va ne6to podobno, i vinagi futbola i drugite ne6ta sa na 1vo mqsto, no se opitvam da buda tolerantna..no ako toi durji na teb, 6te nameri na4in da balansira ne6tata i 6te nameri kak da se vijda i s teb, i s priqtelite si, bez ednata strana da se surdi :P moq syvet e da ne burza6 da go zarqzva6, ami opitai da promeni6 polojenieto. ako ne uspee6 i produljava6 da se 4uvstva6 prenebregnata, togava ve4e e vreme da spre6, no zasega ne byrzai :}
=D> i az sum napulno na tova mnenie
LP_girl_14
06-29-2006, 23:03
Според мен ако той държи на теб,би трябвало да поговори с тях и да им обясни че че в крайна сметка ти си момичето до него,че го правиш щастлива и че няма как нещата да са както преди.Все пак тогава той е бил свободен,а пък сега така да се каже има някаква отговорност към теб.Ти не си само някаква част от деня му!Ако искате да изгредите една сериозна връзка ти трябва да станеш част от самия него.Глупаво е да се карате заради неговите приятели.Просто той е този който трябва да си поразпредели времето-понякога да е с тях,понякога само с теб и няма как един-2 пъти и с тях да се движите.Но все пак вие сте си двойка и имате нужда и от моменти в които да сте си самички :wink:
spored men ne trqbva da kusate,ne sudim 4oveka po negovote frend a po negovite dobrodeteli
Да точно така...
Яka KaKa
07-04-2006, 23:32
e, i moq best fr si ima gaje i az i edna fr, koito sme mu nai-blizkite go revnuvame ot neq, a toi se vijda s neq po cql den i ne ni obru6ta noo nooo vnimanie naposleduk, i ni e gadno, no toi zapo4na da gi balansira dvete ne6ta i obru6ta vnimanie i na neq i na nas, zna4i i pri teb moje da se izmisle takova re6enie, pogovorete i re6ete :wink:
Verliebt_Maedchen
07-04-2006, 23:42
spored men pogovori o6te vedn1j s nego-tozi p1t po-seriozno.da ne ti puka za kakva 6te te pomisli [-X . ako i togava ne6tata ne se polu4at, napravi kakto samata ti kaza - zareji go predi da si se priv1rzala ;)
ако държи на теб ще намери компромисен вариант ... в една връзка винаги трябва да има компромиси ( и от двете страни ) недей още да го късаш :wink: сигурен съм , че ще измислите нещо :wink:
Това, че искаш да говориш с него и да обсъдите проблем в никакъв случай не е нахалност! По какъв друг начин може да се разберете?! Трябва да обсъдиш с него ситуацията. Да му изложиш твоята гледна точка: Че не ти е приятно, че приятелите му се държат така и че той пък ги боготвори! В никакъв случай не поставяй дилемата: "Или аз или те!" Това е много гадно и егоистично! Помоли го да поговори с тях и да им каже открито, че те си неговото момиче и че те трябва да се съобразяват с това. Чак пък толкова ли са умрели за него?! В краен случай отиваш направо при тях и открито провеждаш сериозен разговор с тези олигофрени. В крайна сметка трябва да се разберете и да достигнете до някакав компромис! Кой знае може и дори да си допаднете с тях, а тва ще е супер след като твоя приятел е май (пак казвам 'МАЙ' може и да не етака) от тези хора, който се съобразяват винаги с компанията: ако тя те хареса-значи супер... Ако не-чупка! Все пак... С момчета, които мислят, пият, ядът, въобще ЖИВЕЯТ само за приятелите не е много на добре... Поговорете, ако не се раберете с него и с тях по добре да го чупиш! 8)
teenkopele
07-05-2006, 23:17
Според мен, той трябва да балансира между теб и приятелите. Би могъл да комбинира двете, от време на време, но по това, което написа, си личи, че не ги харесваш много много...
Говори с него и се разберете.
Успех. :wink:
еми поговори пак с него без да ти пука кво ще си помисли щото въпроса трябва да се реши така или иначе и ако той не направи нищо по-добре го зарежи преди да си се привързала мн щото после става...
kristini4ka
07-06-2006, 10:08
Според мен, той трябва да балансира между теб и приятелите. Би могъл да комбинира двете, от време на време, но по това, което написа, си личи, че не ги харесваш много много...
Говори с него и се разберете.
Успех. :wink: =D>
NeSTa_86
07-06-2006, 10:15
Boiii na porazii \:D/
Ice_Queen
07-06-2006, 10:26
Ami znachi hodq s edno momche ot blizo mesec...Predi tova se zanimavahme dosta vreme no nai nakraq neshtata uj se opraviha .. I taka ilizame si ,az go haresvam ,po postapkite mu sadq che i toi men.. NO (vinagi go imaaaa tva ,,no'') za cql den nie s nego se vijdame za po 2 chasa kato postoqnno priijdat nqkakvi negovi priqteli... Neska postavih vaprosa,zashtoo sam na mnenie che neshtata trqq sa izqsnqvat .. i toi mi kaza che priqtelite mu se sardeli che bil po cql den s men... Obqsnqqm mu che i az ne iskam da sme po cql den zaedno ,no prosto... malko pove4e vreme a to nqmalo koga shtoto toi ve4erta bil s tqh... nz si kvo i sega sme skarani :? Iskam pone vednaj neshto da e nared ,a priqtelite mu sa mega ujasni i typi i mn naduti ..... i samo mrankat che bil s men ... uf ... Kakvo mislite dali si zaslujava da go zareja sega,dokato ne sam vzela mn da se privarzvam ,ili da prodalja da govorq s nego(vapreki che si mislq che togava shte me pomisli za nqkva mn nahalna )... I sega pak e s oniq typite i vapreki che znae che mu se rasardih za tva .. ne mi se obadi :?
винаги става така ,когато в компанията на момчето то е единственото със сериозна връзка!почакай ,поговори,(нещо гадно ще кажа,което не те съветвам ,но е решение)-направи го зависим по някакъв начин.
.......и все пак.....всеки майстор си намира майстора....та и те скоро ще си имат приятелки и т.н. А не го зарязвай!!!!!!!И при мен беше така,но с опоритост ,говорене и търпение се получиха нещата... а можеш също да се опиташ да се сприятелиш с компанията му!
успех!
е тук да напиша и аз нещо един от приятелите ми си хвана гадже от компанията с него сме повече от приятели с него сме като братя, но извиняваи много да прекарва повече време с нея отколко с нас е разбирам де правят секс туи онуи викаме го кьм 23:00ч навьнка тои ми казва по телефона "изчакаи да питам ***" дали може да излезем
на този човек сьм му казал че когато се нуждае наи-много от приятелите си те тогава няма да бьдат до него ! това го направи и един друг приятел обаче гаджето му изтурси нещо от рода пред нас "неискам да стоя при тея глупаци мислят само за секс и купони в главите им са само момичета и немогат да мислят като големи хора" момичето е на 17 аз и викам "сльнце а ти достатьчно ли си умна за да ни говориш такива неща и да караш един от наи-добрия ни приятел да не дружи с нас , извинявам се много за излишния флоод но ако си мислите повечето жени за нещо повече или искате момчето да е само с вас като сте гаджета не сте познали !
е тук да напиша и аз нещо един от приятелите ми си хвана гадже от компанията с него сме повече от приятели с него сме като братя, но извиняваи много да прекарва повече време с нея отколко с нас е разбирам де правят секс туи онуи викаме го кьм 23:00ч навьнка тои ми казва по телефона "изчакаи да питам ***" дали може да излезем
на този човек сьм му казал че когато се нуждае наи-много от приятелите си те тогава няма да бьдат до него ! това го направи и един друг приятел обаче гаджето му изтурси нещо от рода пред нас "неискам да стоя при тея глупаци мислят само за секс и купони в главите им са само момичета и немогат да мислят като големи хора" момичето е на 17 аз и викам "сльнце а ти достатьчно ли си умна за да ни говориш такива неща и да караш един от наи-добрия ни приятел да не дружи с нас , извинявам се много за излишния флоод но ако си мислите повечето жени за нещо повече или искате момчето да е само с вас като сте гаджета не сте познали ! това беше от мен в прочем \:D/