View Full Version : Беши ми хубаву
здравеите аз се казвам петър и сам на 7 и пулувина парви клас свърших харесвам едно момичи от класа един пат като се връштахме от училишти тя ми каза ела в къшти и аз утидух после тя съ саблечи голъ и почна да мъ целува съблечи мъ и мене и почна да мъ целува целиъ на мене ми хареса и аз почнах тъи кату неиа след тува тя почна да мъ натиска и на мене ми стана ошти по хубаву така бешиза пулувин час искам да ви попитъм зашто ми беше хубаву и како беши тува
cvetiiiii
06-29-2006, 22:18
xaxa dobur rejisior!!! kak gi izmislqte tiq filmi! drugiq put kato i otide6 na gosti napravo i go vkarai!!!
WILD__BOY
06-29-2006, 22:21
Е жалко, че нямааш рийл айпи да те баннат
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 nqma da se opraite
Толкова ли няма каде да си губите времето :?:
а аз искам да те попитам как така са те оставили да минеш във втори клас :lol: :lol: :lol:
по добре си легни, няма ефект от безсмисленото ти флуудене щото темата ше бъде изтрита
здравеите аз се казвам петър и сам на 7 и пулувина парви клас свърших харесвам едно момичи от класа един пат като се връштахме от училишти тя ми каза ела в къшти и аз утидух после тя съ саблечи голъ и почна да мъ целува съблечи мъ и мене и почна да мъ целува целиъ на мене ми хареса и аз почнах тъи кату неиа след тува тя почна да мъ натиска и на мене ми стана ошти по хубаву така бешиза пулувин час искам да ви попитъм зашто ми беше хубаву и како беши тува
:lol: :lol: :lol: Прекалено си се престарал да пишеш невярно и неграмотно.Ей не се научихте,поне като ще си правиш шега я направи майсторски.Аматьор :!: :lol:
toq pi4 nesi verva sam pa iska nii da mu povervame :?
MARTINHO
06-29-2006, 23:37
:shock: NO COMMENT :shock:
това мнение беше излишно, но понеже си се регистрирал/а току що и трябва да почнеш да трупаш мнения...
MARTINHO
06-29-2006, 23:40
това мнение беше излишно, но понеже си се регистрирал/а току що и трябва да почнеш да трупаш мнения...
Нещо искаш да ми кажеш ли!?
а твоите какви са тогава?!
IKisseDAGirL
06-30-2006, 07:35
хахаха шегаджия :-D :-D :-D
NeSTa_86
06-30-2006, 07:39
xaxa dobur rejisior!!! kak gi izmislqte tiq filmi! drugiq put kato i otide6 na gosti napravo i go vkarai!!!
Абе ей, Петърчо! Защо си лягаш толкова късно.... Ааааа, ще се караме с тебе! Ще те обадя на мама и тати какъв си палавник! Абе хора, дайте щом лапето си прави бъзик, нека да получи отговори - бъзици :lol: :lol: :lol: То се прави на лудо :arrow: ние също... :wink:
Оле да ви имам простотиите... Ей Петърчо? Било ти е много приятно, защото котка пак те е близала между кракатат докато си сънувал! :smt005 Я недей се ебава с сайта... Много си е як и не е нужно да се престараваш, който и да си... (всички знаем, че не си Петърчо) [-X
BeBencEto
06-30-2006, 10:20
hahahahaha sledvashtiqt put igraite na belot az taka pravq s moq :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:smt00 ХаХАхаХАХаХа шегаджия ;) Добре си го измислил,ама йалко че няма кой да се хване на тъпата ти шега
mami6 fal6ivo!!!
HandOfBlood
06-30-2006, 23:18
\m/ МАМИШ ФАЛШИВО \m/
ъхъхъхъ петърчо, казах ли ти да не се задяваш със сестра ми?
Bisollini
06-30-2006, 23:57
DAli 6te Ima Kfo da Vkara ::: ::: ei mi6ko hvani se skriiiii te zaeba i tupiq aktior
Еми ей Уше беше ти хубаву заштото си сунувъл мокър сън и си намокрил чаршавчето :-D а тя като те саблечи памперсъ свали ли гу ?
Е бати и селото дето е тоя не мога да разбера как така всяка дума му зявършва на У поне прави правописни грешки та да вземем да ти повярваме батка ^^
Abe moderatorite! Nqma li koi da zakliuchva podobni temi? Chovek shte kaje, che ste zaspali zimen sun. :-({|=
ProstoAz
07-01-2006, 09:30
11 точка от правилника!
Благодаря!