Влез

View Full Version : lubovta-edinstvena i nepovtorima ili menq6ta se...

pechomuh_f_4e_
06-30-2006, 01:11
kak smqtate vednaj v jivota li se obi4a istinski :smt007 ili ne?vie kolko pati ste obi4ali istisnki daden 4ovek? :smt008 :D :-D

Stephanie Jay
06-30-2006, 02:32
:lol: Ами виш не веднъж, а много пъти се обича истински просто всяка любов е различна. \:D/

LifeleZz
06-30-2006, 05:48
Уф, айде пораснете и тогава говорете за истинска любов!!!!!!

ziky
06-30-2006, 05:49

Тва че ти можеби си по голяма от мене или от който и да е било незначи че аз незнам какво е иситнска любов....както и не само аз и другите....може да си мислиш че незнаеме ама само си мислиш!

LP_girl_14
06-30-2006, 10:24
Всеки човек е различен!Това означава че може да изпитва различни чувства и следователно са обича различно,по негов собствен начин.Едни се влюбват истински само веднъж в целия си живот,.други пък няколко пъти но все истински,има и трети,които през целия си живот не познават това чувство и карат само на връзки без чувства!
Досега съм обичала 2 пъти и мисля че и двата пъти е било силно и истинско чувство.Така че няма значение колко пъти си обичал,важно е обичта да е истинска,силна,възпламеняв аща и да те кара наистина да се чувстваш щастлив :D

lost_girl
06-30-2006, 10:28
ako obi4a6 dedan 4ovek mnogo,moje da se kaje 44e istinski.
az li4no do sega sam imala 2 seriozni ovle4eniq i i dvete sam gi obi4ala istinski,no za sujalenie tazi lubov be6e nespdelena!

CVETELLINA
06-30-2006, 10:41
ами на тази възраст не можем да кажем веднъж ли ще обичаме или повече пъти....Според мен любов винаги може да има,но никога няма да бъде еднаква....Веднъж обикнеш ли истински после много боли,когато дойде краят.....И вече зависи от човека дали я преживява и гледа напред към нова любов или пропада,остава в плен на болката и на самотата....!

BeBencEto
06-30-2006, 11:46
vupreki 4e rpedi sum kazvala 4e obicham istinski ne e bilo taka..imash edno mom4e bqh na 13 togava i hodehme s nego i az naistina super mnogo go obi4ah no v istinskiq smisul na dumata obicham..a ne haresvam ili da sum bila vliubena v nego..obichah go..ama izvednuj chuvstvata mi sprqha se edno akto s noj nqkoi gi otrqza se edno enshto gi zali4i zavinagi...ne znam tochno kak stana i tova me kara da mislq che ne usm go obichala istinski...se pak nie hodehme 1 godina i sichko da svurshi izvednuj....sega obache pomudrqla i razbrala liubovta moga da zaqvq che obicham i to v momenta...obicham edno momche super mnogo i sum gootva da dam vsi4ko za nego...gotova sum na vsi4ko zaa da buda s nego...samo deto nqmam shansove..kakto e trugnalo...no obicham istinski da!

kAdrOkoSkA
06-30-2006, 12:00
Lubovta e razlichna, no tova ne znachi che ne e istinska! Sas sashtata sila vaji tova che ne vsqko uvlechenie e lubov i ne biva da gi barkate!

Gugito
06-30-2006, 12:13
Ami spored men ako sa6testvuva onazi edinstvena Lubov,koqto e lubovta na jivota ti i e zavinagi ( a spored men sa6testvuva, prosto ne vseki uspqva da q nameri :!: ) , to tova ne ozna4ava 4e v drugite si vrazki ne si imal/a istinski 4uvstva! Ta s 2 dumi, moje6 da obi4a6 istinski pove4e ot vednaj, no ima samo edna edinstvena, nai-specialna i ve4na Lubov, koqto pojelavam na vseki da otkrie v jivota si, nezavisimo koga! :wink:

P.s. Mai stana malko obarkano, no se nadqvam da me razberete! :oops: :mrgreen: :)

6emet4e
06-30-2006, 13:32
emi...pri razli4nite hora si e razli4no!no spored men ne vednij moje da se obi4a nqkoi istinti!!!

LifeleZz
06-30-2006, 14:40

Тва че ти можеби си по голяма от мене или от който и да е било незначи че аз незнам какво е иситнска любов....както и не само аз и другите....може да си мислиш че незнаеме ама само си мислиш!

Ами грешиш! Не съм по-голяма и много добре знам какво е да си тийнейджър. Точно затова съм убедена, че истинска любов хората от нашата възраст не познават. Просто ние все още не познаваме самите себе си и т.н. и т.н. и т.н. ...

koalka
06-30-2006, 14:50
Според мен можеш да обичаш повече от един път,но има един човек в живота ти,който винаги ще помниш и това да е голямата ти любов,а може и да си с него цял живот и да не се налага само да го помниш.Но не е казано,че човека,за когото си се оженил трябва да е голямата ти любов,но принципно е той.Поне за повечето хора.

light_purple
06-30-2006, 20:32
poniakoga si mislia 4e bog e suzdal haresvaneto mejdu mujete i jenite samo s cel produljavane na naselenieto :-k ](*,)