View Full Version : na6te ne davat :(
na4i az slu6am punk... i izkam da se obli4am taka... oba4e na6te sa protiv tova....ba6ta mi... ne mu puka tolkoz ko nosq ama maika mi kato po4ne "eee kak 6e nosi6 tova drun drun" obesnqva im sum i 5676576464656325 puti 4e tva mi haresva i vsqkvi takiva ne6ta... oba4e...tq ne ta ne :( kvo da pravq???
MidnightScream
06-30-2006, 09:34
ooo.... i az slusham punk ;) predi 4 5 meseca daje otidoh da si zema kubinki... maika mi kat razbra shteshe da me usmurti! ama az produljih da sporq s neq... i t.n... dokato edni den nqkfi skinove ne prebiha edin fr shtoto beshe s teniska na sex pistols... :/ i az vikam ai da se kriq po dobre che she zema da postradam i az ...! :-#
RoyTheReaper
06-30-2006, 09:35
послушай майка си.
Crazy_teen4e`f
06-30-2006, 11:45
Аз имам абсолютно същия проблем,само че слушам метъл.От вече 3 месеца се опитвам да я обедя,че в тва да се обличаш като метъл или пънкар няма нищо лошо,но НЕ.Все още не съм си извоювала метълски дрехи.Незнам точно какъв съвет да ти дам,но според мен трябва да опорстваш,докато не стане твоето :roll:
Stephanie Jay
06-30-2006, 11:55
Обясни им, че за или против ще се обличаш както искаш. Щом не се разминава с закона значи не правиш нищо лошо :wink: ;
И аз имах подобни проблеми с наште защото си падам Dark Girl , но някак свикнаха да ме гледат облечена се в черно и да се лакирам с черен лак, но това отминава вече взе да ме пуска :wink: ;-) :D
strange__
06-30-2006, 15:32
Обясни им, че за или против ще се обличаш както искаш. Щом не се разминава с закона значи не правиш нищо лошо :wink: ;
И аз имах подобни проблеми с наште защото си падам Dark Girl , но някак свикнаха да ме гледат облечена се в черно и да се лакирам с черен лак, но това отминава вече взе да ме пуска :wink: ;-) :D
Когато си изкара парите,с които да си купи въпросните дрехи,тогава няма да има значение дали за за или против...след като иска от тях пари те могат съответно да кажат за какво да бъдат изхарчени те.Хората са си абсолютно в правото да не ти дават :idea:
na4i az slu6am punk... i izkam da se obli4am taka... oba4e na6te sa protiv tova....ba6ta mi... ne mu puka tolkoz ko nosq ama maika mi kato po4ne "eee kak 6e nosi6 tova drun drun" obesnqva im sum i 5676576464656325 puti 4e tva mi haresva i vsqkvi takiva ne6ta... oba4e...tq ne ta ne :( kvo da pravq???
va6te sa supeeer zle na mene maika ni6tu ne mi kazva ama tatko vika 4e se pla6el kato me vidi opitai se da pogovori6 s tqh i da im obqsni6 kolko e vajno tovA za teb
teq hora sa napravo neponosimi....non stop maika mi gleda noktite da ne bi da sa v 4erno.... imah moliv za o4i.... i maika mi se qdosa predi dva dena i go 64upi na dve 6toto sum si bila slojila.... hubu na u4ili6te kato bqh .. nqmam ni6to protiv tva da mi zabranqva nqkoi ne6ta.... ama sq vuv vakanciqta.... uff..i predi vreme mi be6e kupila nqkvo dunki... 3/4... det izob6to ne mi haresva.. pravi me da izglejdam nqkak si ogromna... a ina4e ne sum... ama maika mi "6e go nosi6 6toto sum ti go kupila.. " dori ne me zavede v magazina kato go kupuva.......abe ujas..
BeBencEto
07-05-2006, 07:47
az mislq che trqbva da govorish s vashte i da ti dadat pari da si vzeesh drehite..koito iskash...amaa ..ako tolkova ne dava moje nekvi pantalonki ot na tumno neshto 4erno....se mojesh da improvizirash..
Ебати проблема, честно!
А се дуете и се правите на големи и независими!
Секс може да се криете да правите, можете да се дрогирате, да пушите, пиянствате и т.н. па едни кубинки ви е страх да си вземете щото мама ще се кара...
Ебати поколението...
nymphetamine__
07-05-2006, 19:00
Пфф не знам не мога да разбера как не ви дават наистина
на мене майка ми в 5 клас ме караше да носа некви чоропогащници зимата и повече нищо не ми е забранявала.
въобще не мога да си представя как ще ме спрат ако искам ама на твое място бих говорила с родителите си
нямам такъв проблем
но щом слушаш пънк...ае малко разчупи
нали си пънка/ка
малко непослушание :-D
fire_spark
07-05-2006, 21:26
az edno ne6to ne razbiram - kakvo ti puka 4e maika ti bila kazala "ne"?? te ne ti li davat gobni? ako sa po-malko, prosto si gi spesti za izvestno vreme i si kupuvai i nosi kakvoto si iska6 - maika ti ne moje da te spre. ako p1k ne ti davat gobni lqtoto e idealnoto vreme da si spe4eli6 ne6ti4ko sama. ako tolkova iska6 da nosi6 punk dre6ki, hvani se nqk1de na rabota i kato si ima6 sobstveni pari nikoi ne moje da ti kaje kakvo da pravi6 s tqh. oba4e, nadqvam se, 4e maika ti ne ot tezi "interesni" hora koito zaklu4vat d16terite si ili p1k im k1sat drehite [-(
uspeh! :)
Абе виж,и аз ходя само в черно-едвам успях да убедя майка ми,че метъла не е подписване на договор за сигурно участие в секта...но постоянно и повтарях,че и аз съм човек и че и аз си имам желания и предпочитания.Но все пак аз си събирам пари,защото тя не би дала пряко пари за дрехи като моите :lol: Отстоявай си правата
аз пьк слушам фьнк и пьнк и техно обличам се както искам маиками пак ми казва някакви глупости а не се обличаи тьи какво ще си помислят саседите глупости излагаш ме пак глупости аз и викам "Жена да не ти пука кво мислят саседите" техна си работа :wink:
Да не ти дреме бе!Баща ми е някакъв вид..балимумайката - НАЦИСТ , мрази ЧАЛГАТА , и освен маршове друго не слуша - АМА ДРЕМЕ мИ НА .................................................. когато ми каже нещо за музиката му казвам " Ти слушаш нещо което аз не харесвам , аз слушам нещо което ти не харесваш - квит сме" когато ми каже " ТИ НЕ СЛУШАШ ТОВА КОЕТО НЕ ТРЯБВА " аз му казвам ТАКА Е , СЛУШАМ КОЕТО ИСКАМ И КОЕТО МИ ХАРЕСВА.
Тогава той се намръщва и не ми говори ..ма не ми дреме )бухаха
^flower^
07-14-2006, 17:45
e i az imam sa6tiq problem samo 4e slu6am metal ve4e 5/6 god i na6te o6te ne mi davat da se obli4am kakto az uskam mayka mi kato zapo4ne stiga s tova 4erno i postoqnno za ne6to mi mranka :x i se karame no napsledak vze da si trae taka 4e uporstvay uspeh
thirteen
07-23-2006, 00:29
Кво ти пречи да си си слушкаш пънк и да си се обличаш нормално ?
E4i stani 4algarka,togas da viim kak 6a reagirat i 6a daat li!!!!!
B@By_Sp0Rt
07-30-2006, 08:27
az slu6am oi..skindeds..no da vi kaja haresvat mi nqkoi pesni i ot punka i ot metala.ami zna4i kvo nosi gi tq nema da te sable4e kat te vidi na ulicata q..nali t1ka i az nosa ponqkoga visnali pantaloni na vrata slagam super ne6ta po racete grivni...to4no kat nekva pankarka ama vidqha 4e ne vinaig s eobli4am t1ka za6ttoot ponqkoga naistena nemoga da gi sloja de...i me ostaviha vikat nosi kvoto iska6 sled kato ne na slu6a6 i sq vsi4ko e ok..trqq samo da se naloji6 malko {: uspaeh :smt006
az slu6am oi..skindeds..no da vi kaja haresvat mi nqkoi pesni i ot punka i ot metala.ami zna4i kvo nosi gi tq nema da te sable4e kat te vidi na ulicata q..nali t1ka i az nosa ponqkoga visnali pantaloni na vrata slagam super ne6ta po racete grivni...to4no kat nekva pankarka ama vidqha 4e ne vinaig s eobli4am t1ka za6ttoot ponqkoga naistena nemoga da gi sloja de...i me ostaviha vikat nosi kvoto iska6 sled kato ne na slu6a6 i sq vsi4ko e ok..trqq samo da se naloji6 malko {: uspaeh :smt006
:lol: :lol: :lol:
Якоооо пънк...и скиндед :mrgreen:
ne baby kvo ti qponsko....luda li si :lol: :lol: :lol: samo nqkoi pesni4ki mi haresvat ot punka.ima i qki sq nema kvod a govorim.
OMFG ...трагедия...мама не дава да се облека като пънкарка :smt005 :smt005 :smt005
мъъъкаааа...
добре бе маце...не се обличай като пънкарка, не е задължително да позьорстваш...слушай си там кфот те кефи и обличай кфот те кефи тебе, а не както трябва да се обличаш, щото слушаш еди кфа си музика...
п.с. само аз ли не разбрах под скиндедс кфо е искала да каже :-s
PaChanGa_GiRl
08-03-2006, 12:59
Ебати проблема, честно!
Секс може да се криете да правите, можете да се дрогирате, да пушите, пиянствате и т.н. па едни кубинки ви е страх да си вземете щото мама ще се кара...
Ебати поколението...щ
ей верно вие сте луди.. аЗ пък искам да се облича по-смъкната, кецове, смъкнати дънки, расти.. па и майка ми ми обесняваше, че съм кат наркоманка, па на мене фо ми е зор. ще се обличам как си искам. напраих си расти без да я питам, малко я хвана критическа, ама фо толко...
^ друг е въпроса че сигурно не знаеш и за кфо си ги напраила тия расти...
Rock`n`Roll Nigger
08-03-2006, 20:16
Ami nachi az si slusham Rock/Metal i svirq v grupa , taka che e neizbejno da se oblicham v cherno dalga kosa i tn. Otnachalo pozchnah si puskam kosa , pochnah da slagam cherni drehi malko moliv i nashte kat cqlo nishtu ne mi kazvaha zahstoto se pak az si reshavam kak da se oblicham. makar che maika vinagi mi vika " a we tva cherno , prilichash na pensioner " . Oblichai se kakto si iskash , vashte ne shte ti napravqt problem che nosish nqkva teniska na Exploited ili t.n. Samo che ima 1 podrobnost koqto ne kazah , i tq e che nashte nemi davat da si slagam piercing ( e moje bi shtot az iskam na stranni mesta kato - Nosa ( kat na krava ;) ) , nosa i uhoto ( svarzani s verijka ) i poddolnata ustna ( ako ne se seshtate vijte vokalista na Disturbed :P ) , a da sashto ne mi davat da si napravq i rakaf :shock: )
I wanna grow up , I wanna be a Big Rock And Roll Star
I`m not a slave to a world that doesnt give a shit
I`m not a slave o a God that Doesnt Exist
teen^baby
08-03-2006, 20:56
Пфф не знам не мога да разбера как не ви дават наистина
на мене майка ми в 5 клас ме караше да носа некви чоропогащници зимата и повече нищо не ми е забранявала.
въобще не мога да си представя как ще ме спрат ако искам ама на твое място бих говорила с родителите си
pogovori s maika si .... :smt012
Никога не съм имал такива проблеми.Всъщност в тва как се обличам няма нищо нередно.Пък и баща ми като млад е бил голем фен на Моторхед и не му пука,че нося тениска,на която Леми злобно показва среден пръст.
Понеже слушам доста гръндж сега съм се навил да пробвам да нося кубинки през зимата.Който е по-компетентен на тая тема да каже откъде мога да си намеря качествени,удобни и на добри цени.
добре сте вие, на мен майка ми не ми дава да си направя операция за смяна на пола
ахахаха тъпак, на мен пък ми разрешиха да си отрежа поне едната топка :evil:
Демоничния
08-04-2006, 13:15
аз от малък си мечтая да стана истински метълист и правех тайно ритуали в нас, призовавах сатаната, демони и таласъми но така и никой не се появи, може би защото наще ме покръстиха като видяха тези ми наклонности, така че и моят проблем е подобен
:smt014 :smt014 :smt014 :smt014 :smt014
метъл машината
08-04-2006, 13:19
не знам вие за какви се мислите псевдо метълчета но на май аз съм най заклетия метълист тук, прилагам ви и 2 снимки да видите демоничното ми изражение -> :evil: :twisted:
Spratzaman
08-04-2006, 13:24
На майка ви в путката мухлясала, копеленца тъпи прости.
сега като го каза това се сетих за още нещо...наще ми забраняват и да ругая :-# :(
Spratzaman, ти си ми нещо като идол с този мръсен език
тука средната възраст е м/у 12-13 нали?
идеално аз съм на 11 и тепърва навлизам в пънка,искам някой от вас пънкове да ми каже какво е значението на гребена и защо да си купя кубинки,не миришат ли много краката?аз по принцип си имам гъбички наследствено от баба ми.
възрастен чичко
08-04-2006, 13:52
и двете неща са, за да приличаш на по-голям глупак от колкото си, да се привлича вниманието, а кубинките имат и още едно предимство - да ти топлят лятото, ако ти е студено на крачката и нямаш топли терлици
благодаря ти възрастен чичко!!!
очаквам още много мнение от готини хора тук йеа ихихххихихи
8-[
да живее пънко!
ей спрацамен обади се на Елмо да погледне тази тема и да каже дали мама и тати му дават да прилича на секси хибрид м/у азис,джони деп,екстра нина и една съученичка!
Loshotia
08-04-2006, 14:49
То ако са само дрехите, не мисля, че трябва да представлява проблем Но като знам как се носят пънкарите, за пиърсинг и татуси и прически наистина не си прави. Все пак като попораснеш, като попаднеш в друга компания, интересите ти може би ще се попроменят и ще съжеляваш за това, което си си причинила :wink:
Пънкарите миришат. ако искаш да си готина стани хипи
SLONE DA VA 6IBYT!
PUNKARITE SA PI4OVE MAKAR 4E ME BOLI PATETO V BANQTA ZA TQH!
AKO ISKATE QKI HORA, NAMERETE GRINDERI I NOIZERI ---> :-({|= :-({|= :-({|=
ако искате яки хора определено не ги търсете тук :lol:
аз съм вече 4-то поколение хипи и вярно че малко излязох от коловоза на хипи стереотипите в сравнение с наще примерно, но никой не ми се е карал, защото знаят че понякога ставам агресивен и мога да ги нараня :mrgreen:
maybelline
08-11-2006, 20:05
Охх,абе твоя си е работа какво носиш и какво слушаш.Ти своя живот ли живееш или този на майка си?
CrazyWitch
08-11-2006, 20:16
0офф какви са тия властните родители дето имате =( Еми ... упорствай!
Палав татко
08-11-2006, 20:23
ако искате яки хора определено не ги търсете тук :lol:
аз съм вече 4-то поколение хипи и вярно че малко излязох от коловоза на хипи стереотипите в сравнение с наще примерно, но никой не ми се е карал, защото знаят че понякога ставам агресивен и мога да ги нараня :mrgreen:
НИКАКВО ХИПИ НЕ СИ ЩОМ СТАВАШ АГРЕСИВЕН! истинските хипита са винаги миролюбиви. да изпушим по една марихуанка и да живеем щастливо :-({|=
macy_day_parade
08-19-2006, 14:14
e dobre de!!!!!!
i na6te ne bqha s1glasni ma az kato 4e li gi slu6am!!!!!ga6terizoni,kecove,gumenki,teniski...hi 4 ne mi dreme...i vse pak:
obli4ai se kakto ti haresva be maika mu stara!!!!!!!!
da sq nqkoi da mi kaje 4e slu6a 4alga ap1k iska da slu6a metal i nasila da se obli4a taka(poznavam i takiva t1panari) :smt005 :smt005 :smt005
ами на родителите много неща не им харесват но рано или касно свикват и почват да не забелязват как се обличаш просто почни малко по малко да се обичаш така и те ня забележат ..но ако не ти пука мно мно праиш на пук на маика ти и се обличаш както искаш !
LilAngel
08-19-2006, 22:12
порастни, няма друг начин и при моите беше така, но до едно време. после се махнах и отидох да уча далече и те спряха :)
Kupi si takiva drehi i postepoenno shte sviknat:)
Ба винаги съм са обличал както искам ама напоследък са обличам най-нормално. Минаха ми мераците за рапа метала пънка. А така или иначе един ден ше тряа са облечеш нормално. Въпреки, че мен още си ме влече нестандартното :P А ако толкова искаш налагаш са и тва е. Те щи мърморат ма тва е единствения начин.
6okolad4eto
08-24-2006, 13:57
Az nqmam takiva problemi 6ot ne slu6am nit metal nit punk,am moga da vi kaja samo 4e trqba da si jiveete kakto iskate i kakto na vas vi haresva,a ne po vijdaniqta za jivota na drugite hora!!! :D
cskamoni4ka
08-24-2006, 13:59
послушай майка си.
:!:
кой ги пита, бе? дреме ти. мене никой не може да ми каже как да се обека, щото после...
zoben_pitbul
08-28-2006, 22:39
Ебати проблема, честно!
Ебати поколението...
Прав си-за тези,които постъпват по този начин това си е точно така.После колко били самостоятелни,никой не можел да ги контролира.Майка ти да ти казва как да се обличаш!?Пази Боже,някой да ми контролира така живота :lol: То и майка ми не се кефи на дрехите ми,ама пък мен това ни най-малко не ме касае и ще си се обличам както ми е кеф.Не смятам,че съм длъжен само защото те ми дават пари да изпълнявам всяка прищявка на нашите.
az_slunceto
09-01-2006, 16:32
NE SLU6Ai DURTITE.AZ TAKA GI SLU6AX I SI IZPATIX MNOGO. :evil: