View Full Version : Приятелят ми ме обича, а аз не съм сигурна в чувствата си...
Имам един МЕГА проблем! Аз съм на 14, а приятелят ми е на 18. Той е голям садур и е различен от другите момчета... Не мисли за секс и така нататък... Въпроса е там, че говорим за любов, че се обичкаме, аз му казвам, че го обичкам и ми става гадно... Все едно го лъжа... Не съм сигурна в чувствата си... А и вчера в skype минах инкогнито и гледках известно време как си чатя с приятелите си в общия чат. Те веднга го питаха дали наистина ходи с мен и (цитирам): Наеба ли я вече? Марси! Много гадно ми стана! Той естествено отговори да не се държат като улигофрени и че тва са глупости, но все пак... НЕ СЪМ СИГУРНА! Помогнете моля... Какво да правя? ](*,)
Никой от форумците не може да ти върне чувствата (ако липсват такива де), откаде идва тази несигурност ...
BeBencEto
06-30-2006, 10:10
ami macka..predpolagam 4e si se 4uvstvala ujasno sled tova koeto s pro4ela...zashtoto i az s 4uvstvah taka preid 1-2 dena...vij sled kato toi gi e nakral da mluknat zna4i te obi4ka i ne trqbva da se pritesnqvash..prosto nqkoi mom4enca sa bili dosta razgoneni...i ako te mislqt za sex tvoeto mom4e qvno tursi liubovta vuv vruzkata.kusmet
Здр Тиара! Значи искаш да попиташ по какъв начин да разбереш дали наистина си влюбена, а това не е само влечение... Ако въпроса ти е такъв, според мен трябва да се замислиш какво би направила за него, дали наистина ти харесва не само на външен вид, но и по характер... Може би като отговориш на тези въпроси и ще разбереш дали наистина си влюбена в него... УСПЕХ и да пишеш после :wink:
LP_girl_14
06-30-2006, 10:18
От личен опит ти казвам да не казваш на никое момче че го обичасш,докато това не стане истина,защото все пак това е едно прекрасно чувство и тази думи залсужават да се употрепяват само когато са истински,само когато наистина ги изпиташ!Ако смяташ че той ен те прави щастлива,или се съмняваш в неговите или твоите чувства,поговорете за това.Може просто да сте изпаднали в малка криза,да имате нужда да прекарвате повече време заедно,да покажете на другия колко важен е за теб.Ако пък не се получи ,предлагам ви една временна раздяла.Така всеки един от вас ще има малко време да преосмисли поведението и чувствата си и може би след известно време пак ще се съберете.Просто недей да се съмняваш с него,ако наистина няма повод!
Бтв. баси приятелите има твоя :shock: Доста груб начин за изразяване имат!Няма да е зле той да си поговори с тях насериозно,не в чата или скайп.Все пак ти си му приятелка и малко или много те трябва да те уважават :!:
lost_girl
06-30-2006, 10:35
razbiram te i az v momenta ne sam sigorna v 4ustavata si,no qvno ti ima6 malko ili mnogo simpatii ili ne6to pove4e ot simpatii kum gajeto ti za6toto o6te si s nego.ako iska6 da razbere6 4ustvata si ostani o6te s nego i moje da se izqsnat tezi 4ustva!
Blagodarq vi mnogo za savetite! Tova Tiara, beh az... Veche ot vchera sam oficialno registrirana! Otnosno tva s priqtelq mi... oshte ne sam sigurna za chuvstvata si, no s nego se chuvstavm sigurna i obichana... Moje bi, dori i da ne go haresvam, kato ostana s nego, shte zapochna da izpitvam i az takiva chuvstva! Blagodarq vi na vsichki i prashtam po edna GOLQMA celuvka na vseki, koito mi prati savet! :D
Krem4eto
07-04-2006, 16:41
Лоша работа!Освежете връзката си!
Твоето момче не е виновно, че са го питали... Винаги се задават такива въпроси, има любопитни хора, няма как... Ако не си сигурна в чувствата си, не му казвай, че го обичаш или поне недей, освен ако не те пита... Може на момента да си разколебана.. Има ли друг, който ти харесва? Винаги ли си се съмнявала в чувствата си към това момче?
еми всички момчета си говориме така "еба ли я тая" и така нататък. :mrgreen:
но щом приятеля ти им е казал да престанат,значи вероятно има чувства към теб.
Съветвам те да останеш с него,защото той държи на теб.Остани с него и ще видиш какво изпитваш с него.
missito_
07-05-2006, 09:12
Съветвам те да останеш с него,защото той държи на теб.Остани с него и ще видиш какво изпитваш с него.
Да,съгласна съм.Но понякога колкото и да е готино и добро момчето тръпката се губи,чувствата също.като поостанеш още с него ще разбереш има ли смисъл да оставаш с него,защото ти сега не си сигурна,но с течение на времето ще разбереш дали още го обичаш или вече чувствата са изчезнали.късмет!!!!
`Death`Whore`
07-05-2006, 09:23
Първо да отбележа, че мисли за секс. Това, че не иска да бърза, е друг въпрос. Кажи му, че не си сигурна, че го обичаш. Ужасно е да го лъжеш, боли повече. А за това с приятелите му - СПОКОЙНОООО! Мъжете са такива! Даже и жените са такива! Ти си още малка, но на 18 години сексът е реална част от една връзка. Естествено, че ще го попитат дали те е ебал.