Влез

View Full Version : Иска само отзад

нина
06-30-2006, 10:25
От известно време приятеля ми доста яко е залитнал по аналния секс. ако правим вагинален въобще, то или е за супер малко или просто ей така едн вид да има разнообразие. Каквото и да правим задължително го правим и отзад. Толкова ли много му харесва не мога да разбера!? Още нищо не съм му казала, но това все пак продължава близо 1мес, а а искам и вагинален секс. Какво бихте ме посъветвали? Защо му харесва толкова аналния секс и въобще да говоря ли с него!?

NeSTa_86
06-30-2006, 10:28
еммм явно се е наситил на вагиналния ;) мен също ме кефи аналния повече, но съм го правил само веднъж :( :( :( :(

BeBencEto
06-30-2006, 10:30
ami vupros na reshenie i vkus ako moje taka da se nareche e analniqt sex..no az mislq che trqbva da pogovorish s priqtelq si i da mu obqsnish che iskash i vaginalen..vse pak toi dostavq udovolstvie i na tebe...kusmet

Chiana
06-30-2006, 10:35
Виж какво, понеже си ми адашка и викам да те посъветвам и аз.
Кажи му го в прав текст. Няма смисъл да го мислиш, ами направо му казваш: така и така писна ми от тоя анален едно друго... Това е, мила. В една връзка тези неща трябва да се казват направо.

dest
06-30-2006, 10:38
и мене ме кефи повече аналния секс. а не тебе аналния доставя ли ти удоволстие или го правип просто така да доставил удоволствие на приятеля си ?

нина
06-30-2006, 10:42
И на мен ми харесва аналния секс той го прави наистина добре и ми доставя кеф, но все пак не мисля, че трябва да се прави постоянно.

Eleonora
06-30-2006, 10:51
Emi govori s nego...niama drugo re6enie
A puk ako tolkova go obi4a6,i ti 6te napravi6 izvestni kompromisi,no i toi triabva da se postarae pove4e [-(

рика
06-30-2006, 10:53
Да ти кажа честно и аз известно време го предпочитах аналния пред вагиналния. Има една инфекция и един мес. не прябваше да правим вагинален секс и какво мислиш стана през този месец станаха най-голямата фенка на аналния секс, но после ми мина. Така, че остави го още малко да му мине мерака и след това поговори с него. Пък и защо не се изкефи малко! :D :D :D

^KaSiDi^
06-30-2006, 10:55
От известно време приятеля ми доста яко е залитнал по аналния секс. ако правим вагинален въобще, то или е за супер малко или просто ей така едн вид да има разнообразие. Каквото и да правим задължително го правим и отзад. Толкова ли много му харесва не мога да разбера!? Още нищо не съм му казала, но това все пак продължава близо 1мес, а а искам и вагинален секс. Какво бихте ме посъветвали? Защо му харесва толкова аналния секс и въобще да говоря ли с него!?

ami pogovori s nego i mu obqsni,che vi tr nqkakvo raznoobrazie.predloji mu naprimer nqkoq nova poza,koqto da e s vaginalno pronikvane,taka pak shte si pravite vaginalen sex,a ti nqma da si kazala,che analniq ti e omryznal,a pozi nameri na google...aide usper :wink:

sensa
06-30-2006, 14:40
ami analniq sex mu haresva za6toto se obrazuva vakum. i pove4eto mom4eta tova gi kefi, no kao na teb ne ti se 6te samo tova , prosto mu go kaji . ako darji na teb 6te te razbere , ako ne tegli mu edin 6ut i tva e..... a sa6to taka vakum se polu4ava i pri oralen sex. probvaite s tova. uspeh

Тупан
06-30-2006, 16:49
Не искам да те плаша, но май приятелят ти играе и за двата отбора...
Демек, педалче е!

viki_di
07-01-2006, 12:16
emi moje bi ne mu haresva6 v lice i za tva mu e po dobre da si s grab kam nego :lol: :lol: :lol:

sexy_diva
07-01-2006, 17:09
Ami kaji mu,4e ne ti dostavq udovolstvie.Pravi sex taka,kakto na teb ti haresva.

strawberry1988
07-01-2006, 17:13
kaji mu go napravo,nqma kakvo da da te suobrazqva6 s nego,sled kato toi ne se suobrazqva s tebe.A za tova kakvo go kefi-emi tova 4e otzad e po stegnato,otkolkoto vuv vlagali6teto

Communist
07-01-2006, 20:10
Мило момиче, трябва да го разкараш този перверзен тип. Аналния секс съм казвал и преди, и сега ще кажа, че е нещо отвратително и обижда жената. За това ти казвам РАЗЧУПИ ОКОВИТЕ и се надигни и му го кажи ясно, ако той не иска го разкарай! Успех! 8) :-D

dest
07-02-2006, 07:27
Мило момиче, трябва да го разкараш този перверзен тип. Аналния секс съм казвал и преди, и сега ще кажа, че е нещо отвратително и обижда жената. За това ти казвам РАЗЧУПИ ОКОВИТЕ и се надигни и му го кажи ясно, ако той не иска го разкарай! Успех! 8) :-D

gluposti