PDA

View Full Version : narkoman?zashto vse na men...

ei
06-30-2006, 10:49
resah si edin priqtel na bashta mi az sam na 17 a toi e na 21 ...v posledstvie razbrah 4e e "bil" narkoman v posledstvie se e izlekuval i pak e zapo4nal....az mnogo go haresfam no samo se poznavame ni6to pove4e toi si iima priqtelka ot negoviq grad no...sled 1 sedmica 6e idva na gosti vku6ti za okolo mesec...sam..bez priqtelkata si..da deistvam li:( mn go haresvam i mislq 4e i toi ne e bezrazli4en 6oto otpravq nqkoi zaka4ki :P :lol: am..ne znam kvo da praq 6oto taq negova priqtelka si ima muj :shock: da muj!!!!!! ii....sq toi pak se drusa..iskam da vi popitam 6te stane li ne6to ako go napravq s nego?? hepatit c?? kazaha mi 4e vsi4ki narkomani sa bolni ot tva..:( hora...mn mi e tupo...naistina mn go haresvam:( help? kvo da praq?

rusalkata_
06-30-2006, 10:54
ти си луда!само го харесваш и си готова да легнеш с него? :x у вас може би,нали ще спи у вас през тоя месец?знаеш ли,че е много вероятно да хванеш СПИН и хепатит С,щото почти сички наркомани ги имат!не се захващай с тоя! :roll:

BeBencEto
06-30-2006, 10:58
maleeee 4ak az se izplashih kato 4uh kvo imat narkomanite..az ne znaeh..e za spina da ama za hepatita..ujas....macka nedei ne si struva da si precakvash jivota zaradi nqkvo vliubvane..stoi nastrana!

zaharcheto_f
06-30-2006, 10:59
Стой възможно по-далече от него.Ако стане някой гаф после горчиво ще съжаляваш.

LP_girl_14
06-30-2006, 11:01
:arrow: приятел е на баща ти
:arrow: наркоман е
:arrow: има си приятелка

Мисля че тва са си достатъчно предпоставки!Толкова ли няма достатъчно необвързани момчета,които не използват наркотици,та дотам стигна,че и за секс с него взе да мислиш!От една страна пази си здравето,от друга мисли със разума си!Казваш че само го познаваш...Мислиш ли че това е достатъчно че да имаш сериозна връзка с него?Зарежи го тоя.Не си струва да си имаш проблеми заради него :!:

babi_girl
06-30-2006, 11:02
Баси замотаната работа, той си има приятелка, тя си има мъж... направо нямам думи. Недей да правиш нищо с него. А и още повече че се друса. Не може да си рискуваш живота само защото го харесваш.

eii
06-30-2006, 11:38
am..dobe mersi vse pak...ama vqrno li e 4e e taka?? za narkomanite..spin i hepatita??:( az go oBI4AM!ISKAM SI GOO PAK..

SeXyTo_f
06-30-2006, 11:41

Мисля че тва са си достатъчно предпоставки!Толкова ли няма достатъчно необвързани момчета,които не използват наркотици,та дотам стигна,че и за секс с него взе да мислиш!От една страна пази си здравето,от друга мисли със разума си!Казваш че само го познаваш...Мислиш ли че това е достатъчно че да имаш сериозна връзка с него?Зарежи го тоя.Не си струва да си имаш проблеми заради него :!:
napylno sym syglasna!

6emet4e
06-30-2006, 11:47
hah...ebati oburkanata rabota!awe macka po hubavo ne se zahva6tai s nego 4e posle.... :?

kobrichka
06-30-2006, 13:07

много точно и ясно =D> =D>

ludamacka
06-30-2006, 17:13
ami 6tom go haresva6 ne e zaduljiteno da spi6 s nego.no ako go iska6 vse pak si ima prepazni sredstva koito mogat da ti pomognat da ne lepne6 ne6to

Bisollini
06-30-2006, 17:20
:arrow: Mn zavisi S Kfo se Drusa
:arrow: Po hibavo stoi po dale4 ot nego

06-30-2006, 19:29
grabvai go kakvo kato e narkoman pak e 4ovek i ima 4ustva.... #-o

Sarabi
06-30-2006, 19:42
Оф всеки един човек,който живее безотговорно живота си може да има хепатит или СПИН...нищо не пречи на един чове,който не се друса,но не му пука как живее, пак да си има и СПИН и хепатит и квот още се сетиш. :roll:
И кво си се хванала с тоя?!?!?!!? :?: :!: НАРКОМАН е!За какво ти е?За да ти провали живота ли?
Едва ли е любовта на живота ти,а и да беше-нямаш работа с УТРЕПКИ [-(
Не се занимавай с тоя-само се дръж любезно,но не си съсипвай живота
Мислиш ли,че няма да срещнеш някой разумен и много по-добър от тоя!?!

А ако толкова искаш да се принизиш толкова та да правиш секс с него...разчитай на презервативите...но най-сигурния начин е да не стигаш до там

saninka91
06-30-2006, 19:54
Намери си някой по свестен ,наркоман не ти трябв !!!!!!!!!

light_purple
06-30-2006, 20:23
Awe za kvo se zanimava6 s nego.Ima tolkova mnoo mom4eta na 21 godini koito mogat da ti haresat.Purvo e narkoman moje pokrai nego i ti da stane6 takava a ako ne 100% 6te ti e gadno kato go gleda6 kak se drusa.2 si ima priatelka i na vsi4koto otgore e i ot drug grad.Ako 6te da e nai sladkoto mom4e v celia sviat ne si zaslujava poviarvai mi.Prosto se otkaji ili 4akai do togava kogato ve4e niama da si ima priatelka i niama da e narkoman,no moje da 4aka6 mnogo mnogo vreme i nakraia da ne stane ni6to.No nz ti si re6ava6 ako tolkova mnoo go haresva6 i prosto ne moje6 da mu ustoi6 deistvai,no 6te starda6 dosta.

Jenninka
06-30-2006, 20:42

съгласна съм!
не е нужно да има хепатит или спин,но само заради тва ,че е наркоман...остави го!както казаха по-горе-не си проваляй живота заради нещо мимолетно:)

{sweet4e}
06-30-2006, 20:49
Сега решението е твое,но погледнато от мен ще се опитам да ти предствя как виждам аз нещата
Значи:1во-Той е приятел на баща ти и той ако знае,че е наркоман няма да ти разреши да си с него(предполагам)
2ро-За да си има приятелка,която от своя страна има мъж трябва много да се обичат,за да изневери и предполагам и по-зряла от теб.
3то-Самия факт,че е наркоман говори достатъчно-дори и да се харесвате ти няма да имаш нормално бъдеще.Помисли и за това.Тази връзка няма да е успешна,защото покрай него ще затънеш и ти.По-хубаво е да си намериш свестно момче,с което да си имате прекрасно семейство.....,а не да си лепнеш някой СПИН или ХЕПАТИТ ли беше...
Не знам решението е твое,но не си заслужава

Bisollini
06-30-2006, 23:52
danebi po svesnite mom4eta da iz4eznahme :?: zemi si hvani nqkoi koito 6tete obi4a i ne se drusa s herca i t.n...

NaughtyGirl
07-01-2006, 10:29
По-добре не се захващай с него.Първо,че е наркоман,второ си има приятелка,трето е приятел на баща ти и четвърто той си тръгва след месец и после какво...?!Само ще страдаш още повече!