PDA

View Full Version : vazmojno li e ??

06-30-2006, 15:14
ima li veroqtnost da se skasa prezervativa bez da razberem??iskam da kaja ako se slu4i ne6to takova i dupkata e savsem malka moje li da ne se zabeleji?i pri eventualno skasvane koga se razbira- na momenta,po vreme na samiq polov akt,ili ve4e kogato si go maha??

anichkaaa
06-30-2006, 15:19
Emi pri men kogato se e kusal prezervati priqtelq mi useti,to edin vid daje se 4u.Sega ne znam kak pri teb e stanalo,no qvno moje da ne se i zabeleji ako e mnogo malko dup4icata.Dano nqma posledstviq :roll:

06-30-2006, 15:42
pri men ne e stavalo prosto se interesuvah,az sam devstvena o6te i tva e edinstvenoto ne6to ot koeto me e strah.prosto mn se pritesnqvam da ne zabremeneq .. ina4e se 4ustvam gotova i si obi4am gadjeto :)

anichkaaa
06-30-2006, 15:47
pri men ne e stavalo prosto se interesuvah,az sam devstvena o6te i tva e edinstvenoto ne6to ot koeto me e strah.prosto mn se pritesnqvam da ne zabremeneq .. ina4e se 4ustvam gotova i si obi4am gadjeto :)

Ne se pritesnqvai,za6toto imenno za takiva slu4ai ima hap4eta.Horata sa pomislili i za tova,taka 4e spoko \:D/

Варки
06-30-2006, 16:10
Има вероятност в еуфорията да не усетите.При мен веднъж се получи така и се наложи да пия хапчета след това.Но по принцип се чува или ако не се чуе,самата ти усещаш как течноста отдолу става как да кажа повече,защото когато правите секс знаеш,че и мъжт отделя разни такива ... та като се скъса се усеща де :)

06-30-2006, 17:28
men syshto me interesuva dali kato se skysa prezervativa se useshta i koi ot dvamata partnjri e po-veroqtno da go useti?