View Full Version : healp bre
Kandio_sux_ass
06-30-2006, 15:41
Imam "ogromen" problem, ogromen za6toto predi vreme pih edni hap4eta za ogolemqvane na pato4eto i sega mi se turka v tavana kato spq. Sram me e da se pokazvam po ulicite, to s takuv hui za smqh 6te stana. Kajete nqkoe hap4e za smalqvane, molq viiiiii :oops:
p.s. sorry za latinicata, ama na takuv post tova mu e nai malkiq problem, "malkiq" xaxaxa kolko sum zabaven...
saninka91
06-30-2006, 15:43
Хахахахах направо си много забавен няма що :lol:
Imam "ogromen" problem, ogromen za6toto predi vreme pih edni hap4eta za ogolemqvane na pato4eto i sega mi se turka v tavana kato spq. Sram me e da se pokazvam po ulicite, to s takuv "мъжки полов орган" za smqh 6te stana. Kajete nqkoe hap4e za smalqvane, molq viiiiii :oops:
p.s. sorry za latinicata, ama na takuv post tova mu e nai malkiq problem, "malkiq" xaxaxa kolko sum zabaven...
What an idiot :lol: :lol: ](*,) ](*,)
ela piwe pri mene 6te ti go lapna taka 4e pove4e i pomen nqma da ima6 i pola moje da si smeni6 posle daje!!!!!!!!!gamen tup..
^KaSiDi^
06-30-2006, 15:52
tc tc tc....smeshno smeshno,ai smeite se de....niiiiikoi,tishina v zalata,em sorry.....ai sledvashtiq pyt dano se poluchi :twisted:
tc tc tc....smeshno smeshno,ai smeite se de....niiiiikoi,tishina v zalata,em sorry.....ai sledvashtiq pyt dano se poluchi :twisted:
Tva svurzano li e s temata na onq putio ?!? :)
MidnightScream
06-30-2006, 15:55
mn e slojna sityaciqta pri tebe :(
^KaSiDi^
06-30-2006, 16:05
axam :P
Imam "ogromen" problem, ogromen za6toto predi vreme pih edni hap4eta za ogolemqvane na pato4eto i sega mi se turka v tavana kato spq. Sram me e da se pokazvam po ulicite, to s takuv "мъжки полов орган" za smqh 6te stana. Kajete nqkoe hap4e za smalqvane, molq viiiiii :oops:
еби са в гъза тогас! :smt098 :smt097
Fuckin`Lunatics
06-30-2006, 16:18
Xaxaxax Mom4eto qvno e 4elo mn za "Djak i bobenoto stablo".... Moje i do nebeto da mu stiga, otde znaete :smt005 :lol: :mrgreen: :smt005
axam :Pаз имам сериозен психологически проблем и никои не ми казва дали е нормално 15.5 за 14.5 години :x
p.s. sorry za latinicata, ama na takuv post tova mu e nai malkiq problem, "malkiq" xaxaxa kolko sum zabaven...ama4e xumoristi4no :?
6e ima6 kasmet ako nqkoi se zasmee na "biserite ti"
ili moje nqkoi se zasmee na "golemiq" ti mozak :wink:
Bisollini
07-01-2006, 00:21
ti si ot4aiva6to tup
и какви са тея хапчета как им е името :?:
Се бях чел тъпотии ама това на нищо не прилича бати, ами пич видях една мн странна кула минали ден мойе и ти да си бил :lol: на колко години си момчето ми, че пиеш тия работи ^^
http://play.evrocom.net/forum/index.php?act=module&module=gallery&cmd=si&img=3269|
СРЕДЕН СИ ПИЧ СТИГА ГЛУПУСТИ ВЕЧЕ
_FroZeN_TeaRs_
07-01-2006, 07:55
Поредният комлексар с малка пишка :-({|=
ProstoAz
07-01-2006, 09:31
Точки 7 и 11 от правилника!
Благодаря!