PDA

View Full Version : Moderated: Имам по-тъмни косъмчета отстрани на банския...



DiDiii
06-30-2006, 15:52
здравейте ! както всички и аз имам проблем... не се мре от него.. ама на мен ми е мн неприятно! ето го и него значи.... имам по тумни косъмчета точно от страни на банския.... на триъгълника ... надявам се ме разбрахте! та косъмчетата не са ми проблема аз ги махам.. но от както ги махам там останаха мн тъмни точици, и растът подкожно космите.... и стават малки ранички когато се помъча да ги отстраня! и ми е мн неудобно да ходя на плаж... а пък на скоро си взех много скъп и хубав бански който ако беше боксерки нямаше да се притеснявам НО не е ... сега няма да давам пари за друг бански защото този е страхотен... и ще ми е гадно да не го нося :/ та ако знаете някакво кремче... от което да минат... и да не се виждат! мн мн мн ми е тъпо така всички са на басейн, а аз се спичам на шибаната жега :cry:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-30-2006, 16:06
ами по добре щеше да е да ги беше изрусила . остави ги да си пораснат и ги изруси

kudravoto
06-30-2006, 16:08
mi sladurano i az imam takiva ne6ta i moq banski e super qk i ne mi puka hodq si taka na plaj i ne me gree kato gledam pove4eto macki deto se pravqt na interesni su6to imat

MidnightScream
06-30-2006, 16:09
... ama az kato go gledam momicheto... kaza che gi e mahalo veche taka che da prodpolijim chee... veche sa dostatuchno debeli i cherni za da ne mogat da se izrusqt ..! no ako ne sa izchakai i gi izrusi, a ima edno kremche na VICHI sled epilaciq... az imah po krakata i mi minaha (tochicite)

djigi
07-01-2006, 12:49
До колкото разбирам си епилираш бикини линията - хубаво. С какво я правиш тази процедура? Пробвай с кола маска, а ако я правиш с кола маска се избръсни веднъж, за да не ти стават подкжни. А тъмните точици са в резултат на подкожните косъмчета ли или има и точици и косъмчета? Като имаш подкожни косъмчета не ги ръчкай чак толкова, за да ти станат ранички. Мен примерно ме притеснява (наскоро забелязах), че кожата ми е по-тъмна на "ъгъла" между съвсем отдолу и триъгълника - не е красиво, но ако не се "чепа" никой няма да забележе.

07-01-2006, 22:06
Има едни кърпички, които ги дават с кола маската за да е гладко ама май мак се получават такива неща...ем то и сигурно не си единствена с такъв проблем така че не мисля че имаш кой знае каква причина да се притесняваш 8)

olive_oil
07-03-2006, 09:49
махай си ги и поолзвай качествен фон дъо тен

i'm so excited!
07-03-2006, 11:43
бадемово масло за успокояване. винаги помага. и фон дьо тен. тфа е