Влез

View Full Version : Хора постригаха ме супер късо ще се побъркам.Как..????

icetoo123
06-30-2006, 16:35
Хора бях с тези леко хипарски прически бритон и отзад лека опашчица.Смених фризиорката и тая ме пострига хипер късо вече няма и помен от опашки и бритони.Моля ви помагайте.Какво да правя?Искам пак косааааа.Как да ми порасне как да стане дълга?Пръскам се от днес (1 час след връщането от фризиорката) с лекарство което е против косопад и от което много расте косата.Ще си мия косата всеки ден със силни шампоани и в комплект с това лекарство.какво друго ще ми предложите.За колко време ще ми порасне пак?????? ще пукнааааа хораааа :*(((

06-30-2006, 16:46
НЕ СИ МИЙ ВСЕКИ ДЕН КОСАТА СЪС ШАМПОАН!!!!!!!!!така само ще стане по зле!!най-малкото ще се омазнява много често!!
иначе за по-бърз растеж нз.да и беше казал да не те постригва така

ProstoAz
06-30-2006, 17:18
Използвай хининова вода. :wink:
И както вече казаха - не си мий косата всеки ден - никак не е полезно. :?

light_purple
06-30-2006, 21:02
Хора бях с тези леко хипарски прически бритон и отзад лека опашчица.Смених фризиорката и тая ме пострига хипер късо вече няма и помен от опашки и бритони.Моля ви помагайте.Какво да правя?Искам пак косааааа.Как да ми порасне как да стане дълга?Пръскам се от днес (1 час след връщането от фризиорката) с лекарство което е против косопад и от което много расте косата.Ще си мия косата всеки ден със силни шампоани и в комплект с това лекарство.какво друго ще ми предложите.За колко време ще ми порасне пак?????? ще пукнааааа хораааа :*(((
6te spodeli6 li koe e tova lekarstvo ot koeto "mnogo raste kosata"

06-30-2006, 21:48
off nedei 4e me pla6i6 az kato sam s rasti i kato gi otreja...ne mi se misli :?

07-01-2006, 13:00
Hora, hininovata voda mn ama mn pomaga!az q polzvam pove4e ot mesec i e porasnala s okolo 4 cm :D :D :D Mnogo se radvam 4e pro4etoh za neq v tozi forum.ako nqkoi ima nujda ot saveti za kosata az sam nasre6ta!!!e-mail kote7@mail.bg
6te se radvam ako moga da vi bada polezna :-D :-D :-D

light_purple
07-01-2006, 15:31
Hora, hininovata voda mn ama mn pomaga!az q polzvam pove4e ot mesec i e porasnala s okolo 4 cm :D :D :D Mnogo se radvam 4e pro4etoh za neq v tozi forum.ako nqkoi ima nujda ot saveti za kosata az sam nasre6ta!!!e-mail kote7@mail.bg
Moje6 li da mi kaje6 ne6to s koeto da si sgustia kosata??

LuCkY_YoU
07-01-2006, 16:39
Moje6 li da mi kaje6 ne6to s koeto da si sgustia kosata??
sus stimulant za kosa na Ikarov.struva okolo 5-6 lv ako ne se luja, moje i po-malko :!:

ludo_mace
07-01-2006, 17:04
spoko,de.6te porasne pak.no davai po-leko s 6ampoanite i drygite preparati-taka 6te si izto6ti6 kosata i 6e se poly4i obraten efekt :-#

TSecret
07-01-2006, 20:18
moje6 da q mie6 vseki denno samo s maska v nikakav slu4ai s 6ampoan-nego moje da izpolzva6 1-2 pati v sedmicata ne pove4e...

Отговор
07-01-2006, 21:43
Е ще порасне косата,няма да умреш! :evil: