View Full Version : Трябва ли да се притеснявам??
Момче съм на 17 и съм по-окосмен от нормалното за възрастта ми (не съм някъв буренясал де). Не се бръсна никъде освен под мишниците и долу. Някои познати ме бъзикат и вече съм започнал да се дразня, като ходя на плаж ми е тъпо като гледам останалите голи охлюви с лъскави крака и гърди. Не знам такава ли е модата, но на мен ми е супер тъпо да ходя такъв гладък, та трябва ли да се притеснявам, че не съм 1 от тях?
kudravoto
06-30-2006, 17:41
zdrasti sladur
na4i az sum momi4e i da ti kaja 4estno evalata ti pravq 4e ne si ot teq goli ohluvi priqtelqt mi su6to ima kosmi maha si gi samo pod m6nicite i otdolu i si me kefi tva. ne e lo6o 4e si edin ot malkoto koito imat kosmi a ne sa gladki.
Всеки има своето право на избор. Но щом и другите обръщат внимание, значи наистина си окосмен повече от обикновено и често срещано окосмяване.
Когато космите са по-тънки и по-светли за момче мен лично изобщо не ме притесняват, но когато са много и тъмни .... без коментар. Така че аз мисля, че по-добре да ги няма отколкото да си забележимо по-космат.
Ако не ги махнеш, ще продължат т.нар базици от познати и странните погледи. Ако това не ти пречи ги остави. Ти си избираш.
За мен лично е отблъскващо.
MiRaCuLiXbb
06-30-2006, 18:13
Ако не ти е кеф не се бръсни, никъв проблем не виждам.
Пепи Пекторалиса
06-30-2006, 19:14
Не ме интересуваш. И малоумен ли си та незнаеш кога да се притесняваш и кога не?! :shock:
a_curious_girl
06-30-2006, 19:21
Ми то само от теб си зависи.Иначе моето лично мнение :arrow: не си ги махай
i az ne mislq 4e e problem. :-D
babi_girl
07-01-2006, 15:43
zdrasti sladur
na4i az sum momi4e i da ti kaja 4estno evalata ti pravq 4e ne si ot teq goli ohluvi priqtelqt mi su6to ima kosmi maha si gi samo pod m6nicite i otdolu i si me kefi tva. ne e lo6o 4e si edin ot malkoto koito imat kosmi a ne sa gladki. napylno sym syglasna
Мен лично повече ме кефи да си като гол охлюв!
olive_oil
07-03-2006, 09:51
аз мисля,че трябва да се обезкосмяваш.а всъщност както ти си решиш
Spei64eto
07-03-2006, 18:23
по-добре се обръснитова е по-добрият вариант и според мен . нз нещо ненавиждам космите вече ..
LoVe_RuSlAn
07-04-2006, 20:33
Ми аз лично не обичам супер косматите момчета но пък тва постоянно да си ги махаш е гадно на мене не ми харесва и кво ще ги махнеш сега със самообръсначка и на следващия ден ще бодеш пффф зарежи я тая работа да не ти дреме много
abe kvo ti puka!!! badi razli4en i da ne ti dreme za6to vsi4ki da sa ednakvi te ako si epilirat i racete i ti li 6te go napravi6 .... [-X :mrgreen:
Хъх,и за какво ти е да се обръснеш-за да бъдеш като женичка!?Не ги махай,неестесвено е,не ми харесва обръснат,гладък мъж [-(
KRaLiCa_na_OrGaZmA
07-05-2006, 23:41
zdrasti sladur
na4i az sum momi4e i da ti kaja 4estno evalata ti pravq 4e ne si ot teq goli ohluvi priqtelqt mi su6to ima kosmi maha si gi samo pod m6nicite i otdolu i si me kefi tva. ne e lo6o 4e si edin ot malkoto koito imat kosmi a ne sa gladki. napylno sym syglasna :smt006
ако беше момиче и беше космато е като това (http://snimka.info/viewer.php?id=7977fun246.jpg) не бих те погледнал никога! ама за момче си е нормално да имаш повече косми това попринцип показва че си израснал ;)
Аз лично не харесвам момчета с косми. Предпочитам да са както якой каза "като голи охлюви". Все пак си е въпрос н аличен избор, но според мен трябва да се обезкосмяваш.
mnogo po dobre 4e si si s kosmi teq bez kosmi sa mi adski sme6ni !!!
Да не ти пука.Въпрос е на личен избор.Ако идскаш да си гладък си махаш космите,ако не седиш си така.
™bLaCk`RoSe™
07-14-2006, 14:06
Добре де ако са пък чак толкова много ги изруси с малко кислородна вода.Така ще станат по незабележими