PDA

View Full Version : Moderated: Баща ми все още си мисли, че съм на 5 год....

kisS``me
06-30-2006, 22:18
zdraveite!az sym na 13 i smqtam,che veche moa da izlizam do po-kysno i da si imam kolkoto iskam gadjeta,no bashta mi vse oshte si misli,che sym na 5 godini i nemoa da sybera sili da govorq s nego shte ludna molq vi pomognete mi ... :smt120 :cry:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

miloto_girl_4e
06-30-2006, 22:27
до колко късно имаш желание да излизаш?! :shock:

gdcgdsdfdfds
06-30-2006, 22:27
zdraveite!az sym na 13 i smqtam,che veche moa da izlizam do po-kysno i da si imam kolkoto iskam gadjeta,no bashta mi vse oshte si misli,che sym na 5 godini i nemoa da sybera sili da govorq s nego shte ludna molq vi pomognete mi ... :smt120 :cry:

Оф ама аз сам на 15 и се прибирам в 11(не защото така са ми казали,а защото така искам),нямам работа по късно вън.мога да си права кефа и през деня,а относно гаджета... "и да си имам колкото искам гаджета"..моляти се..накъде си тръгнала..аз до сега(макар и нахалните ми кандидати)едно гадже не съм имала,а ти ми говориш некви ...
Ох Боже .. имаш смелост да си със колкото гаджета си искаш,а нямаш смелост да си поговориш с баща си..
ай поздрави ..

kisS``me
06-30-2006, 22:35
ne be milichki,toi daje do 21 ne me puska ....

kisS``me
06-30-2006, 22:38
gdcgdsdfdfds ne sym kaala,che iskam da imam 110 gadjeta,a edno no bashta mi misli,che sym malka za tova .... basiiiiii

egrgergetge
06-30-2006, 22:39
не разбирам как някои хора бързат да порастнат....някой ден ще съжаляваш за пропиляното детство,а повярвай ми ти си си още дете,ама абсолютно дете!и това не е нещо лошо в никакъв случай...някой ден ще го разбереш....просто се забавлявай,но забавлението не е свързано с излизане до късно и мнооооого гаджета....цял живот време ще имаш за това,защо е това бързане?баща ти е напълно прав,малка си :wink: има време да порастнеш,а това ще стане толкова бързо,че няма и да се усетиш...времето лети супер неусетно и сега не го осъзнаваш,но когато порастнеш и се върнеш назад в спомените си тогава ще го...настроена съм по този начин защото аз самата изживявам сантиментален момент свързан с тази тема и ми се плаче за някои неизживяни моменти и много пъти ми се е искало да върна времето назад и да поправя някои грешки,но уви...невъзможно е :cry: по дяволите дръж се като едно малко 13 годишно момиче на прага на съзряването,не се прави на голяма...оффф как ме е яд на такива деца... :smt009

kisS``me
06-30-2006, 22:43
a q kajete,ako mu kaja,che iskam da izlizam s edno momche,koeto poznavam ot 3 godini [ koeto e napylno verno ] i che ne e kaano che she se omyja za nego prosto da izlizam ... dal sh e syglasen..?!ne che ako ne mi dade nqa trygna s nego de.. :|

KpuCuTo0o
06-30-2006, 22:44
не разбирам как някои хора бързат да порастнат....някой ден ще съжаляваш за пропиляното детство,а повярвай ми ти си си още дете,ама абсолютно дете!и това не е нещо лошо в никакъв случай...някой ден ще го разбереш....просто се забавлявай,но забавлението не е свързано с излизане до късно и мнооооого гаджета....цял живот време ще имаш за това,защо е това бързане?баща ти е напълно прав,малка си :wink: има време да порастнеш,а това ще стане толкова бързо,че няма и да се усетиш...времето лети супер неусетно и сега не го осъзнаваш,но когато порастнеш и се върнеш назад в спомените си тогава ще го...настроена съм по този начин защото аз самата изживявам сантиментален момент свързан с тази тема и ми се плаче за някои неизживяни моменти и много пъти ми се е искало да върна времето назад и да поправя някои грешки,но уви...невъзможно е :cry: по дяволите дръж се като едно малко 13 годишно момиче на прага на съзряването,не се прави на голяма...оффф как ме е яд на такива деца... :smt009
=D> =D> =D> =D>

cvetiiii
07-01-2006, 01:05
znae6 li az imam su6tiq problem no sum na 15 oba4e az imam pravo da izlziam do kum 23 drug vupros e 4e sled kato se pribera prez no6ta pak izlizam no kato se zamislq e super glupavo i edin den 6te buda blagodarna na roditelite si za tova 4e sa me spirali za6toto ne moga da se gordeq s tova 4e imam mnogo gajeta primerno no se gordeq 4e sum na 15 god a ne sum dokosnala treva ili alkoxol ili ne6to ot toq tip dori i cigara za tova spokoino ima vreme za vsi4ko cql jivot 6te izliza6 prosto za momenta se primiri

cvetiiii
07-01-2006, 01:06
a za gajeto kvo gaje ti si na 13!!!!!! kato izlezne6 s nego kakvo tolkova 6te pravite o6te pove4e 4e 6te izliza6 ve4er! q se osuznai!

saninka91
07-01-2006, 09:26
Хахахха споко моя мисли че съм 5 клас , не помни и годината когато съм се родила.А за гаджетата що се занимаваш да му обесняваш,все пак според мен е нормално на 13 да имаш гадже ,но от друга страна на баща ти му става сигурно кофти ,че вече не си му малката дъщеричка ,по някакъв начин може да ревнува че не излизаш с него а само с гаджета и не може да приеме че си по-голяма.Спокойно след някоя друга година нещата ще се оправят :wink:

`Death`Whore`
07-01-2006, 09:28
Ти си шести клас! Ако си някъде наблизо и родителите ти познават хората, с които излизаш, не би трябвало да има проблем. Но има проблем, ако не спиш по цяла нощ и спиш в училище. А гаджета не можеш да имаш, колкото искаш, защото това е неморално.

alkobalko
07-01-2006, 09:42
Ne mojesh da go obvinqvash, zashtoto se pritesnqva za teb. V kraina smetka ne mi se vqrva, che nikoga ne si chuvala kakvi ujasi se sluchvat po ulicite. Taka che pogovori s nego, no se postavi za malko na tqhno mqsto. A otnosno gadjetata, ne mojesh da kajesh, che shte si imash kolkoto si poiskash, zashtoto sled vreme shte zapochnat da te narichat s nqkoi cvetisti imenca.

sameone
07-01-2006, 10:02
Nedei da barza6 za nikade.Vqrvai mi nqkoi den 6te si im blagodarna za tova.Az gledam sq moite sau4enici kak ne se prebirat po cqla no6t xodqt po diskoteki piqt kato nenormalni i za kakvo???az ako se prebera v 12 na6te 6te me ubiqt pak kamoli da ne se pribiram cqla no6t...No gi razbiram.

kisS``me
07-01-2006, 10:46
sorka,az ne sym se izrazila kato horata!imah v predvid,che moga da imam gadje a kolkoto si iskam napisah shtot bqh qdosana!az haresvam smao edin i iskam nego..!a mejdu drugoto dyshterqta na edno nashe priqtelsko semeistvo e pravila sex na moqta vyzrast,a az oshte ne sym se celuvala daje .... :( moje bi ne ste na moeto mqsto i nqma kak da go razberete...

`Death`Whore`
07-01-2006, 11:03
Не сме на твоето място? Целувах се за пръв път почти на 16 години. Не си закъсняла с тези неща.

Nix
07-01-2006, 11:48

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

Za6to da ne mojesh da govorish s nego ...ta toi ti e ba6ta... a ako naistina se pritesnqvash ot tova qvno naistina ne si dostatu4no golqma :-k

kisS``me
07-01-2006, 11:59
ama neg0 g0e sram p0veche 0t mene!a i nz t0i sqkysh si misli "d0 vchera vyreshe p0d masata,a neska sh ima gadje..."!ama veche sym p0-sp0k0ina,sht0t mama kaza,che she mu kaji nqk0i neshta ... :-)

sameone
07-01-2006, 12:32
a mejdu drugoto dyshterqta na edno nashe priqtelsko semeistvo e pravila sex na moqta vyzrast,a az oshte ne sym se celuvala daje .... :( moje bi ne ste na moeto mqsto i nqma kak da go razberete... [/b][/quote]

tova ne e sastezanie!!! ](*,) spokoino 6te doide i tvoeto vreme.Tova da ne e nqkakvo sastezanie - koi 6te go naebat parvi????Ne barzai!!!Tova 4e priqtelkata ti go e napravila ne zna4i 4e i trqbva da zapo4ne6 da se praska6...Predpolagam 4e po-golqma 4ast ot nas mogat da se postavqt na tvoeto mqsto za6toto na vsi4ki nqkoga sa im zabranqvali da sedqt do kasno ili sa im se karali kato zakasnqvat.Taka4e spokoino ne si edinstvenata. :D

kisS``me
07-01-2006, 13:35
malka zvezdi4ka Mersi!Prava si
:-)

maybelline
07-14-2006, 08:54
a q kajete,ako mu kaja,che iskam da izlizam s edno momche,koeto poznavam ot 3 godini [ koeto e napylno verno ] i che ne e kaano che she se omyja za nego prosto da izlizam ... dal sh e syglasen..?!ne che ako ne mi dade nqa trygna s nego de.. :|

Какво значи баща ти да не ти даде да тръгнеш с някой?Това твоят личен живот ли е или неговият?Моят баща например въобще не знае кога и къде излизам,още по-малко - с кого.А по въпроса за съгласието,изобщо не ме интересува дали е съгласен да имам гадже или не.Знам,че не при всички е така,но ващият живот вие си го живеете,не родителите ви.Нормално е да не те пуска след 9,ако нямаш определена причина да си навън до по-късно(рожден ден или купон и т.н.).Покажи му,че си отговорна и можеш да се грижиш за себе си.Просто го предупреждавай къде,с кого и докога ще стоиш навън и може да прояви снизходителност.

07-14-2006, 13:40
Мога да кажа само едно...ти си една тъпа, малка, цивреща ПИКЛА. :smt013 :smt097

did1ls
07-14-2006, 14:25
a za gajeto kvo gaje ti si na 13!!!!!! kato izlezne6 s nego kakvo tolkova 6te pravite o6te pove4e 4e 6te izliza6 ve4er! q se osuznai!
=D> Права си

strange__
07-14-2006, 16:59
sorka,az ne sym se izrazila kato horata!imah v predvid,che moga da imam gadje a kolkoto si iskam napisah shtot bqh qdosana!az haresvam smao edin i iskam nego..!a mejdu drugoto dyshterqta na edno nashe priqtelsko semeistvo e pravila sex na moqta vyzrast,a az oshte ne sym se celuvala daje .... :( moje bi ne ste na moeto mqsto i nqma kak da go razberete...
Виж предполага се,че повечето тук сме били на 13 и знаеме как е..тоест можем да те разберем.Ти до колко късно искаш да стоиш?!Не знам аз като бях 6-7 клас нямах някакъв вечерен час,но просто и не изявявах желание да стоя до къдно навън.Малко ти е раничко да претендираш за някаква свобода, те първа ще възникват спорове около часа ти на прибиране и момчетата,с които излизаш..приготви се за многобройни и дълги разговори,в които ще ти обясняват колко си малка още,ти ще спориш ии така...но те все пак са ти родители и докато живееш под техния покрив,докато те те издържат се примиряваш с техните условия :!: Това не значи,че не можеш да ги манипулираш...изкарвай високи оценки,запознай ги с приятелите си,с гаджето ти...така те ще знаят,че могат спокойно да те пуснат с тези хора навън и най-важното не ги лъжи :idea: Но все пак не забравяй,че си твърде малка и се съобрази с годините си,когато поставяш някакво искане :wink:

I_love_dead_people
07-14-2006, 21:05
А моя баща мисли,че не знам какво е секс :smt005