View Full Version : my4no mi e za nego
malkata_f
07-01-2006, 11:48
az sym na 13 godini.imah si gadje ot mesec mai do iuni i skysahme v na4aloto na iuni.toi o6te ima nqkakvi 4uvstva kam men,no az neznam za6to me zarqza.i dali 6te se vyrne?nego go be6e sram da ostavame nasame,vinagi iska6e prietelite ni da sa s nas.az o6te go obi4am,toi dali izpitva ne6to kam men?dali 6te se vyrne?kakvo da pravq?
Nadelina
07-01-2006, 11:51
Lele maiko..
1.Da obichash e mnogo silno kazano.. shtoto ti samo go haresvash..
2.Nie ot kyde mojem da znaem toi dali shte se vyrne?
3.Ti pyk ot kyde si tolkoa sigurna che toi ima chustva kam teb? Shtom te e zarqzal znachi si ima prichina..
kisS``me
07-01-2006, 11:55
i az sym na 13,no moga da kaja,che tva na nashata vyzrast e po skoro privyrzanost kym nqkoi nie tolkova svikvame s nego i veche si mislim,che toi ni e nai-golqmata liubov i nqkvi takiva prostutii!povqrvai za vsichko ima vreme i spored men shtom go e bilo sram kyv e smisyla i da se vyrne nito shte te celune shte ima samo da se izchervqva i nqkvi takiva......
Lele maiko..
3.Ti pyk ot kyde si tolkoa sigurna che toi ima chustva kam teb? Shtom te e zarqzal znachi si ima prichina..
Mnogo si gruba pyk i po tvoqta logika otkyde znae6 4e ne e obratnoto? A na teb mili4ka moga da ti kaja prosto da go popita6 kakva e bila pri4inata da te ostavi ... No tova deto go e bilo sram da ostavate na same ne moga da go priema a moje bi e malyk o6te za takyv tip otno6eniq
Nadelina
07-01-2006, 11:59
Lele maiko..
Mnogo si gruba pyk i po tvoqta logika otkyde znae6 4e ne e obratnoto?
Koe da e obratnoto?
A na momicheto se izvinqvam ako naistina sym bila gruba..
Za tova imah predvid 4e i ti nemoje6 da si sigurna dali ima ili nqma i mi rpozvu4a edin vid 4e i kaza "Abe kfo si vyobrazqva6?Mn qsno 4e nqma 4uvstva" malko grubi4ko .... :?: :-#
Толкова ли е трудно да го попиташ.Явно се срамува и ти трябва да вземеш инициативата,защотото така само се измъчвате!!!!
ReconnEcT
07-01-2006, 12:15
абе на 13 години и с него и без него.. 6е си намери6 некои по добър ;)
{sweet4e}
07-01-2006, 13:27
Ми поговори с него,но щом се обичате защо сте скъсали????
mnogomili4kata-sf
07-01-2006, 13:56
Абе хора,които си мислят,че на 13 не може да обичаш...мога да кажа,че тогава преживях най-голямата си и единствена любов....така,че като на вас не ви се е случило-недейте да говорите така....
А иначе наистина кажи му какво чувстваш и мислиш и го попитай защо сте се разделили....тва е най-тъпото някой да не ти каже за кво се разделяте
{sweet4e}
07-01-2006, 17:07
Абе хора,които си мислят,че на 13 не може да обичаш...мога да кажа,че тогава преживях най-голямата си и единствена любов....така,че като на вас не ви се е случило-недейте да говорите така....
А иначе наистина кажи му какво чувстваш и мислиш и го попитай защо сте се разделили....тва е най-тъпото някой да не ти каже за кво се разделяте
=D> =D> =D> =D> =D> за първото.И аз на 13 се влюбих за пръв път и все още съм влюбена във въпросния човек,така че....
az sym na 13 godini.imah si gadje ot mesec mai do iuni i skysahme v na4aloto na iuni.toi o6te ima nqkakvi 4uvstva kam men,no az neznam za6to me zarqza.i dali 6te se vyrne?nego go be6e sram da ostavame nasame,vinagi iska6e prietelite ni da sa s nas.az o6te go obi4am,toi dali izpitva ne6to kam men?dali 6te se vyrne?kakvo da pravq?
Защо питаш дали ще се върне??От къде да знам...мисля че ти най добре го познаваш от тук и ти знае дали ще се върне....а пък и земи да си поговориш с него око в око за чуствата ви и за изминалия един месец....след като мислиш че има чуства към тебе значи няма да е на празно :)
DeSiTo0o
07-02-2006, 15:02
Leleee nqkoi mom4eta davat milo i drago za da ostanat s polovinkite si na same...a tozi puk iska vse i priqtelite mu da sa s nego :shock:
Ne znam dali 6te se vurne pri teb...moje ve4e da ne izpitva 4uvstva kum teb i zatova da te e zarqzal.Ili prosto se pritesnqva ot ne6to...za6to ne pogovir6 s nego?