View Full Version : секс с по-голям - за момичета и момчета
olive_oil
07-01-2006, 13:51
ами на 14 съм и си мисля,че е много по-добре момичето да го направи с по-голямо момче.Нещо повече - мисля,че връзка с по-голямо момче е по-добре.А вие как мислите?
Nofacenoname
07-01-2006, 14:15
Бла бла бла как не разбрахте че любовта няма граници?Ти ако обичаш 1 човек годините ли ще му гледаш? :smt019
miloto_girl_4e
07-01-2006, 15:02
зависи колко по-голям, има разлика от това по-голям с година - две и по-голям с около 15 години... :!:
По-малък :-D Приятеля ми е с 1 год по-малък от мене . Абе не е важно възрастта, важно е любовта. Обаче това нещо важи за +- 1-2 годинки. Иначе не става работата просто... Поне според мен. Когато преспахме с приятеля ми за 1 път, много се радвах, понеже аз му бях първата и ми беше много готино. Даже за пръв пър с мене се целува \:D/ :smt008
И какво по-яко от това да знаеш, че ти си единствен за този човек и за него не съществуват други жени... И не са съществували. А не преди мене да се е праскал с незнам си колко мацки, и после да твърди, че аз съм единствена за него :-s
Ice_Queen
07-01-2006, 20:46
1 въпрос :
защо няма отговор : на същата възраст?!(или нещо такова)..моето момче е на същата възраст като мен ..
`Death`Whore`
07-01-2006, 21:01
По-малък :-D Приятеля ми е с 1 год по-малък от мене . Когато преспахме с приятеля ми за 1 път, много се радвах, понеже аз му бях първата и ми беше много готино.
Колежка! И моят приятел е с 1 година по-малък и му бях първата!
По темата...първата ми нормална връзка беше с мъж почти 4 години по-голям /уточнявам, че бях пълнолетна/ и беше ужас...той работеше, аз го измъчвах и исках да ми обръща внимание...след това бях с момче на моята възраст...и сега съм с 1 година по-малък. Определено връзката ми с по-голям не се получи.
Лошо . Аз съм лудо влюбен в момиче с 2 години по-голямо от мен, но още не смея да и го кажа...
ProstoAz
07-01-2006, 21:46
Ами, аз лично не мога да си представя да тръгна или да спя с момче по-малко или колкото мен, може би защото още съм в такава възраст, че връстниците ми не са от най-дораслите или поне не им личи. :lol:
Nadelina
07-01-2006, 21:53
Ami.. zashto v anketata nqma i treti vazmojen otgovor "kolkoto neq".. Az glasuvah che e po golqm ot men.. ma to e samo s nqkolko meseca.. I se vodi che sme ednakvi..Kakto i da e.. Govorq gluposti.. Inache beshe mnogo hubavo.. Zashtoto mnogo go obichah........... i oshte go obicham :(
Лошо . Аз съм лудо влюбен в момиче с 2 години по-голямо от мен, но още не смея да и го кажа...pri men e su6toto
bratle...... :smt010
Когато си харесаш някого, годините нямат значение.
зависи колко по-голям, има разлика от това по-голям с година - две и по-голям с около 15 години... :!:
да бе...глупости ;) а колата която ти е на аватара е жигула ;)
WILD__BOY
07-02-2006, 07:59
Е с по-голяма
Защо няма с връсници ?
Аз съм за липсващата опция
NeSTa_86
07-02-2006, 09:33
ами на 14 съм и си мисля,че е много по-добре момичето да го направи с по-голямо момче.Нещо повече - мисля,че връзка с по-голямо момче е по-добре.А вие как мислите? Зависи колко голям...за мен перфектната двойа е макс 3 години разлика.
shadow4e
07-02-2006, 09:40
предлагам някой мод да поправи анкетата и да сложи и третия отговор ,защото така е напълно нереално,но както и да е...
и моят приятел е с 1 год по-малък от мен, но е от моят клас :D И двамата си бяхме пръви :) абе, възрастта за мен няма значение, не ми пречи ,пък и сем на един акъл :wink: