View Full Version : RQ: Испанска муха
Здравейте, от известно време искам да си купя таблетки "Испанска муха" но навсякъде по интернет където търся продават само онлайн. Кажете от кой "физически" магазин може да се закупи това нещо.
olive_oil
07-01-2006, 20:29
скъпи/а ако може би опясниш какво е това испанска муха...
Ice_Queen
07-01-2006, 20:32
аз до колкото знам(може да бъркам) е нещо като женски опият(наркотик)..май като се сложеше в питие и момичето подивява ( в сексуален аспект)..ам...ако съм права и ако това е вид наркотик..ахахахха не вярвам да го има във "физическите " магазини :lol:
нищо общо с наркитик не е. това е афродизиак, впрочем най-силния. влияе на мъже и жени и искам да го пробвам с приятелката си
Ice_Queen
07-01-2006, 20:55
нищо общо с наркитик не е. това е афродизиак, впрочем най-силния. влияе на мъже и жени и искам да го пробвам с приятелката си
e аз казах -не съм сигурна :-D ! поне нацелих : "май като се сложеше в питие и момичето подивява ( в сексуален аспект) " :mrgreen:
възможно е, нямам информация
uf..ispanska muha ne e li edna energy napitka???:} deeistva mn vazbujdashto i...taka?? NE E LI TQ? AKO Staa vapros za neq..v barovete i po golemite zavedeniq prodaat..po 4-6 kinta e..deistva:P
СТИГА ГАДАЙТЕ :-D
:arrow: Най-ефективния и известен афродизиак с вековни традиции е Испанската муха. Капки ,които имат възможността да превазбудят до неузнаваемост този които ги изпие. Ефектът е уникален. Сложете няколко кап4ици скришом на партньора или някои който искате да изживее с Вас незабравими сексуални изживявания и пове4е не мислете.Вси4ко се нарежда така както желаете. Вследствие от тях се повишава потентността и сексуалното желание. Опримална доза : 5 до 10 капки.Може да се смесва с всякакви напитки без да променя вкуса им.
osemenitelia
07-02-2006, 00:58
от секс магазина много ясно ...