View Full Version : Защо ме е страх?
Neko_Dream
07-01-2006, 20:51
Добър вечер, май пак ви досаждам, но така се получи.
Въпроса ми е защо не мога да събера смелост да действам? Такива "добри" неща ми хрумват от сорта на какво да правя. на висчкото отгоре и сравнително романтични и намясто. Но когато дойде време да изкажа тези чувства - нищо.. стаписвам се, не правя нищо. Отказвам се. Досега никога не бях се отказвал, аз никога не се отказвам... така искам да и се обадя сега, просто да я чуя как е и тн. да и се извиня, че се държа така, че се въздържам. Но явно не го правя.
Аз знам какво искам, но не мога да си го взема. много тъпо :/
Easy Tiger! 6te si go vzeme6 nqma strashno!!! :wink:
Бъди себе си и постъпи както мислиш за най разумно
donkihot
07-01-2006, 21:16
ohh mili4kiq,ne se pritesnqvai v momenta bradov4ed mi e v taq situaciq ama ne moje da ide i da i kaje obicham te a pak si li4i i ve4e sa se celunali tq ne go e otblasnala i vsi4ko si varvio no ne stava. stegni se otpusni se izlezte i vsi4ko shte si doide na mqsto. pak v kraen slu4ai nakarai nqkva neina poznata da vi oredi sreshta ako vi e sram i i zvani i si govorete spokoino.otpusni se tva e istinata
sivoto kote
07-01-2006, 21:34
a malko pove4e za situaciqta znaem li?
Neko_Dream
07-01-2006, 21:42
Ситуацията е ясна, май... :roll:
Демек, си харесвам едно девойче, и искам да стане нещо сериозно. Но не правя нищо по въпроса. Не ми се вярва /вече/ да става ей така от самосебе си. Хубаво, осъзнавам го това, но продължавам да се дърпам. Не съм готов? Айде бе... А въпросното момиче е всичко, което искам!
babi_girl
07-01-2006, 21:45
Nqma ot kakvo da se pritesnqva6, prosto otidi i go kaji. sigurno te e strah kak 6te reagira momi4eto no nqma da razbere6 dokato ne opita6. dejstvaj \:D/
sivoto kote
07-01-2006, 21:46
ama to vaprosnoto momi4e ti e navito taka li?
Nadelina
07-01-2006, 22:04
Abe q progledni.. Da kajesh na nqkoi che go haresvash ili da mu go pokajesh.. ne boli ! :) Otpusni se.. Vseki nqkoi den trqbva da napravish tazi krachka..
black_dimond
07-01-2006, 22:10
trqbva da imash povechko kuraj momichatata ne haresvat ne sigurni momcheta prosto v nai neochakvaniq moment go napravi i ne go misli mn mn prosto deistvai spontannost e nai hubavoto neshto
Ако седиш и чакаш нищо няма да се случи. Трябва да се действа.
А ако се притесняваш, че може да те отреже, какво толкова, няма де е първата която го прави. Ако продължаваш да си мислиш за нея и да се вглъбяваш още повече, ще стане по-лошо. С всеки изминал момент болката от отказа ще бъде по-голяма. А може след време да ти омръзне да си мислиш за нея. И само където си се тормозил и нищо не си направил.
Действай! Не прибързано, но и не след една година!
що те е страх?
щот си мъж,ей за тфа
а вас мъжете инстинктивно ви е страх от обвързване
казвам инстинктивну,демек ти мое да искаш се обвържеш ама та е страх
я са стегни и оди забърши момата
ко са кахърш че та е било страх
то всеки го е страх
и мене ма е страх,и мноо други хора ги е страх
ако са вЧепетлявах от страха до ся нямаше да съм такава разгонена (:
я действай и благодари на бога че имаш ръце с които да пишеш подобни простотийки
kisS``me
07-01-2006, 23:07
милиЧък,успокой се не само теб те е срам!поЧти всиЧки момЧета се стъписват и немогат да изкажат Чувствата си..а ти си кажи " абе казвам и кво изпитвам и толкова!кво лоШо може да стане?! " казваШ и действаШ !! успех ;-)
kisS``me
07-01-2006, 23:09
що те е страх?
щот си мъж,ей за тфа
а вас мъжете инстинктивно ви е страх от обвързване
казвам инстинктивну,демек ти мое да искаш се обвържеш ама та е страх
я са стегни и оди забърши момата
ко са кахърш че та е било страх
то всеки го е страх
и мене ма е страх,и мноо други хора ги е страх
ако са вЧепетлявах от страха до ся нямаше да съм такава разгонена (:
я действай и благодари на бога че имаш ръце с които да пишеш подобни простотийки
подкрепям с 2 ръце!! :smt109
Iskreno se nadqvam 4e vsi4ko 6te ti se naredi kakto trqbva! imam edin priqtel koito be6e v podobno polojenie-haresvaha se vzaimno s momi4eto no dulgo vreme ni6to ne se polu4ava6e mejdu tqh-purvo tq si mislela 4e toi ne q haresva posle toi si misle6e 4e tq nqma da mu vurje- okaza se 4e i dvamata se strahuvali ot obvurzvane...no to si e dokazano 4e tova ot koeto se strahuva6 nepremenno te zastiga...i taka - sabraha se puk i daje im haresa! :) davai po-smelo-6tom tq ti e pokazala 4e te iska i ti se durpa6 ...obiknoveno e obratnoto :D(spoko nali ne e lamq nqma da te izqde- a ako trugne vinagi moje6 da q ubie6 hahaha ako si istinski muj!!!)-tova v skobite da ne se 4ete-ne6to me e prihvanalo... :D !
LuCkY_YoU
07-02-2006, 00:04
ami ne se otkazvai. ot tova samo ti gubi6 :!: v jivota pe4elqt samo tezi, koito riskuvat. v kraina smetka 4uvstvata trqbva da se razkrivat, ne da se podtiskat!napravi go, napravi q 6tastliva!ot tova 6te se po4uvstva6 i ti po-dobre!radvam se 4e vse o6te ima mom4etata kato teb!davai smelo i dano momi4eto do teb te oceni :!:
IsTiNsKa_LuBoV
07-02-2006, 08:54
Добър вечер, май пак ви досаждам, но така се получи.
Въпроса ми е защо не мога да събера смелост да действам? Такива "добри" неща ми хрумват от сорта на какво да правя. на висчкото отгоре и сравнително романтични и намясто. Но когато дойде време да изкажа тези чувства - нищо.. стаписвам се, не правя нищо. Отказвам се. Досега никога не бях се отказвал, аз никога не се отказвам... така искам да и се обадя сега, просто да я чуя как е и тн. да и се извиня, че се държа така, че се въздържам. Но явно не го правя.
Аз знам какво искам, но не мога да си го взема. много тъпо :/
Abe q se stegni i deistvai!!!Nqma kvo da go milsi6
Strah te e za6toto si smotan!momi4etata ne obi4at smotanqci!
DeSiTo0o
07-02-2006, 13:59
Ами ти губиш като толкова се срамуваш.
Няма кво да чакаш,действай.Момичето едва ли ще те изяде ако й се обадиш.... :wink:
Firestarter
07-02-2006, 18:26
Всяко момиче има различен вкус. Освен рогатия добитък, който се води по стадото, но те са за друг разговор. Някои си падат по "смотаните". Надявам се и аз да открия момичето, което ще оцени моята смотаност. :)
Тайлър, успех!! Просто го направи без да му мислиш, аз така мисля да направя :-D
Neko_Dream
07-02-2006, 18:57
А много си е вярно това мнение. В този свят няма място за "смотаняци", но просто не се чувства удобно, за да се харесвам на момичета с такова мнение.
И както всяка тема в този форум, целта е нещо като мини сапунка, за развлечение и загуба на времето. Съответно ще ви държа в течение, за да споделята с приятелката, какво направил Хулио на Аманда :)
Съкратен вариант:
"Айде да се видим, ако си свбодна?"
"Бе нз, имам работа, ще видя"
очаквам продължение :lol:
Всяко момиче има различен вкус. Освен рогатия добитък, който се води по стадото, но те са за друг разговор. Някои си падат по "смотаните". Надявам се и аз да открия момичето, което ще оцени моята смотаност. :)
Тайлър, успех!! Просто го направи без да му мислиш, аз така мисля да направя :-D
CRaZy_IKT
07-02-2006, 20:09
Човече просто го казваш-аз много пъти съм се страхувала и почвам да го казвам а почнеш ли да го казваш няма изход вече.Плюс тва тя 100% ше се подкефи
Neko_Dream
07-03-2006, 13:48
това, че тя се заглежда и ми разказва "уу, колко е сладък този или онзи" , ще ви разочарова малко. Много бърз край имаше тази сапунка :cry:
добре бе, няма да ли да се науча най-после? :smt088
маргаритка:)
07-03-2006, 14:45
няма по-голяма гадост от страха.или го преодолей или се примири,че нищо няма да излезе и ти ще си виновника за това.помни,че Господ обича смелите!в едно стихотворение се казваше "най-важното е да се осмелиш"!осмели се сега,за да не съжаляваш после цял живот!
Neko_Dream
07-03-2006, 15:02
Еми аз вече съжелявах, още когато писах темата, но си мислих, че постигнах нещо.
оф, как се дразня... но няма пък да се предам, ще си нахалствам до край!
CRaZy_IKT
07-03-2006, 15:10
това, че тя се заглежда и ми разказва "уу, колко е сладък този или онзи" , ще ви разочарова малко. Много бърз край имаше тази сапунка :cry:
добре бе, няма да ли да се науча най-после? :smt088
Човече тя нарочно го прави за да ти види реакцията и за да предизвика лека ревност у теб.Тва си е трикче за да провери какво чувстваш.Действай бе човек моля ти се-само страха е пречката-разбери го САМО ТОЙ Е ЛОШИЯ-признанието не е болезнено СТРАХА Е БОЛЕЗНЕН