View Full Version : moqta dilema..
dobrinka
07-02-2006, 00:11
uff ne znam kakvo se slu4va ve4e..produljavam da mislq za biv6iq si..toi mi se obajda, kazva mi 4e ne me e zabravil..iska da se vidim.a v momenta si imam priqtel, na koito mn durjah predi, no sega vruzkata ni e e mn silna. i ne znam kakvo da pravq.daite mi suvet :roll:
еми прецени добре с кой искаш да си :wink:
anjelika
07-02-2006, 08:10
Predstavi si 4e si bremenna ot ediniq,a posle i ot drugiq.Taka 6te razbere6 do kolko gi haresva6 i dvamata i 6te preceni6 po-lesno
Predstavi si 4e si bremenna ot ediniq,a posle i ot drugiq.Taka 6te razbere6 do kolko gi haresva6 i dvamata i 6te preceni6 po-lesno
Мн филми гледаш!
А по темата:Помисли си хубаво кой обичаш наистина спомни си всички хубави моменти, които си изживяла с единия после и с другия и виж кое ще натделее, апък и щом казваш, че връзката ви не е много силна...какво като преди много си държала на него - просто сега връзката ви не върви няма смисъл да се залъгвате :roll:
IsTiNsKa_LuBoV
07-02-2006, 08:28
uff ne znam kakvo se slu4va ve4e..produljavam da mislq za biv6iq si..toi mi se obajda, kazva mi 4e ne me e zabravil..iska da se vidim.a v momenta si imam priqtel, na koito mn durjah predi, no sega vruzkata ni e e mn silna. i ne znam kakvo da pravq.daite mi suvet :roll:
Koito Obi4a6 pove4e nego izberi...no ako sega6noto ti gaje te Obi4a i go zareje6 zaradi drugiq i posle vsi4ko se precaka sega6noto ti gaje 6e ti Oburne grub i ako ti iska6 da se vurne6 pri nego 6e e kusno...Abe ne se znae no spored men taka 6e stane 6tot predpolagam 4e gajeto ti si ima dostoinstvo :)
Mili4ka ostani s tova mom4e koeto si sega,6tom ediniq pat biv6eto ti gadje te e ostavilo da si otide6 ili moje bi e predpo4el da si otide6 ot negoviq jivot kakvo 6e go nakara da ostane sega i da ne ti bie duspata sled mesec-dva a i ti sama kazva6 4e sas sega6niq ti priqtel imate zdrava vrazka ne q zamenqi za edna laja kazvam ti go ot sobstven opit az napravih podobna glupost da zareja edna stabila vrazka zaradi nqkakvo ostarqlo privli4ane posle se molih na mom4eto koeto zarqzah no t ne se varna pri men kaza mi 4e ujasno mnogo obi4a men no predpo4ita da bade momi4e v koeto 6te e siguren vav vseki edin moment a v men go e zagubil taka 4e pro4eti malkata mi istoriika i si napravi izvod sko jelae6 razbira se az ti kazvam kato priqtelka ne hvarlqi ne6to koto pritejava6 zardi ne6to koeto ne si mogla da ima6 kogato si iskala :) vzemi si nai-dobroto re6enie spored teb i az ti pojelavam uspehhhh i kasmet vav vzimaneto na re6eniq :wink:
alkobalko
07-02-2006, 10:47
Pomisli si s kogo naistina iska6 da bude6. Ne priburzvai s reshenoqta si, za da ne sujalqvash. Pripomni si hubavite momenti s bivshiq i gi sravni s tezi, koito imash ot sega6noto si gadje. Ako naistina mnogo si obichala onova momche i vse oshte ti lipsva, vurni se pri nego, no pomisli kakvo bi stanalo, ako otnovo se razdelite.
playful_baby
07-02-2006, 11:01
ХА ХА ХА :lol: :lol: :lol:
alkobalko
07-02-2006, 11:05
anjelika, moje li da mi obqsnish kakva vruzka ima bremennostta v sluchaq.
Ами избери този,към когото имаш по-силни чувства.
Ами избери този,към когото имаш по-силни чувства.
И най вече:само един!!
DeSiTo0o
07-02-2006, 14:33
Ами сперед мен ако не изпитваш чувства към сегашния си приятел,по-добре го зарежи и си останете само приятели.Не е честно да си мислиш за бившия и момчето,с което си сега да страда така.
Излез с бившия си щом искаш и виж какво ще се получи :wink:
Spider_Web
07-05-2006, 10:56
ne znae6 kakvo iska6 do sega ne sam vijdal istinska lubov za 3ma du6i moje tva da e novo ne6to po-dobre si pomisli..
teenkopele
07-05-2006, 15:34
еми прецени добре с кой искаш да си :wink:
...с кой ще ти бъде по-добре и по-приятно да си, с кой ще се разбираш по-добре.
Успех. :wink:
zoben_pitbul
07-05-2006, 16:58
Ами прецени дали и към кой от двамата имаш чувства,а ако и към двамата-към кого са по-силни.Ако връзката ти със сегашния не върви,а и още мислиш за бившия си-вероятно е по-добре да се събереш с бившия.
ot tova koeto si pisala chovek she kaje che e po-dobre da si s bifshiq O:)
kristini4ka
07-05-2006, 17:16
Ами прецени дали и към кой от двамата имаш чувства,а ако и към двамата-към кого са по-силни.Ако връзката ти със сегашния не върви,а и още мислиш за бившия си-вероятно е по-добре да се събереш с бившия. =D>
Krem4eto
07-07-2006, 11:50
Остани си със сегашния приятел!
Послушай сърцето си!Едиснствено ти може да вземеш решение и да прецениш.Ако мислиш,че все още обичаш бившия си и мислиш за него върни се при него.. Просто сама трябва да направиш избор.
по-добре първо прецени дали "момчето, което не може да те забрави" действително казва истината, а не се опитва да те омотае в мрежите си.
ако той наистина държи на теб, тогава трябва да послушаш сърцето си