Влез

View Full Version : zadushava me s lubovta si...

07-02-2006, 01:50
znam 4e mn ot vas 6te me pomislqt za luda ...imam priqtel ot 5 meseca obi4ame se li4i ni ot kilometri,no naposledak mislq 4e prekalqqva navsqkade iska da e s men ne me ostavq za sekunda sama dori kogato sme s kompaniqta vse edno tqh gi nqma ... kajete mi kakvo da pravq ](*,)

p0w3r
07-02-2006, 01:57
хората страдат и се измъчват от несподелена любов с години ... ти си тръгнала да се оплакваш , че прекалено много те обича ... ](*,) [-X

ATAKABG
07-02-2006, 02:55
ех,как искам приятелката ми да ме задушава от любов...
Намерила си за кво да се оплакваш :shock:

erok
07-02-2006, 06:57
Влюбените маже сме така. По-добре си поговорете по този въпрос двамата. Ще му е гадно най-вероятно. А и ще ревнува. Щом го обичаш, направи всичко възможно да не му даваш поводи за ревност. Живота е пред вас. Ако сега сте нон стоп заедно, утре ще си омръзнете и ще скъсате, колкото и да се обичате. Обясни му, че живота не е само прегръдки и милувки. Светат не сте само двамата. Има неща, които трябва да се вършат.
Незнам на каква възраст сте и двамата, но нещата тепърва ви предстоят. Работа, училище ... други хора. Научи го да не ревнува и нещата ще са по-добре. Създай у него доверие и чувство за увереност в теб. Мъжът трябва да може да пусне жена си гола в мъжка баня.

IsTiNsKa_LuBoV
07-02-2006, 08:42
Ami neznam...primerno ako mu kaje6 tova koeto milsi6 6te e mnogo tupo i 6te mu stane gadno!Ama i ti mu napravi taka navsqkude da e s teb ala bala i taka leko mu namekni...

07-02-2006, 08:43
Оь, миличката преди време имах и аз абсолютно същия проблем, но спокойно си поговори с него кажи му, че не може да сте постоянно заедно, че ти си имаш и свой личен живот, приятели, занимания, които за част от теб и трябва да намираш време и за тях...има време за всичко кажи му, че не трябва да прекаляватес времето което сте заедно, защото бързо ще си омръзнете!
А и бтв ще видиш как след време ти ще искаш да сте неразделни!:)

sladkoto_neli
07-02-2006, 09:50
Ami neznam...primerno ako mu kaje6 tova koeto milsi6 6te e mnogo tupo i 6te mu stane gadno!Ama i ti mu napravi taka navsqkude da e s teb ala bala i taka leko mu namekni...

и аз мисля така

alkobalko
07-02-2006, 10:52
Da ti kaja mnogo momicheta se molqt za tolkova vnimanie. No qvno na teb tova ne ti dopada osobeno mnogo. Pogovori s nego i mu obqsni, che i ti imasg pravo na lichno prostransvo i svobodno vreme, koeto da prekarvash s priqtelite si. Ako puk te e strah, che shte se razsurdi mojesh da izpolzvash malko hitrost. Kaji mu, che kogato se vijdash s priqtelite iskash da si sama. Kato te popita zashto mu kaji, che kogato e s teb ne mojesh da im oburnesh vnimanie, zashtoto toi otvlicha vnimanieto ti, a ne iskash priqtelite da ti se razsurdqt. Uspeh!

mnogomili4kata-sf
07-02-2006, 10:58
Кажи му го....може да го заболи,но по-добре да му го кажеш

Dharma
07-02-2006, 11:22
pff ne we kakvo 6te mu kaje6-hey stiga si hodil sled men, ostavi me malko s drugi hora-emi kofti 6te e 100%; nqma na4in, po koito da go kaje6 i da ne stane kofti; moje da zamine6 na nqkude za sedmica bez nego i posle kato se vurne6 6te oceni6 kolko mn. go haresva6;)

playful_baby
07-02-2006, 11:28
znam 4e mn ot vas 6te me pomislqt za luda ...imam priqtel ot 5 meseca obi4ame se li4i ni ot kilometri,no naposledak mislq 4e prekalqqva navsqkade iska da e s men ne me ostavq za sekunda sama dori kogato sme s kompaniqta vse edno tqh gi nqma ... kajete mi kakvo da pravq ](*,)
НАПЪЛНО ТЕ РАЗБИРАМ!!!

p0w3r
07-02-2006, 11:36
Влюбените маже сме така. По-добре си поговорете по този въпрос двамата. Ще му е гадно най-вероятно. А и ще ревнува. Щом го обичаш, направи всичко възможно да не му даваш поводи за ревност. Живота е пред вас. Ако сега сте нон стоп заедно, утре ще си омръзнете и ще скъсате, колкото и да се обичате. Обясни му, че живота не е само прегръдки и милувки. Светат не сте само двамата. Има неща, които трябва да се вършат.
Незнам на каква възраст сте и двамата, но нещата тепърва ви предстоят. Работа, училище ... други хора. Научи го да не ревнува и нещата ще са по-добре. Създай у него доверие и чувство за увереност в теб. Мъжът трябва да може да пусне жена си гола в мъжка баня.

\:D/ \:D/ e та тва е истината \:D/ \:D/
btw пич , LINUX RULZZZ :!:

NeSTa_86
07-02-2006, 11:55
znam 4e mn ot vas 6te me pomislqt za luda ...imam priqtel ot 5 meseca obi4ame se li4i ni ot kilometri,no naposledak mislq 4e prekalqqva navsqkade iska da e s men ne me ostavq za sekunda sama dori kogato sme s kompaniqta vse edno tqh gi nqma ... kajete mi kakvo da pravq ](*,)писна ми вече от някви мъже, които се държат като жени

DeSiTo0o
07-02-2006, 14:49
хората страдат и се измъчват от несподелена любов с години ... ти си тръгнала да се оплакваш , че прекалено много те обича ... ](*,) [-X
и аз така мисля...
защо не поговориш с него?

koalka
07-02-2006, 14:51
pff ne we kakvo 6te mu kaje6-hey stiga si hodil sled men, ostavi me malko s drugi hora-emi kofti 6te e 100%; nqma na4in, po koito da go kaje6 i da ne stane kofti; moje da zamine6 na nqkude za sedmica bez nego i posle kato se vurne6 6te oceni6 kolko mn. go haresva6;)
Еми именно-много гадно ще му стане,ще си помисли "Аха,тя иска да се види с някой друг"-просто няма начин да не го помисли и да не започне да ревнува.Според мен е най-добре да му намекнеш,че искаш примерно да говориш и с други хора когато си с компанията си,като в началото говори с момичета,за да не заподозре нещо.Това само към седмица,колкото да се успокои,че не мислиш да му кръшкаш.

ziky
07-02-2006, 14:55
znam 4e mn ot vas 6te me pomislqt za luda ...imam priqtel ot 5 meseca obi4ame se li4i ni ot kilometri,no naposledak mislq 4e prekalqqva navsqkade iska da e s men ne me ostavq za sekunda sama dori kogato sme s kompaniqta vse edno tqh gi nqma ... kajete mi kakvo da pravq ](*,)писна ми вече от някви мъже, които се държат като жени

Не си права....просто момчето е по чуствително и си обича момичето....това че не я отделя значи че не иска да я загуби....

По темата:какво да направиш ли??
Ами или поговори с него сериозно като му кажеш че не ити е приятно така да прави с теб и ако той наиситна те обича ще те разбере....--->това е вариант ако искаш да го запазиш..
Иначе ако мислиш че вече не се чустваш добре с него и ти трябва нещо различно по добре направи така че да е най добре и за двама ви...тоест сложи край на тази връзка но ти предлагам да направиш първото :?

NeNo_pz
07-02-2006, 16:28
Леле мале, докаде стигнахме. Че на мен любовта ми несподелена толкова време, ти за какво се оплакваш ](*,)

p0w3r
07-03-2006, 01:15
Леле мале, докаде стигнахме. Че на мен любовта ми несподелена толкова време, ти за какво се оплакваш ](*,)

:arrow:

:wink:

CVETELLINA
07-03-2006, 10:26
хах де да можеше и мен така да ме задушават от любов... :smt009
:arrow: Та по темата и аз мисля,че най-добре е да поговориш с него,мисля че ще те разбере,обясни му че го обичаш,но също така се нуждаеш и от лична свобода,както и той също!Успех :wink: