PDA

View Full Version : okaqn sum

ne moga da se molq
07-02-2006, 09:55
Здравейте всички!Аз съм момче на 16 години.Живота ми не е бил никога розав,никога.Като за начало майка ми почина,най-блиския човек които някога съм имал. :( Много ми е било трудно и още незнам дали ще мога да се справя някога с това...Издухна стискаики ми раката,а аз нищо не можех да направя...Незнам как се справих и как днес седя тук,но вярвам в Господ.С течение на времето се влюбих незнам как стана...Обичам я повече от вичко и бих дал всичко за нея...Нещата не са розави и маи ще се разделим което помага още повече да се депресирам...Никога не съм мислил да посягам на живота си...не и това мисля че това не е за мен,защтото малко или много имам нещо в гавата...Незнам какво ще стане за на пред,но се моля за себе си и за всички които са по-зле или като мен защото знам,че не е лесно...Искам да ви кажа да почитате родителите си,каквото и да става,защото те са с вас цял живот и няма да ви оставят както и да става,може да ви се карат...но ви обичат...Живота е тежък...Имах нужда да напиша тожа...Дано съм помогнал на някои...Мислете сегга защото после няма да можете да върнете времето и да промените нещата...Успех ви желая на всички ! :|

07-02-2006, 10:15
донякъде си прав.
go disco

saninka91
07-02-2006, 11:20
Здравейте всички!Аз съм момче на 16 години.Живота ми не е бил никога розав,никога.Като за начало майка ми почина,най-блиския човек които някога съм имал. :( Много ми е било трудно и още незнам дали ще мога да се справя някога с това...Издухна стискаики ми раката,а аз нищо не можех да направя...Незнам как се справих и как днес седя тук,но вярвам в Господ.С течение на времето се влюбих незнам как стана...Обичам я повече от вичко и бих дал всичко за нея...Нещата не са розави и маи ще се разделим което помага още повече да се депресирам...Никога не съм мислил да посягам на живота си...не и това мисля че това не е за мен,защтото малко или много имам нещо в гавата...Незнам какво ще стане за на пред,но се моля за себе си и за всички които са по-зле или като мен защото знам,че не е лесно...Искам да ви кажа да почитате родителите си,каквото и да става,защото те са с вас цял живот и няма да ви оставят както и да става,може да ви се карат...но ви обичат...Живота е тежък...Имах нужда да напиша тожа...Дано съм помогнал на някои...Мислете сегга защото после няма да можете да върнете времето и да промените нещата...Успех ви желая на всички ! :|
Съжалявам за майка ти :(

TheArchEnemy
07-02-2006, 11:33
nedi da se samosujalqva6!s tova ni6to ne se postiga.po-dobre opitai da produlji6 napred.ako s momi4eto koieto obi4a6 se razdelite zna4i ne ste edin za drug.rano ili kusno 6te nameri6 pak lubovta.i vse pak sigurno ima mnogo pri4ini da produlji6 da jivee6-priqteli,rodnini i mnogo drugi ne6ta.ne trqbva da pita6 ZA6TO se slu4va na teb,a po-dobre popitai KAK da nameri6 izhod i da napravi6 jivota si po-hubav.spored men ne e hubavo horata da te sujalqvat,a po tozi na4in 6te postigne6 to4no tova.vseki 4ovek prejivqva trudni momenti v jivota si no se spravq s tqh i ti trqbva da napravi6 su6toto.da ne se misli6 za razli4en i po-okaqn i t.n. a da osuznae6,4e i ti si kato vsi4ki ostanali i da nameri6 smisul v jivota si. :wink:

PR0
07-02-2006, 12:08
От писмото ти разбирам че живота ти не е лек. Не си мисли даже
да се самоубиваш. Самоубийстовото е решение само за слабохарактерните. Трябва да се справяме със загубите. Живота
продължава и знай че ще се справиш дори и без майкати.

poro4na i skromna
07-02-2006, 12:14
iskam da ti kaja 4e na nikogo jivotat ne e lesen. malko ili mn tejak vseki si nosi krasta-tova e sadba. a 6tom vqrva6 v Bog upovavai se na nego,vqrvai mu,moli se,obi4ai go kakto nikogo na tozi svqt i toi 6te bade s teb prez jivota ti. 6te ti dava sili da jivee6 vapreki trudnostite i tagata. ima edna fraza v bibliqta BOG e LIUBOV !!! zapomni tova i upovavai na Bog. 4eti bibliqta,tarsi go,iskai da ob6tuva6 i da se sre6ta6 s nego za6toto tozi koito ne vqrva i e dale4 ot Boga toi gubi stra6no mnogo. kogato ima6 BOG ima6 VSI4KO. i tova ne e 6ega. spazvai zapovedite i volqta mu,varvi po stapkite mu(sled nego),badi takav kakavto toi te iska i 6te vidi6 blagodatta koqto 6te izlee varhu teb. togava nqma da te e strah ot smartta i kogato i doide vremeto 6te si 6tastliv za6toto utiva6 vav ve4niq jivot pri Isus v raq-tam e 6tastieto a tuk na zemqta e stradanie,izpitaniq izku6eniq ot strana na dqvola i tem podobni. az sam vqrva6ta i moga mn da ti govorq na tazi tema,no samo edno 6te ti kaja tarsi Bog,tragni na carkva za predpo4itena Evangelska petdesqtna carkva-tam e nai-hubavo i 6te vidi6 moga6testvoto,silata,veli4ieto na na6iq GOSPOD-toi e VELIK. ako sno6ti si gledal po nova tv gore6to 6te6e da se razpla4e6 i da osaznae6 4e za BOG nqma nevazmojni ne6ta,za6toto toi iska vsi4ki liude da go obi4ame,da go poznaem i da se spasim pri nego vav ve4niq jivot-toi ne iska nito edin da pogine pri protivnika(dqvola),no ti vijda6 na kade varvi sveta :(

BOG DA TE BLAGOSLOVI!!!
4ao i dano sam te nasar4ila i to ne samo teb :)

IKisseDAGirL
07-03-2006, 08:51
жалко само че тези неща ги осъзнаваме чак когато изгубим нещо ценно :roll:

Slipped Away
07-03-2006, 10:36
жалко само че тези неща ги осъзнаваме чак когато изгубим нещо ценно :roll: Наистина е така!Трябва да преживяваме трудностите и да вървим напред с гордо едигната глава,защото никога не трябва да падаме духом!

teenkopele
07-03-2006, 10:50

Права си. :wink:

olive_oil
07-03-2006, 11:58
благоадря!Разказът ти наистина ме накара да се позамисля.

poro4na i skromna
07-03-2006, 12:09

mom4e,poneje ne si registriran i nqma6 profil na koito da ti pi6a iskam da mi kaje6 kakvo misli6 za tova koeto ti napisah po gore.

strange__
07-03-2006, 13:43
iskam da ti kaja 4e na nikogo jivotat ne e lesen. malko ili mn tejak vseki si nosi krasta-tova e sadba. a 6tom vqrva6 v Bog upovavai se na nego,vqrvai mu,moli se,obi4ai go kakto nikogo na tozi svqt i toi 6te bade s teb prez jivota ti. 6te ti dava sili da jivee6 vapreki trudnostite i tagata. ima edna fraza v bibliqta BOG e LIUBOV !!! zapomni tova i upovavai na Bog. 4eti bibliqta,tarsi go,iskai da ob6tuva6 i da se sre6ta6 s nego za6toto tozi koito ne vqrva i e dale4 ot Boga toi gubi stra6no mnogo. kogato ima6 BOG ima6 VSI4KO. i tova ne e 6ega. spazvai zapovedite i volqta mu,varvi po stapkite mu(sled nego),badi takav kakavto toi te iska i 6te vidi6 blagodatta koqto 6te izlee varhu teb. togava nqma da te e strah ot smartta i kogato i doide vremeto 6te si 6tastliv za6toto utiva6 vav ve4niq jivot pri Isus v raq-tam e 6tastieto a tuk na zemqta e stradanie,izpitaniq izku6eniq ot strana na dqvola i tem podobni. az sam vqrva6ta i moga mn da ti govorq na tazi tema,no samo edno 6te ti kaja tarsi Bog,tragni na carkva za predpo4itena Evangelska petdesqtna carkva-tam e nai-hubavo i 6te vidi6 moga6testvoto,silata,veli4ieto na na6iq GOSPOD-toi e VELIK. ako sno6ti si gledal po nova tv gore6to 6te6e da se razpla4e6 i da osaznae6 4e za BOG nqma nevazmojni ne6ta,za6toto toi iska vsi4ki liude da go obi4ame,da go poznaem i da se spasim pri nego vav ve4niq jivot-toi ne iska nito edin da pogine pri protivnika(dqvola),no ti vijda6 na kade varvi sveta :(

BOG DA TE BLAGOSLOVI!!!
4ao i dano sam te nasar4ila i to ne samo teb :)
Знаеш ли,тя е права :!: В тежки моменти често казваме,че няма Бог,че той ни е изоставил и тн....в действителност точно тогава имаме няй-голяма нужда от нещо,което да ни дава смисъл да живеем и ако това е вярата,защо да я отричаме?!Аз също съм вярваща и подкрепям момичето,което цитирах :wink:

07-03-2006, 18:51

mom4e,poneje ne si registriran i nqma6 profil na koito da ti pi6a iskam da mi kaje6 kakvo misli6 za tova koeto ti napisah po gore.

Здравей,poro4na i skromna!Да наистина е така и думите ти ме накараха да се замисля наистина сериозно над всичко....Благодаря ти нАистина.Ти си един човек които наистина ще успее и ще е щастлив...Пожелавам ти цялото щастие на света да е в рацете ти и да да съомеш да го разпознаеш и най-вече запазиш... !

s0c00l
07-04-2006, 11:59

ЕДИТ : Някой ценен ..
Знам го от личен опит , за малко да загубя брат ми.
Преди го мислех за тъпанар и всичко , мразех го когато ми сядаше на компютъра да играе и да си слуша музика , когато аз съм си вкъщи , но когато пострада и беше цял месец в кома , си казах аз съм виновен.
Във Същия ден когато той пострада , дойде вкъщи искаше да седне на компютъра и аз му казах че сега не може играя и не мога да стана в момента.
Тогава той каза , отивам да пия с приятели ( той е на 22.) и аз казах махай се , след седмица когато ходихме в болница да го виждаме и т.н разбрах че имам нещо общо :( ако бях станал да играе на компютъра надали щеше да излезне да се напие и да го намерят с дупка в главата и 3 промила алкохол в кръвта...

НИКОга не подценявайте близките си , колкото и да ви е гадно понякога им отстъпвайте , или поне не се карайте с тях , не бягайте от вкъщи ..Като бях малък когато ми се караха (БЯХ НА ...7...) И бягах , криех се в горичката която е при блока ми , и 2-мата ми Братя , Баба ми , Баща ми и Майка ми ме търсеха , викаха насам натам и като ме намираха , ми се извиняваха , а аз им казвах че така трябва.
Ами сега се замислям , ами ако не бяха ме намерили ?
Ако Някой от наще се бяха притеснили толкова , и да получи инфаркт ?
ПОЧИТАЙТЕ РОДИТЕЛИТЕ , КОЛКОТО И ДА ГИ МРАЗИТЕ ,КАКВОТО И ДА СА ВИ НАПРАВИЛИ .........

07-04-2006, 12:21
blagodarq na vsi4ki,koito mislqt kato men. mn se radvam 4e ste pro4eli kakvoto napisah na mom4eto i 4e ste se zamislili varhu tova. zna4i da vi kaja ne6to-v carkvata koqto hodq horata imat SVQT DUH. toi im govori i sa6to taka im pozvolqva da se molqt na 4ujdi ezici. vsi4ki koito imat svqtiq duh(az go nqmam vse o6te) kazvat 4e jiveem v posledni vremena(idva pri6estvieto ako ne se laja). tova ozna4ava 4e skoro Bog 6te doide i 6te grabne negovite 4eda-tezi koito vqrvat v nego i sa mu slujili vqrno. edno ot ne6tata koito trqbva da pravim vqrva6tite e da govorim na pove4e hora za Gospod, da nosim blagata vest 4e Isus e umrql za na6ite grehove na krasta i samo toi 6te ni dari ve4en jivot. trqbva da nakarame kolkoto se moje pove4e du6i da priemat Bog v jivota,tova e mn vajno. off neznam kak da vi obesnq. ima mn ne6ta koito mogat da se kajat po temata. ne e dostata4no da kazvate 4e ste vqrva6ti. mn hora si mislqt 4e sa takiva, no vsa6tnost ne pravqt ni6to ot tova koeto trqbva da pravi vqrva6tiq 4ovek. na parvo vreme trqbva da hodite na carkva i da 4etete bibiliqta 4ak togava da povqrvate v tova koeto pi6e vatre i da pravite tova koeto e napisano v neq. iskam da vi kaja 4e pravoslavnata carkva ne e za predpo4itane,za6toto tam mn izlizat ot pisanoto vav bibiliqta. dori moqta maika e vijdala na6iq pop vav grada da pu6i cigari-koeto ne trqbva da o pravi. osven tova pie. i ne e samo toi. az se imam rabota i dostata4no vi napisah. ako imate vaprosi ili ne6to vi interesuva pi6ete LS. 4ao