Влез

View Full Version : Вярно ли е че за всеки влак си има пътници?

Your_Love
07-02-2006, 12:37
Пускам тази тема защото от известно време насам съм напълно отчаяна ...Проблемът е че си нямам гадже,а много искам да има,но просто явно не съм срещнала подходящия човек...Искам да ви попитам според вас вярно ли е че за всеки влак си има пътници-т.е. че любовта е за всеки??В последно време все повече и повече се убеждавам че не е така-а именно защото не мога да си намеря приятел :smt009

Sneijder
07-02-2006, 12:41
спокоино има много риба в морето и определено за вскиго си има някои :)

Сънчо
07-02-2006, 12:42
спокоино има много риба в морето и определено за вскиго си има някои :)

Ахъ :mrgreen:

Neko_Dream
07-02-2006, 12:42
Еми като всеки влак - има известни закъснения, такаче няма страшно :)

CVETELLINA
07-02-2006, 12:53
ами престани да си мислиш,че няма да намериш любовта,не го превръщай в фикс идея и ще видиш,че скоро ще я срещнеш!хубавите неща стават,когато най-малко ги очакваме!! :wink:

kAdrOkoSkA
07-02-2006, 12:56
Mislq che ima... nadqvam se da e taka :-D Hubavite neshta se sluchvat kogato nai-malko ochakvash! V tova sam sigurna!!! Taka che mila ne se pritesnqvai... dokato doide tvoeto momche... se zabavlqvai i ne go prevrashtai vav fiks-ideq, zashtoto shte napravish mn bezmisleni i napalno izlishni greshki i zashtoto shte si zagubish mn vreme vmesto da si jiveesh i da se zabavlqvash na max :wink: Tova che si bez priqtel ne znachi che ne mojesh da se zabavlqvas i da ti e hubavo! :wink:

DeSiTo0o
07-02-2006, 13:41
Estestveno 4e za vseki vlak si ima putnici!
Ogledai se dobre i 6te vidi6...jeni ili muje koito nikoi ne gi haresva,sa si namerili partnior v jivota.
4e za6to i ti da ne si nameri6 gadje?Ne trqbva da se ot4aiva6,6te si nameri6 gadje. :wink:

cveteto
07-02-2006, 13:46
I az sam v su6toto polojenie spokoino vsi4ko 6te se naredi.Moje da ne e druata sedmica mesec ili godina no vse pak 6te se opravi.SPOKOINO.

07-02-2006, 13:47
ako si tragnala na lov za maje estestveno 4e nqma da si nameri6 iz4akai malko i mom4eto samo 6te se poqvi

ziky
07-02-2006, 15:05
Колкото и да мразя тази фраза,СЕ НЯКОГА ШЕ СИ НАМЕРИШ...
Любовта е там където най млако очакваш....вискоч е въпрос на ШАНС :mrgreen: и на късмет....когато намериш подфходящия човке сама ще разбереш и ще си щастлива с него :)
За всичко си има време :)

NeNo_pz
07-02-2006, 16:23
На влака ми му се откачи единият вагон :smt011

Dharma
07-02-2006, 17:06
...когато намериш подфходящия човке сама ще разбереш и ще си щастлива с него :)

haha tova mi haresa :mrgreen:
a ina4e po temata-spoko ne se ot4aivai, za vsi4ko si ima vreme v toq jivot :D

alkobalko
07-02-2006, 17:09
Napulno vqrno e. Za vseki chovek na tazi zemq ima polovinka, koqto da go obicha i toj da obicha. Nikoga ne trqbva dagubim vqrata, che shte sreshtem podhodqshtiq chovek. I kakto veche ti kazaha, vseki vlak ima izvestni zakusneniq, taka che pochakai malko. :)

girlpower
07-02-2006, 17:15
Да верно ,че всеки влак си има пътници !Твоят влак може да има закъснение!
Пък и ти на колко си години?

07-02-2006, 17:26
Аз моят влак го чакам вече 20 години. :oops:
Момче съм.

iiirish
07-02-2006, 17:40
и аз преди време смятах, че при мен просто няма да се получи (дори с една приятелка бяхме решили в манастир да ходим :wink: ), но Той просто се появи когато най-малко го бях очаквала.
моят съвет е - не го търси ти, а остави той да те намери! все пак влаковете имат спирки, нали?! :D

CRaZy_IKT
07-02-2006, 17:55
аз па съм еба си каръка хахаххаа все кат си намеря и нещо се случва мани...но иначе си е вярно де ;)

dinkisa
07-02-2006, 18:05
твоя е дереилирал некаде споко ше се опраи (дано ) а по въпроса е лето е малко фитнес стягаш се за 1 месец слагаш една по интересна поличка и се радваш а ако си на морски град още по лесно :-D \:D/

LuCkY_YoU
07-02-2006, 18:43
razbira se, 4e e vqrno.ne se ot4aivai.6te doide moment, v koito 6te nameri6 4ovek koito da te oceni i da ti dade lubov!pojelavam ti go

07-02-2006, 19:28
аз пък да си призная 4естно не че за моя влак има пътници, явно съм много отчаяна, но...между другото идеята с манастира ми харесва, досега си мислех да обръщам резбата :shock:

Bey
07-02-2006, 19:31
Мацка, да ти кажа чесно и аз си нямам приятелка.. ама не се отчайвам не ми трябва да ти кажа.. от момичетата с които съм бил мнооого малко съм обичал само 2 :)) така че не си мисли, че като си имаш приятел ще намериш любовта.. Любовта всеки я намира на 18-19 год може и по късно ;))

ziky
07-02-2006, 19:34
...когато намериш подфходящия човке сама ще разбереш и ще си щастлива с него :)

haha tova mi haresa :mrgreen:
a ina4e po temata-spoko ne se ot4aivai, za vsi4ko si ima vreme v toq jivot :D

Стават и грешки :mrgreen:

CRaZy_IKT
07-02-2006, 19:38
твоя е дереилирал некаде споко ше се опраи (дано ) а по въпроса е лето е малко фитнес стягаш се за 1 месец слагаш една по интересна поличка и се радваш а ако си на морски град още по лесно :-D \:D/
да бе що па да става курва хахаххахах ей начи много ме кефат мадамки кат тебе дет се праат на ефектни с полата тип "на*еби ме" лелееее СМЕХ СМЕХ.Леко само някой дядо да не ти се кацне :lol: ЛЕЛЕЕЕЕ хаххахаххахаххахахха направи ми велик смях

dinkisa
07-02-2006, 20:07
да бе що па да става курва хахаххахах ей начи много ме кефат мадамки кат тебе дет се праат на ефектни с полата тип "на*еби ме" лелееее СМЕХ СМЕХ.Леко само някой дядо да не ти се кацне :lol: ЛЕЛЕЕЕЕ хаххахаххахаххахахха направи ми велик смяхаз съм момче ве ше се сърдя вече.... и обяснявам как ме лъжат мене :smt017

Red
07-02-2006, 20:23
Emi machko spoxo ne se otchaiwai i az sym taka . .. i az chakam moq wlak .. nesto go nqma znachi sigorno sym ot poslednite spirki no sym sigoren che she doide i ti she go namerish samo ne byrzai sichko s wremeto si :))) inache uspeh

kristini4ka
07-02-2006, 23:10
Да се надяваме че за всеки влак си има пътници

teenkopele
07-02-2006, 23:48
Наистина любовта е за всеки и рано или късно ще намериш подходящ човек.
Фразата: "За всеки влак си има пътници." е напълно вярна. :wink:

ycMuBkaTa
07-02-2006, 23:51
Абе то хубавите наща стават бавно и неочаквано, така че не се отказвай и ако си дадеш почивка с търсенето, повярвай ми зайчето ще изскочи от шапката ;-)

Sarabi
07-03-2006, 01:07
Предполагам си гледал рекламата на Спрайт,нали :wink:
Така че недей да показваш,че си отчаян.Просто си дай малко почивкаи ще видиш,че ще намериш момиче за теб.Прави се на непукист.А и си на 20,не на 70 :lol: Има време.Спокойно!

priti_kiti
07-03-2006, 07:02
спокоино има много риба в морето и определено за вскиго си има някои :) еми то тва е същата фраза,но казана с други думи :)
иначе.. спокойно бе мацка ;) понякога е по-добре да си без приятел известно време (при тебе може и да е малко повечко) и след като дойде Той да му се отдадеш изцяло :) А той ще дойде повярвай ми :roll:

07-03-2006, 07:30
Аз моят влак го чакам вече 20 години. :oops:
Момче съм.

Предполагам си гледал рекламата на Спрайт,нали :wink:
Така че недей да показваш,че си отчаян.Просто си дай малко почивкаи ще видиш,че ще намериш момиче за теб.Прави се на непукист.А и си на 20,не на 70 :lol: Има време.Спокойно!

Ако говориш на мен да ти кажа.Да,наскоро дойде "моят влак".....или поне така си мислех.Обаче се оказа несподелена любов.Въпреки това още имам съмнения и тичам след "този влак".Обаче както е тръгнало май няма да го догоня.

Иначе и аз вярвам на фразата "За всеки влак си има пътници." Само да не съм на много крайна спирка и този влак да не вземе да дойде с много голямо закъснение.

playful_baby
07-03-2006, 07:50
Estestveno 4e za vseki vlak si ima putnici!
Ogledai se dobre i 6te vidi6...jeni ili muje koito nikoi ne gi haresva,sa si namerili partnior v jivota.
4e za6to i ti da ne si nameri6 gadje?Ne trqbva da se ot4aiva6,6te si nameri6 gadje. :wink:
:D