View Full Version : Moderated:Как разбирате,че не ви обича и как го преодолявате
Искам да попитам хората от тук,който са се влюбвали истински и най вече тези,който са преживели несподелена любов как разбирате че този човек,когото обичате не изпитва същото към вас и как преодолявате мисълта че въпреки всичко човека има няакакви чувсва към вас.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Обикновено става така че на нея не и пука за мене и аз дъъълго имам чуства към нея и само за нея мисля къде е сега с кой е какво прави и т.н... :?
DeSiTo0o
07-02-2006, 14:37
Ами то си личи,когато някой не изпитва нищо към теб...По държанието му,по начина,по който те гледа и ти говори...По всичко си личи!
LP_girl_14
07-02-2006, 14:50
Това се усещя!Няма определени признаци...Просто си личи когато някой ти отделя специално внимание,гледа те по особен начин и т.н. и когато някой се държи с теб просто учтиво и хладен във общуването си с теб
А когато ти се струва че се държи по-специално с теб,но казва че е само с приятелски чувства???
тогава има две възможности:
:arrow: или ти толкова мн искаш той да изпитва нещо по-специлно и започваш да си въобразяваш някой работи...
:arrow: ... или той не смее да признае чувствата си
помисли над първото
LuCkY_YoU
07-02-2006, 18:44
ne go preodolqvam..ina4e si li4i po povedenieto i po na4ina po koito se durji s teb
Neko_Dream
07-02-2006, 19:24
Както винаги "нека си останем само приятели" и това е :)
като се пита се разбира, а иначе майната му явно щом не изпитва същото и ти си се бъркал/а