PDA

View Full Version : OBI4 LI E?

Spider_Web
07-02-2006, 18:28
Hora na 14 godini sam i se vlubih v edno momi4e samo 4e v momenta izpitvam 4uvstva koito dosega ne sam izpitval znam 4e ako si hvane drug na men nqma da mi e gadno za6toto 6te znam 4e e 6tastliva s nego i sam siguren 4e 6te si ostanem priqteli za dalgo vreme mislq si za neq po cql den i kogato e dale4e izpitvam nujda da q pregarna i celuna pove4e ot kolkoto kogato e do men Dali q obi4am ili o6te sam mnogo maluk zada razbera kakvo e obi4ta makar 4e spored men za neq nqma vazrastovi granici kakvo e va6eto mnenie???

Смехурка
07-02-2006, 18:31
За любовта определна възраст няма!Може и да я обичаш,ти си знаеш най-добре какво изпитваш!Защо питаш нас?

Spider_Web
07-02-2006, 18:35
emi do sq ne sam izpitval takiva 4uvstva taka 4e neznam za tva pitam

LuCkY_YoU
07-02-2006, 18:39
po skoro e silna privurzanost

ziky
07-02-2006, 19:37
Ако мислиш че я обичаш значи е така.....

6emet4e
07-02-2006, 19:41
e mn e tupo da si misli6 ne6ta ot sorta na "dali ne sum maluk za da obi4am..."i nekvi e takiva!!!za liubovta opredeleno nqma nekvi vuzrastovi granici!!!moje da q obi4a6-ti si zn kvo 4ustva6 kum neq!!!

iiirish
07-02-2006, 20:57
по твоите думи си мисля, че това е привързаност и голяма доза симпатии. но не се отчайвай няма човек който да не е бъркал силното харесване с любовта. нея ще я откриеш с времето

sexy_haos4eto
07-13-2006, 11:23
Za lubovta nqma granici.Za men 6tom si gotov na vsi4ko za da e 6tastliva zna4i tova e istinska obi4 :smt007 :smt007 :smt007

stasi_girl
07-13-2006, 11:28
po skoro e silna privurzanost

I az sum na tova mnenie po skoro e privurzanost ne 4e si malka za lubov ili neshto takova no za vsi4ko si ima vreme moje bi tvoito o6te e samo privurzanost !!!!

LP_girl_14
07-13-2006, 14:00
Само ти си знаеш какво чувстваш!Няма как хора т форум,които е те пиознават и не са в теб да ти сложат диагноза"Влюбен","привързан" и т.н. само по описание на това,което каза.Всеки си изживява различните чувства по различен начин,защото всеки си е индивидуален.И няма вързаст за това кога да се влюб иш или кога ще почнеш да обичаш някоя.Хубаво ти е с нея,отдаваш и цялото си внимание и нежност,за първо място за теб стои нейното щастие-къв е проблема тогава?Определянето на чувствата ще дойде след време :wink:

yo-ma-nigga
07-13-2006, 14:03
a che to ima li LUBOV ?????????????? :|

Nadelina
07-13-2006, 14:32
Ako q obichashe nqma da pitashe vav foruma kakvo mislim nie.. Kogato az se vlubih za praf pyt go usetih sama.. Znaeh che tova e Lubovta.. Kogato i ti naistina se vlubish v nqkoq i q obiknesh istinski.. nqma da ima nujda da pitash nas.. Sam shte go razberesh!

lost_girl
07-13-2006, 15:56
и аз сам за тва мнение за любовта!според мен това което написа се колебаеш в чуствата си не си сигорен макар да твърдиш обратното.

zoben_pitbul
07-13-2006, 16:03
Трудно друг човек ще ти каже как се чувстваш,още по-малко щом се отнася до любов.Аз лично смятам,че истинската любов не те оставя да си задаваш въпроси,но това не пречи да изпитваш силни чувства към някого.И все пак-нз,щом питаш се чудиш,а ако я обичаш едва ли щеше да става това...

ton1
07-13-2006, 16:11
Задай си няколко въпроса например,дали би си дал живота за нея,дали не би направи всичко възможно за да я имаш,дали я имаш за идеалната дори на външен вид да има някои недостатъци ... а и смея да твърдя щом казваш че няма да я ревнуваш ако си хване гадже,че чувствата ти не са толкова силни ...

Krem4eto
07-13-2006, 17:27
Hora na 14 godini sam i se vlubih v edno momi4e samo 4e v momenta izpitvam 4uvstva koito dosega ne sam izpitval znam 4e ako si hvane drug na men nqma da mi e gadno za6toto 6te znam 4e e 6tastliva s nego i sam siguren 4e 6te si ostanem priqteli za dalgo vreme mislq si za neq po cql den i kogato e dale4e izpitvam nujda da q pregarna i celuna pove4e ot kolkoto kogato e do men Dali q obi4am ili o6te sam mnogo maluk zada razbera kakvo e obi4ta makar 4e spored men za neq nqma vazrastovi granici kakvo e va6eto mnenie???

Все пак мисля,че едва ли ние ще ти кажем!
Не,не си малък за това да обичаш!
Може би сам можеш да разбереш дали обичаш!
Ти как го чувстваш?

CRASH
07-13-2006, 18:46
sled kato neznaesh kakvo chuvstvash... zashto prosto ne opitash da si priznaesh che q haresvash... i ako i tq ima nqkakvi simpatiiki kym teb moje da izleze neshto mejdu vas.i taka shte mojesh sled vreme da razberesh istinskite si chuvstva.dali e bilo prosto privlichane, prishtqvka ili lubov.uspeh!

alkobalko
07-13-2006, 20:45
Само ти си знаеш какво чувстваш!Няма как хора т форум,които е те пиознават и не са в теб да ти сложат диагноза"Влюбен","привързан" и т.н. само по описание на това,което каза.Всеки си изживява различните чувства по различен начин,защото всеки си е индивидуален.И няма вързаст за това кога да се влюб иш или кога ще почнеш да обичаш някоя.Хубаво ти е с нея,отдаваш и цялото си внимание и нежност,за първо място за теб стои нейното щастие-къв е проблема тогава?Определянето на чувствата ще дойде след време :wink:
=D> =D> =D>

koalka
07-14-2006, 06:24
Задай си няколко въпроса например,дали би си дал живота за нея,дали не би направи всичко възможно за да я имаш,дали я имаш за идеалната дори на външен вид да има някои недостатъци ... а и смея да твърдя щом казваш че няма да я ревнуваш ако си хване гадже,че чувствата ти не са толкова силни ...Да,съгласна съм.И дпоред мен това е начина да разбереш.