View Full Version : pomognete,za6toto bolkata ot lubov dovejda do strax ot lubov
ludi4kotoo
07-02-2006, 22:08
[-o< V jivota si sre6tnah tolkova mnogo ne6ta,ne6ta koito me naraniha mnogo.Minah prez mnogo izpitaniq i te samo me naraniha.No za6to?Za6to se polu4i taka?Obi4ax,no ne bqx obi4ana! Za6to?S kakvo zaslujih tova?S vremeto obi4ah hora,no te otnovo samo me naraniha,nqkolko pati se vlubvah,no otnovo bqx naranena.Da obi4a6 zna4i da strada6 taka li?Edinstvenoto koeto mi donese lubovta e bolka,edna ogromna bolka,koqto nikoga nqma da zabravq.Mina vreme no az o6te se strahuvam ot lubovta,ima li q?Kade e?Sega kogato az bqgam ot lubovta za da ne bada otnovo naranena tq me tarsi,no az,az se strahuvam i ne vqrvam ve4e v neq!No ako naistina e tq,kak da razbera,no da ne bada naranena? [-o< molq se na Bog da ne bada otnovo taka jestoko naranena,no neznam,neiskam da izpitam tazi pronizva6ta bolka otnovo i otnovo...Sega kogato ima 4ovek koito mi kazva 4e me obi4a az ne vqrvam,nevqrvam za6toto me e strax,a mojebi naistina e taka.Za6to za6to da se strahuvam,kak da razbera,kak da pozvolq na tozi 4ovek da mi dokaje obi4ta si,kak da preodoleq straha si i da povqrvam v tova-lubovta?Kak da pozvolq tova izpepelqva6toi ogneno 4uvstvo da vpleni otnovo sarceto mi i da se vlubq, kak kato vidqh edinstveno bolka ot nego?Kakvo da pravq,kak da postapq? [-o< molq vi mnogo i ot sarce pomognete mi ako mojete ili pone mi daite savet! [-o<
Просто няма какво да кажа освен че любовта боли и живота е една купчина от шансове....шанса да си жив е равен на шанса да си мъртъв....шанса да обичаш е равен на шанса да загубиш....просто сичко е 50 на 50...всеки може да има моменти на слабост и на болко....моменти в които плаче и момнети в които е щастлив :| :cry: :?
след всяка буря, изгрява слънце
успокой се и се отдай на удоволствието от любовта!
sweety^tweety^Kz
07-02-2006, 22:22
[-o< V jivota si sre6tnah tolkova mnogo ne6ta,ne6ta koito me naraniha mnogo.Minah prez mnogo izpitaniq i te samo me naraniha.No za6to?Za6to se polu4i taka?Obi4ax,no ne bqx obi4ana! Za6to?S kakvo zaslujih tova?S vremeto obi4ah hora,no te otnovo samo me naraniha,nqkolko pati se vlubvah,no otnovo bqx naranena.Da obi4a6 zna4i da strada6 taka li?Edinstvenoto koeto mi donese lubovta e bolka,edna ogromna bolka,koqto nikoga nqma da zabravq.Mina vreme no az o6te se strahuvam ot lubovta,ima li q?Kade e?Sega kogato az bqgam ot lubovta za da ne bada otnovo naranena tq me tarsi,no az,az se strahuvam i ne vqrvam ve4e v neq!No ako naistina e tq,kak da razbera,no da ne bada naranena? [-o< molq se na Bog da ne bada otnovo taka jestoko naranena,no neznam,neiskam da izpitam tazi pronizva6ta bolka otnovo i otnovo...Sega kogato ima 4ovek koito mi kazva 4e me obi4a az ne vqrvam,nevqrvam za6toto me e strax,a mojebi naistina e taka.Za6to za6to da se strahuvam,kak da razbera,kak da pozvolq na tozi 4ovek da mi dokaje obi4ta si,kak da preodoleq straha si i da povqrvam v tova-lubovta?Kak da pozvolq tova izpepelqva6toi ogneno 4uvstvo da vpleni otnovo sarceto mi i da se vlubq, kak kato vidqh edinstveno bolka ot nego?Kakvo da pravq,kak da postapq? [-o< molq vi mnogo i ot sarce pomognete mi ako mojete ili pone mi daite savet! [-o<
emmm macka vij sq...i az bqh taka predi,vqrvah na slqpo i sled mn me naranqvaha i do skoro ne vqrvah na nikoi , bqh si nalojila granici...no se zapoznah s edno koeto promeni mnenieto mi ...6te ti dam edin savet... :arrow: vinagi ima izklu4eniq...prosto trqbva da opoznae6 mom4eto dobre za da znae6 dali e iskreno s teb ... za6toto naistina znam kolko trudno e da se doveri6 kato znae6 4e otnovo 6te te naranqt...tui 4e macka pojelavam ti kusmet i mn mn uspeh [-o< :wink:
6te go prejivee6 toq period povqrvai mi kolkoto i da ti e trudno,dori sega da te e strah ot liubovta 6te nameri6 4ovek koito da ti pomogne da preodolee6 tozi strah i vs da e kakto v na4aloto-da moje6 da obi4a6 istinski otnovo! spoko macka :|
dream_for_you
07-03-2006, 12:32
Преди години аз бях много наренена от едно момче, от тогава спрях да вярвм в любовта, защото и аз също като теб не съм видяла нищо хубаво от нея. ](*,) Казвах си повече няма да се влюбя, не исках да страдам, беше ме страх, че пак аз ще съм наранена. Сега близо 3 години по-късно срещнах момче,в което съм влюбена до полуда. Отново страха да не би да съм наранена и да страдам като предния път се появи, но реших да послушам сърцето, а не разума...и сега 6 месеца от както се влюбих, аз съм наранена повече от всякога... :smt010 :smt010 :smt010
Така, че ако питаш мен...любовта само наранява, но хубавите моменти прекарани с любимия човек не могата да се заменят с нищо :smt011