View Full Version : мисля че съм различна
bBAbYyYTo
07-02-2006, 23:43
тъй като незнам за кой форум е тамата реших да я постна тук.
проблемът ми е такъв преди малко гледах един филм много готин с 2 големи гангстерски банди . нали знаете как като гледаме филми се вживяваме и се поставяме на мястото на героите. страшно бях разочарована накрая като се замислих та то нямаше нито едно момиче(жена) и накрая разбрах една голяма истина за мен. Никога не съм обичала големите женски , момински компании ; винаги съм предпочитала да бъда само с момчета ; никога не съм искала да бъда сравнявана с другите кукли който ги вълнува само ау счупи ми се нокътя ИЛИ ох един кичур ми падна цялата ми прическа отиде на кино ... и такива бла бла неща .. никога не съм мечтала за пътуване до Париж или Лондон никога не съм искала нищо такова . По скоро съм мечтала за колкото и смешно да звучи винаги съм мечтала да отида на CPL турнир по ЦС и бих го предпочела 31290319031 пъти пред каквато и да е екскурзия или за каквито и да е пари . незнам чудех се дали това е нормално за момиче на 16 но мразя всички наконтени куклички който се чудят как да си намерят по къса пола че да им изкача половината гъз не е достатъчно и които само се чудят как да се свалят на някое момче :!:
bBAbYyYTo
07-02-2006, 23:45
еми не намерих каде да го сложа плс модераторите да го сложат където преценят сорри :mrgreen: не ми говорете темата не е за тук и такива плс
KpuCuTo0o
07-03-2006, 07:12
Ami vseki e razlichen.... Bydi sebe si ima dostatychno drugi hora......
I az ne haresvam takiva momicheta kakto ti hi opisa "кукли който ги вълнува само ау счупи ми се нокътя ИЛИ ох един кичур ми падна цялата ми прическа отиде на кино ..." ne se oplakvam che mi se e schupil nokytq prosto zashtoto ne moga da si gi pusna dylgi pyk i za kosata... mi ne se oplakvam shtoto si q vryzvam i slagam shapka.. i az kato tebe ne haresvam takiva momicheta... az haresvam da izlizam s po obiknoveni momicheta kato moite priqtelki za koito ne e svyrshil sveta kogato im se schupi nqkoi nokyt.... Bydi v takava kompaniq kydeto ti e priqtno da stoish... a pyk imam i edno ese za razlichnite... moga da go postna....
KpuCuTo0o
07-03-2006, 07:14
Хубаво ли е да си различен??????
Какво означава да бъдеш различен? Различен...Това може би значи да не бъдеш част от другите... Или да се отличаваш от тях? А може би и двете...И има ли днес различни хора? Хора,които да не са еднакви с останалите, хора, отличаващи се от тях...
Да си различен означава да си прескочил ограниченото мислене, да си преминал нормите, да си премахнал предразсъдъците, да си преминал другата страна на ежедневието - там, където са останали истинските неща и да харесаш себе си точно такъв! Да бъдеш над дребнавите неща, да те уважават, да тръгнеш без посока, но да я намериш с много, упорити стъпки напред. Цената? Цената е битката… битка с "еднаквите"...битка с живота, битка със самотата.. битка, която обикновено печелиш, ако знаеш собствената си цена!
Всеки човек е различен... И трябва да се гордее с това че е такъв какъвто е... Аз се гордея с това което съм защото това съм аз и не бих заменила дори и една малка част от себе си за нищо на света...Тъй като това съм аз и никой друг! Бъдете себе си...Това е най-важното...Защото ако приличате или подражавате на някой друг ставате парцалената кукла на някой още по-объркан от вас...
В света, в който живеем, оцеляват само уникалните хора. Никой не иска да е като другия. И точно в този си стремеж хората все повече стават еднотипни, и все повече заприличват един на друг. Губят своята идентичност. Стават част от цялото. А би трябвало да се опитат да се отделят от това цяло и да направят живота си по-различен. Защото да си различен означава да направиш нещо по начин, който не е общоприет, по нов, уникален начин. Да си различен означава... Просто да бъдеш себе си. Само тогава си уникален и неповторим. Всеки човек е индивидуален, стига в този свят на фалш, лицемерие и лъжа да не загуби своята уникална човешка същност.
Казват, че животът е като сцената. А ние, хората, сме актьори-излизаме на нея и играем ролите си.И никоя роля не може да се повтаря. Но аз не съм съгласна. Просто живеем във време, в което хората стават все по-еднакви. А това е жалко... Защото светът днес е толкова пъстър, толкова разнообразен... Би трябвало да е изпълнен с различни хора, а не с еднаквите, сиви, тъжни и замислени лица...
Хубаво е да си различен. Хубаво е да си нещо повече от останалите, хубаво е да си уникален. Прекрасно е да бъдеш себе си, а още повече когато всички около теб са еднакви...
Да си различен? Това е да бъдеш просто ти! Защото си единствен, неповторим и уникален...
alkobalko
07-03-2006, 07:19
Vseki chovek e razlihen i ima razlichni predpochitaniq. Nikoi ne moje da te obvini, che ne si kato vsichki ostanali momicheta. Ne trqbva da se pritesnqvash ot tova. Budi sebe si i vsichko shte e nared.
Аз не смятам, че си различна. Както има такива момичета, каквито описа, така има и момичета като теб ... леко мъжкарани така да се каже. Така,че ти просто принадлежиш към втората група, а това не те прави различна. Нали знаеш, че всеки е ункален като всички останали :wink: Бъди такава каквато си, другото не е важно.
А и да ти кажа човек се променя. Аз когато бях на 14-15 обичах да нося по-широки дрехи, суичъри, кецове, къси нокти, небрежна коса, а сега примерно нося спортно елегантни дрехи, косата също ми е в този стил, дълги нокти и тнн, но в никакъв случай не това, което ти описа. Искам да кажа с това, че няма значение как изглеждаш, а е важно това какъв си като човек. Живей си живота така както ти искаш, прави това, което на теб ти харесва, няма правила и закони какъв трябва да бъдеш и към каква група хора трябва да принадлежиш.
Много обичате да лепите етикети и да се мислите за различни,а всъщност още млиони други,съвсем същите като вас и те да си казват:Различен/а съм.
А това за счупи ми се нокъта и прическата ми се развали,са пълни глупости.Да,чупила съм си нокът,ужасно неприятно,понякога болезнено преживяване,което има навика веднага след това да къса чисто нов чорапогащтник.И какво?Това ме прави разглезена лигла ли?Не мисля.Да,лятото ходя с къси дрехи,не защото искам да си показвам задника,а защото не отивам на ски,че да се зачулвам,а на плаж в най-голямата жега.И какво,това ме прави курвичка ли?Отново не мисля.А факта,че съм достатъчно женствена,за да ходя по улиците и да ме зяпат и да не се притеснявам от това,докато ти се чудиш в коя дупка на асфалта да погледнеш,за да не те забележат случайно,си е изцяло твой проблем.Бъди различна,презирай кукличките,презирай най-красивите гадове на света.Толкова ти е ограничено мисленето,че още малко ще падна от стола.Предпочитала да виси пред компютъра,играейки безмислена игра и затъпявайки все повече,вместо да отиде да види,да се обогати,да се наслади на нещо истинско и старо колкото света...добре,избора си е изцяло твой.Бъди каквато искаш да бъдеш,но не квалифицирай всички останали като лигли и типични момичета,а ти единствената,различната.Не знаеш нищо за живота ми,за мечтите ми,за мен.Дали съм по дънки и с разбита тениска или с рокля и с издухана коса,пак не знаеш нищо за мен.Така че не ме определяй,ако обичаш.Живей си твоя "различен живот",а аз ще живея моя.
Много обичате да лепите етикети и да се мислите за различни,а всъщност още млиони други,съвсем същите като вас и те да си казват:Различен/а съм.
А това за счупи ми се нокъта и прическата ми се развали,са пълни глупости.Да,чупила съм си нокът,ужасно неприятно,понякога болезнено преживяване,което има навика веднага след това да къса чисто нов чорапогащтник.И какво?Това ме прави разглезена лигла ли?Не мисля.Да,лятото ходя с къси дрехи,не защото искам да си показвам задника,а защото не отивам на ски,че да се зачулвам,а на плаж в най-голямата жега.И какво,това ме прави курвичка ли?Отново не мисля.А факта,че съм достатъчно женствена,за да ходя по улиците и да ме зяпат и да не се притеснявам от това,докато ти се чудиш в коя дупка на асфалта да погледнеш,за да не те забележат случайно,си е изцяло твой проблем.Бъди различна,презирай кукличките,презирай най-красивите гадове на света.Толкова ти е ограничено мисленето,че още малко ще падна от стола.Предпочитала да виси пред компютъра,играейки безмислена игра и затъпявайки все повече,вместо да отиде да види,да се обогати,да се наслади на нещо истинско и старо колкото света...добре,избора си е изцяло твой.Бъди каквато искаш да бъдеш,но не квалифицирай всички останали като лигли и типични момичета,а ти единствената,различната.Не знаеш нищо за живота ми,за мечтите ми,за мен.Дали съм по дънки и с разбита тениска или с рокля и с издухана коса,пак не знаеш нищо за мен.Така че не ме определяй,ако обичаш.Живей си твоя "различен живот",а аз ще живея моя.
napulno suglasna sum
Ти се едно не си... Всеки е различен от другия.
А това за счупи ми се нокъта и прическата ми се развали,са пълни глупости.Да,чупила съм си нокът,ужасно неприятно,понякога болезнено преживяване,което има навика веднага след това да къса чисто нов чорапогащтник.И какво?Това ме прави разглезена лигла ли?
да!
Не мисля.
Личи си.
Да,лятото ходя с къси дрехи,не защото искам да си показвам задника,а защото не отивам на ски,че да се зачулвам,а на плаж в най-голямата жега.И какво,това ме прави курвичка ли?
От части - да.
Отново не мисля.
Отново си личи. :Д
А факта,че съм достатъчно женствена,
и скромна...
за да ходя по улиците и да ме зяпат и да не се притеснявам от това,
Да ти пикам на ценностната система...
докато ти се чудиш в коя дупка на асфалта да погледнеш,за да не те забележат случайно,си е изцяло твой проблем.
Не, просто не е позьорка като тебе. Очевидно.
Бъди различна,презирай кукличките,презирай най-красивите гадове на света.
Може ли и аз? Щото са измет, не за друго...
Толкова ти е ограничено мисленето,че още малко ще падна от стола.
Толкова си широко скроена, че още малко ще паднеш ОКОЛО стола.
Предпочитала да виси пред компютъра,играейки безмислена игра и затъпявайки все повече,вместо да отиде да види,да се обогати,да се наслади на нещо истинско и старо колкото света...добре,избора си е изцяло твой.
Такааа... като начало :
Момичето го кефи да играе CS - да играе. Евала.
Аз игри не играя от доста време но, по цял ден вися на компютъра. Просто с това си изкарвам прехраната /и то доста добре/ и имам една новина за теб Ekita - не съм затъпял. Или поне не повече от някоя подобна на теб. А ти ? Как се обогатяваш ? Като по цял ден лочиш кафета или си развяваш 'женствения' ЗАДНИК на плажа ли ?
Да ти пикам на ценностната система. Два пъти.
Бъди каквато искаш да бъдеш,но не квалифицирай всички останали като лигли и типични момичета,а ти единствената,различната.Не знаеш нищо за живота ми,за мечтите ми,за мен.Дали съм по дънки и с разбита тениска или с рокля и с издухана коса,пак не знаеш нищо за мен.Така че не ме определяй,ако обичаш.Живей си твоя "различен живот",а аз ще живея моя.
Ще си позволя да те класифицирам като комплексарка. Колкото и да не обичам тая дума ти отговаряш с пълна сила на нея.
napulno suglasna sum
Ти нямаш право на глас. Като навършиш 13 тогава. А до тогава бягаи в пясъчника.
И пак да спомена - ВСИЧКИ розови, гримирани, със поли над задниците кифли са лигли. Без изключения.
А това за счупи ми се нокъта и прическата ми се развали,са пълни глупости.Да,чупила съм си нокът,ужасно неприятно,понякога болезнено преживяване,което има навика веднага след това да къса чисто нов чорапогащтник.И какво?Това ме прави разглезена лигла ли?
да!
Не мисля.
Личи си.
Да,лятото ходя с къси дрехи,не защото искам да си показвам задника,а защото не отивам на ски,че да се зачулвам,а на плаж в най-голямата жега.И какво,това ме прави курвичка ли?
От части - да.
Отново не мисля.
и скромна...
докато ти се чудиш в коя дупка на асфалта да погледнеш,за да не те забележат случайно,си е изцяло твой проблем.
Предпочитала да виси пред компютъра,играейки безмислена игра и затъпявайки все повече,вместо да отиде да види,да се обогати,да се наслади на нещо истинско и старо колкото света...добре,избора си е изцяло твой.
Такааа... като начало :
Аз игри не играя от доста време но, по цял ден вися на компютъра. Просто с това си изкарвам прехраната /и то доста добре/ и имам една новина за теб Ekita - не съм затъпял. Или поне не повече от някоя подобна на теб. А ти ? Как се обогатяваш ? Като по цял ден лочиш кафета или си развяваш 'женствения' ЗАДНИК на плажа ли ?
Бъди каквато искаш да бъдеш,но не квалифицирай всички останали като лигли и типични момичета,а ти единствената,различната.Не знаеш нищо за живота ми,за мечтите ми,за мен.Дали съм по дънки и с разбита тениска или с рокля и с издухана коса,пак не знаеш нищо за мен.Така че не ме определяй,ако обичаш.Живей си твоя "различен живот",а аз ще живея моя.
Ще си позволя да те класифицирам като комплексарка. Колкото и да не обичам тая дума ти отговаряш с пълна сила на нея.
napulno suglasna sum
И пак да спомена - ВСИЧКИ розови, гримирани, със поли над задниците кифли са лигли. Без изключения.
i 6to misli6 4e ne sam gi navar6ila otdavna?
kato ne znae6 i kato ne me poznava6 vaob6te ne govori, za6toto vseki ima pravo na mnenie bez zna4enie dali e navur6il 13 ili ne
И ти ще ми кажеш че си широко скроен.... как си противоречиш само...Един широко скроен човек няма предразсъдъци защото ти не познаваш всички такива момичета за да се изкажеш по точзи начин. Най- добрата ми приятелка е страшна мацка супер готино момиче и се облича много предизвикателно понякога и знаеш ли какво за твое голямо предполагам учудване е момиче с амбиции завършва с 6.00 от 8 клас чете адски много книги интересува се от всичко и ходи по кафета. направила е адски много за мен така че мисля че ти трябва да осъзнаеш че си в 21 век не по времето на Тодор Живков и да излезеш от собствения си свят. А това за косата и ноктите няма да го коментирам защото какви момчета се навъдиха с по направени косички от мен и като им посегнеш към главата са готови да те убият тия гнусни червилари просто трагедия. А на момичето мога да и кажа че просто не е дошло времето в което ще и се наложи да е истинско момиче, което не мисля че пречи на интересите ти защото аз ходя със савсем дамски дрехи но това не ми пречи като се прибера в къщи да играя НФС и да чета сайтовете на хонда и и бмв и после да обеснявам на гаджето са примерно за новия двигател на хонда. Преди точно една година аз ходех с кецове, арт дрешки, имах флеш на ухото, даже и расти исках да си правя. Сега сам савсем различна но вапреки това се обличам семпло и все пак отвътре сам си същото весело човече. И последен съвет от мен момчетата често са по добри приятели от момичетата. Айде успех и не се замисляй толкова над тези неща.
Смеете ми се че съм различен, а аз ви се смея че сте еднакви :)
Хубаво е да си различен, но не прекалено :)
cvety_i_bebeto
07-03-2006, 10:21
em badi kakvato iska6...
Смеете ми се че съм различен, а аз ви се смея че сте еднакви :)
Хубаво е да си различен, но не прекалено :)
ти пък какво се обади ни в клин ни в ръкав.... кой на кого се смее или въобще кой е смее не еясно.... ама айде карай
да!
Не мисля.
Личи си.
От части - да.
Отново не мисля.
и скромна...
Такааа... като начало :
napulno suglasna sum
i 6to misli6 4e ne sam gi navar6ila otdavna?
kato ne znae6 i kato ne me poznava6 vaob6te ne govori, za6toto vseki ima pravo na mnenie bez zna4enie dali e navur6il 13 ili ne
Napulno prav i na mqsto otgovor i ocenka-BRAVO
PODKREPQM IZCQLO VSI4KO KAZANO OT TEB-PONE EDNO SMISLENO MNENIE I OTGOVOR V TOZI FORUM.
Ами явно много по-добре се разбираш с момчета,отколкото с момичета.И те разбирам,защото доста момичета са лицемерки е късмет,ако има искрено приятелство между две момичета.При момчетата нещата са доста по-искрени.Не може да са толкова близки,но са истински приятели.Не си различна.Защо да си различна?Момиче съм,но и аз не харесвам фусти и фукли,които са глезли и пищят.Разбирам те.Естествено,че е нормално.Няма за какво да се притесняваш.
t3h X ,мога само да ти се изсмея.И това ще ти е много за жалост,защото дори не си забавен.Нито остроумен.Когато един човек се чувства добре в кожата си и му личи,той не се превръща в комплексар,нито пък това по някакъв начин влияе на ценностната му система.Пак реши,че ме разбираш,че знаеш каква съм,че ме познаваш.Аз да ти пикам на ограниченото мислене,наред с това на авторката.Не,не седя по цял ден на кафета и не, не хленча,когато ми се счупи нокът.ОБАЧЕ и да го правех,ти не си никой,че да ми кажеш,че не е правилно.
Работата пред комптъра е едно.Евала,че си вадиш хляба и,че си достатъчно интелигентен,за да го правиш.Висенето пред комютъра,в играене на безмислени игрички и предпочитането да си останеш заврян там,вместо да видиш света е съвсем друго.Вика му се small minded,не знам дали има еквивалент на български.
Комплексарка или позьорка последно?.Да,страдам от един,два комплекса,кой ли не го прави,но това определено не ме прави тъпа,нито лигава,нито малоумна.А позата я заех съвсем умишлено.Просто защото позата на авторката е твърде провокативна.Аз съм всичко друго не и кукличка,но и да бях,кой си ти и кой е тя,че да ми държите сметка.
Винаги съм се наслаждавала на качествения спор.Но този с теб не е качествен.Избираш си изречение,противоречиш му и толкова.Кухо е,празно и безмислено.Ако намериш нещо,с което да докажеш твърденията си,заповядай.
май наистина си различна...имаш цепка между краката! #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
t3h X ,мога само да ти се изсмея.
Радвам се, че те забавлявам.
И това ще ти е много за жалост,защото дори не си забавен.Нито остроумен.
Не съм се и опитвал.
Когато един човек се чувства добре в кожата си и му личи,той не се превръща в комплексар,нито пък това по някакъв начин влияе на ценностната му система. Пак реши,че ме разбираш,че знаеш каква съм,че ме познаваш.
Когато един човек се обяснява като путка показва, че е засегнат от спора. Темата не е свързана с теб, такаче ако обичаш /а дори и да не/ спри с 'ти не знаеш каква съм', 'аз не съм такава и такава', 'аз това', 'аз онова'... и etc. Показваш просто, че си егоцентричка, обаче имам една новина - слънцето не се върти около теб.
Аз да ти пикам на ограниченото мислене,наред с това на авторката.
Факта, че плюеш по хората който не се забавляват по начина по които ти си приела говори колко ограничено е твоето мислене.
Не,не седя по цял ден на кафета и не, не хленча,когато ми се счупи нокът.ОБАЧЕ и да го правех,ти не си никой,че да ми кажеш,че не е правилно.
Аиде пак това его...
Работата пред комптъра е едно.Евала,че си вадиш хляба и,че си достатъчно интелигентен,за да го правиш.Висенето пред комютъра,в играене на безмислени игрички и предпочитането да си останеш заврян там,вместо да видиш света е съвсем друго.Вика му се small minded,не знам дали има еквивалент на български.
Слънцето не се върти и около мен. Както и темата.
Комплексарка или позьорка последно?.
ти си избери. Мен и двете ме устройват.
Да,страдам от един,два комплекса,кой ли не го прави,но това определено не ме прави тъпа,нито лигава,нито малоумна.А позата я заех съвсем умишлено.Просто защото позата на авторката е твърде провокативна.
Всеки има комплекси. Някой цели жилищни квартали... а в момента твърде провокативна си ти.
Аз съм всичко друго не и кукличка,но и да бях,кой си ти и кой е тя,че да ми държите сметка.
аз съм ваща леля ! \\:D/
Винаги съм се наслаждавала на качествения спор.Но този с теб не е качествен.Избираш си изречение,противоречиш му и толкова.Кухо е,празно и безмислено.Ако намериш нещо,с което да докажеш твърденията си,заповядай.
blah-blah-blah... чак ми развали ентусиазма...
Толкоз. Гонят ме иначе щях да се постарая да те 'позабавлявам'.
А за другите ще кажа - Следваите мечтите си и не се водете по акъла на слетила като Ekita.
Ха ха ха ха :lol: :lol: :lol: Това просто ме разби....!Нещо против розовото ли имаш...?Или против грима?Или полите,или пък хубавите задници...?!Дамм човече,ти определено си РАЗЛИЧЕН...не те познавам,но съм сигурна,че ако си поне малко мъж една красива и поддържана жена с "пола над задника" ще ти направи впечатление...ако ли не,то ти не си различен,а някакъв ХЕРМАФРОДИТ.... :twisted:
Евала на Ekita за това мнение! Супер добре казано :smt023 :smt038
Радвам се, че те забавлявам.
всъщност не ме забавляваш...
Не съм се и опитвал.
а според мен точно това правиш:)
Когато един човек се обяснява като путка показва, че е засегнат от спора
естесвено,че съм засегната от спора,ти реши да ме засегнеш,вкарвайки ме в спора,така че моля те,няма нужда да изтъкваш съвсем явни неща...
Показваш просто, че си егоцентричка, обаче имам една новина - слънцето не се върти около теб.
щом спора не се върти около мен,да не ме беше намесвал,да не беше ме цитирал,да не беше ме квалифицирал.Егоцентрична съм,да,проблем?Ти пък си всезнайко,който нищо не казва,камо ли доказва.
Факта, че плюеш по хората който не се забавляват по начина по които ти си приела говори колко ограничено е твоето мислене.
леле,мале,колко си прав,айде сега приеми,че това съм го казала аз,после прочети последното изречение на собствения си първи пост :
и после ми кажи кой от двамата е ограничен:)Май печелиш джакпота,а?:)
Слънцето не се върти и около мен
и слава богу....
Толкоз. Гонят ме иначе щях да се постарая да те 'позабавлявам'.
много жалко извинение си измисли...
не се водете по акъла на слетила като Ekita.
Екита не е светило.Екита твърди,че всеки има право да избере как да живее,а не да лепва на себе си етикет на различен,а на всички останали такъв на лигли-розовелки,което междувпрочем и ти правиш
Следваите мечтите си
ех,едно изречение,към което ,убий ме, нищичко не мога да добавя:)
проблемът ми е такъв преди малко гледах един филм много готин с 2 големи гангстерски банди . нали знаете как като гледаме филми се вживяваме и се поставяме на мястото на героите. страшно бях разочарована накрая като се замислих та то нямаше нито едно момиче(жена) и накрая разбрах една голяма истина за мен. Никога не съм обичала големите женски , момински компании ; винаги съм предпочитала да бъда само с момчета ; никога не съм искала да бъда сравнявана с другите кукли който ги вълнува само ау счупи ми се нокътя ИЛИ ох един кичур ми падна цялата ми прическа отиде на кино ... и такива бла бла неща .. никога не съм мечтала за пътуване до Париж или Лондон никога не съм искала нищо такова . По скоро съм мечтала за колкото и смешно да звучи винаги съм мечтала да отида на CPL турнир по ЦС и бих го предпочела 31290319031 пъти пред каквато и да е екскурзия или за каквито и да е пари . незнам чудех се дали това е нормално за момиче на 16 но мразя всички наконтени куклички който се чудят как да си намерят по къса пола че да им изкача половината гъз не е достатъчно и които само се чудят как да се свалят на някое момче :!:
Еми аз съм със 24 момичета в клас така, че питаш ли ме мен и да не искам съм с тях :) така че не се притесняваи нормално е ама само да не обърнеш резбата :)
Charlotte_the_Harlot
07-04-2006, 02:51
Това ми напомня на женския отбор по Кънтър Страйк, които тренирали в клуб "Мрежата" в Студентски град. Да ги видиш тях как ги боли к*ра и си е*ат майките. :mrgreen:
Споко, не е болка за умиране. Стани металка и всичко ша са опраи. :mrgreen: Прави каквото ти се прави, събирай се със себеподобни и се радвай на живота. Не се ядосвай, полза никаква. Мейк лъв пот вар.
Ами явно много по-добре се разбираш с момчета,отколкото с момичета.И те разбирам,защото доста момичета са лицемерки е късмет,ако има искрено приятелство между две момичета.При момчетата нещата са доста по-искрени.Не може да са толкова близки,но са истински приятели.Не си различна.Защо да си различна?Момиче съм,но и аз не харесвам фусти и фукли,които са глезли и пищят.Разбирам те.Естествено,че е нормално.Няма за какво да се притесняваш.
:!: :!: :!: =D>
По темата:Не се притеснявай ниастина...мен винаги са ме карали да ходя с момичетата да избирам женствени дрехи и т.н.т....какъв е смисъл,ако ти искаш и харесваш да си ткава/в моя случай не ти е удобно ;)/...честно казано момчетата винаги са били ниастина по-искрени,по-непринудени и не бих го казала по-добре от koalka ...
Ха ха ха ха :lol: :lol: :lol: Това просто ме разби....!Нещо против розовото ли имаш...?
Да. лигаво е.
Приеми розовото като голфа /колата/. Хубава кола кофти шофьори.
Усещаш ли на къде бия ?
Или против грима?
Има грим и грим. 90% от розовите индивиди не знаят какво е грим. Те мажат с баданарката и на 20 години заприличват на 45 годишни лелки.
Значи - твърдо да - имам против грима.
Или полите,или пък хубавите задници...?!
Всичко с мярка. Иначе става грозно.
И какво значи хубав задник ? Някакъв стандарт ли има или ... ?
10 човека 10 различни мнения за това 'що е хубав задник и кои го притежава.'
Дамм човече,ти определено си РАЗЛИЧЕН...не те познавам,но съм сигурна,че ако си поне малко мъж една красива и поддържана жена с "пола над задника" ще ти направи впечатление...
Така, нека направя генерално обобщение за представата ти за мъжете според туи изречение.
Истинският мъж според теб :
- Точи лиги като види нечий задник да стърчи от въз-къса поличка;
- ВИНАГИ гледа външнив вид на срещуположното;
- не съм аз.
Кофти като го погледнеш отстрани, а ?
Сигурно ми е сбъркано нещо щом не се заглеждам по голи задници и натупорчени цици. Знам ли винаги съм предпочитал момиче дето да може да пише на Assembler примерно, пред някоя 'сексапилна' /иронично/ чалга/латино/поп/гей звезда..
Мен не ми пречи, кво искаш ти ? :-D
ако ли не,то ти не си различен,а някакъв ХЕРМАФРОДИТ.... :twisted:
Очевидно не знаеш значението на тази дума, което говори лошо за теб.
- Не сте минали тоз урок по биология => нямаш 8-и клас => си 15 годишна умница => не си умница.
- Не си внимавала в час по биология => занимавала си се с по-важни цели изграждаики те като личност - лакиране, ваикане с 'тои не ме харесва', гримиране... все велики дела.
- Просто си чула думичката от познат/а и си решила да блеснеш с интелект във форум пълен с 13 годишни... но неби. /жалко, а ?/
Като цяло използвайки думи чието значение не знаеш е смешно.
Ама ти не се притесняваи, нали имаш самочуствие... вярно без покритие ама все пак... :::
и като добър батко ще те светна за таз думичка >> http://en.wikipedia.org/wiki/Hermaphrodite
Ако очакваш да ти го преведа, ще се 'охапеш за гъзо' дето има една дума...
Евала на Ekita за това мнение! Супер добре казано :smt023 :smt038
Да живее безпреспективната междуполова солидарност... Hail. :-s
t3h X, мога само да ти кажа ЕВАЛА =D> [-o< [-o<
`Death`Whore`
07-04-2006, 09:51
Просто не си типичната жена, което е хубаво. И аз мразя лигли, мразя да ми говорят как имам пъпка еди къде си и какви гримове използвам. Е, обичам да говоря с жени за секс, но и с мъже не е лошо. :)
ОоОоо боже омфг :shock: е за такова момиче си мечтая :)) всъшност има малко момичета като тебе ... много малко геймърки :D
sexy`dupence{}
07-04-2006, 13:43
Тая пък се мисли за различна-да знаеш колко като тебе има :lol:
А ти си уникална. С тоя nick ... чак да му се повдигне на човек. /sorry, за закуската иде реч, не за патката./ :evil:
sexy`dupence{}
07-04-2006, 17:07
Ми да,секси ми е задника-проблем?
Пък и кво се прави на интересна-била различна,дрън-дрън,такива дето го твърдят с лопата да ги ринеш :-D аз не съм уникална и не съм го твърдяла ама тая бая си е вирнала носа на горе
Ми да,секси ми е задника-проблем?
Пък и кво се прави на интересна-била различна,дрън-дрън,такива дето го твърдят с лопата да ги ринеш :-D аз не съм уникална и не съм го твърдяла ама тая бая си е вирнала носа на горе Ма ти си мноо зле,на мноо отворена се прайш ахах
kristini4ka
07-04-2006, 17:34
Верно е тя малко грубо се изразява, но например и аз съм такава... от малко си ходя с момчетата и си падам мъжкарана,но всеки избира какъв да бъде и с какви хора да ходи
Според мен всеки има право да си живее живота така, както сметне за добре, стига да не наранява по какъвто и да е начин околните. Безсмислени са спорове кои са по-тъпи - метълките или "барбитата", или които и да са били други. Логично, че всяка е по-тъпата в очите на другата. Защо изобщо се занимавате с чуждото мнение? Бъдете такива, каквито сте, защото няма по-лошо от това да се правиш на някой друг. Така не просто няма да се изградиш като личност, но и ще се загубиш съвсем.
Вярно е, че не си различна, има много като теб, повярвай ми. А твоята "различност" всъщност е просто липса на женственост, т.е. ти си мъжкарана, а мъжете не харесват такива, както и жените не не харесваме женчовци.
И не мога да разбера какво му е лошото на това едно момиче да е женствено, да се облича добре и да изглежда добре. Какво толкова имате против розовото - много хубав цвят и на някои хора (като мен) много им отива. Няма нищо лошо една жена да се поддържа, това не значи, че се превзема. А пък какво имаш против късите поли, въобще не е курвенско, ако са комбинирани с подходящите дрехи, а не с мрежест чоропогащник и огромно деколте. Просто една жена трябва да се облича със стил, да знае как да подчертава хубавите части от тялото, без да прекалява.
Вярно е, че не си различна, има много като теб, повярвай ми.
Всъщност не са много. Спрямо розовите чалгаджиики като теб, бих казал, че момичетата като нея са на изчезване.
А твоята "различност" всъщност е просто липса на женственост, т.е. ти си мъжкарана, а мъжете не харесват такива, както и жените не не харесваме женчовци.
Ай сиктир ! Ти кога за последно беше мъж, че знаеш какво харесваме ние мъжете ? Това, че твоята мъжка компания е изградена от дебили дето мислят с пишката си, не значи, че всички са такива.
Аз съм мъжко чадо и, О ИЗНЕНАДА, харесвам мъжки момичета. Просто не са лигли с който да не можеш да си кажеш различна приказка от какъв грим си взела или какво казала 'най-добрата' й приятелка на някой си.
И не мога да разбера какво му е лошото на това едно момиче да е женствено, да се облича добре и да изглежда добре.
Ти от къде занаеш, че тя не се облича добре и не изглежда добре в свойте очи ? Или според теб 'добре' се определя от обществото от овци като теб ? Тъжно...
Какво толкова имате против розовото - много хубав цвят и на някои хора (като мен) много им отива.
Като начало - ЯСНА СИ МИ щом розовото ти отива !
Харесвам розово. В буркани.
Свински цвят е. Толкоз.
Няма нищо лошо една жена да се поддържа, това не значи, че се превзема.
Потдържа ?! Ти да не говориш за операционна система или за кола ?!
Какво значи потдържа ?! Гримира, лакира... ?! Една жена 'се потдържа' ако знае какво е душ, сапун и епилатор. Capiche ?
А пък какво имаш против късите поли, въобще не е курвенско, ако са комбинирани с подходящите дрехи, а не с мрежест чоропогащник и огромно деколте. Просто една жена трябва да се облича със стил, да знае как да подчертава хубавите части от тялото, без да прекалява.
И как да изглежда като курва. Като подчертава 'хубавите си' цици и 'хубавия си' задник.
Ако всички жени бяха като теб /хем, че ти не си жена щото едно, че си непълнолетна и друго, че не заслужаваш да се причислиш към някой пол/ предпочитам да си умра чекиджия.
th3 X,хубав начин на мислене имаш,ама мислиш ли,че си струва да "противоречиш" на банда розови мадами с хубави задници и перфектни цици?(пропускам кавичките,щото за съжаление ше са прекалено).Нека се носят по модата,да си веят готините задници по фешън кафенцата и да се мислят за женствени.
До булшинството от добре поддържани красавици(пак пропускаме кавичките),които ще започнат да пишат гневно реплики от типа -ТИ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,АЗ НЕ СЪМ ТАКАВА и т.н.,просто се успокойте,погледнете дали лакът на ноктите на краката съвпада с този на ръцете и изсмейте на мъжкараните,които не се харесват на мъжете... (ех,тея кавички..)
Вярно е, че не си различна, има много като теб, повярвай ми.
Всъщност не са много. Спрямо розовите чалгаджиики като теб, бих казал, че момичетата като нея са на изчезване.
А твоята "различност" всъщност е просто липса на женственост, т.е. ти си мъжкарана, а мъжете не харесват такива, както и жените не не харесваме женчовци.
Ай сиктир ! Ти кога за последно беше мъж, че знаеш какво харесваме ние мъжете ? Това, че твоята мъжка компания е изградена от дебили дето мислят с пишката си, не значи, че всички са такива.
Аз съм мъжко чадо и, О ИЗНЕНАДА, харесвам мъжки момичета. Просто не са лигли с който да не можеш да си кажеш различна приказка от какъв грим си взела или какво казала 'най-добрата' й приятелка на някой си.
И не мога да разбера какво му е лошото на това едно момиче да е женствено, да се облича добре и да изглежда добре.
Ти от къде занаеш, че тя не се облича добре и не изглежда добре в свойте очи ? Или според теб 'добре' се определя от обществото от овци като теб ? Тъжно...
Какво толкова имате против розовото - много хубав цвят и на някои хора (като мен) много им отива.
Като начало - ЯСНА СИ МИ щом розовото ти отива !
Харесвам розово. В буркани.
Свински цвят е. Толкоз.
Няма нищо лошо една жена да се поддържа, това не значи, че се превзема.
Потдържа ?! Ти да не говориш за операционна система или за кола ?!
Какво значи потдържа ?! Гримира, лакира... ?! Една жена 'се потдържа' ако знае какво е душ, сапун и епилатор. Capiche ?
А пък какво имаш против късите поли, въобще не е курвенско, ако са комбинирани с подходящите дрехи, а не с мрежест чоропогащник и огромно деколте. Просто една жена трябва да се облича със стил, да знае как да подчертава хубавите части от тялото, без да прекалява.
И как да изглежда като курва. Като подчертава 'хубавите си' цици и 'хубавия си' задник.
Ако всички жени бяха като теб /хем, че ти не си жена щото едно, че си непълнолетна и друго, че не заслужаваш да се причислиш към някой пол/ предпочитам да си умра чекиджия.
t3h X uvajavam napylno mnenieto vypreki 4e ne go spodelqm napyln za6toto spored men ne bi trqbvalo edna takava ogormna grupa ot hora da se pri4islqva kym edin i sy6ti kriterii. Ta imam edin takyv vapros kym teb: S umilenie i atraktivnost li ti se izpylva syrceto kato si pomisli6 4e gajeto ti se priblijava kym teb i vmesto da kaje Zdrasta slynece (primerno) za pozdrav ot jenskite i ustni se 4uva: "Kfo staa bratle?" I vsqkakvi proizvodni?! I o6te ne6to dopuska6 li 4e moje bi nqkoe momi4e oble4eno v rozovo moje da e naistina gotin 4ovek?
Ta imam edin takyv vapros kym teb: S umilenie i atraktivnost li ti se izpylva syrceto kato si pomisli6 4e gajeto ti se priblijava kym teb i vmesto da kaje Zdrasta slynece (primerno) za pozdrav ot jenskite i ustni se 4uva: "Kfo staa bratle?" I vsqkakvi proizvodni?!
А сега де ? Нямам 'гадже'. Тая дума я мразя - селска е.
Иначе, ако е еденичен случай ей така за майтапа - 'кво става братле' може. Ако е постоянно става гаменско и селско.
Самия аз често използвам думи като 'пич', 'баце' и тн. в обръщение с жени. Ама са ми все близки дружки.
I o6te ne6to dopuska6 li 4e moje bi nqkoe momi4e oble4eno v rozovo moje da e naistina gotin 4ovek?
Допускам, че изключения има. Аз такива обаче не познавам.
Charlotte_the_Harlot
07-04-2006, 22:56
Така, нека направя генерално обобщение за представата ти за мъжете според туи изречение.
Истинският мъж според теб :
- Точи лиги като види нечий задник да стърчи от въз-къса поличка;
- ВИНАГИ гледа външнив вид на срещуположното;
- не съм аз.
Кофти като го погледнеш отстрани, а ?
Сигурно ми е сбъркано нещо щом не се заглеждам по голи задници и натупорчени цици. Знам ли винаги съм предпочитал момиче дето да може да пише на Assembler примерно, пред някоя 'сексапилна' /иронично/ чалга/латино/поп/гей звезда..
Мен не ми пречи, кво искаш ти ? :-D
Да живее безпреспективната междуполова солидарност... Hail. :-s
Аз мога на С. И ходя с дъгли поли. Ще ме вземеш ли?
Charlotte_the_Harlot
07-05-2006, 00:03
Мило момиче (нали няма да се обидиш ако те наричам така),
аз съм на 19г. и половина и вероятно бих могла да те посъветвам нещичко. Според мен психическото и емоционалното състояние, в които се намираш в момент са често срещани от младите момичета на твоята възраст, които не ги мързи да се замислят поне малко. Самата аз съм минала през подобно състояние на стряскане, омраза, объркване и така нататък, свързано с осъзнаването на обичайното място на жената в обществото. Тогава бях някъде на моите години. Спомням си, че тогава мразеш жените и всичко женско и се чувствах изключително зле, ако само някоя от тях се доближи и на 2m до мен. Сега просто не ги харесвам и най-културно си ги избягвам. :)
Радвам се изключително много, че не можеш да ме видиш в дадения момент. Защо ли? Защото съм с розов половер. :mrgreen: И защото външния ми вид няма да ти се хареса. А аз не искам да те отвращавам.
Провлемът да бъдеш жена в това общество е толкова голям и пълен с противоречия, че самата аз трудно си го представям, а за теб вероятно представлява само едно крайно неприятно чувство. :(
Проблема е, че дори жените да сме успели да си извоюваме някакво съмнително равноправие, много мъже, а и жени, смятат, че сме в подчинено положение. Съвременното общество се опитва да те вкара в един точно определен калъп, да изреже излишното, а липсващото да запълни със слама. Не знам за теб, но аз не си давам нито излишъците (били те във вид на неврони, косъмчета, бръмбари в главата и т.н. :mrgreen: ), нито им искам силикона. Ако си като мен, в един момент усещаш, че в света няма място за теб.
Другия вариант за спасение от лоши очи е да бъдеш само външно като останалите. За мен това е жестоко лицемерие и предполагам, че докарва вътрешни противоречия.
Третия е (не го препоръчвам) да станеш като тях. В един момент може да откриеш, че си ударила голямата печалба (ще рече сифилис).
Е, ти кое си избираш? :)
Според моите наблюдения в това общество няма място за жени с професия (пък и да има - то не ги признава като такива). Тук може да бъркам. Но по мои наблюдения повечето жени са продавачки, козметички, сервитьорки - които нито изискват интелектуални способности, нито допринасят с някаква реална полза за обществото. Ти каква искаш да станеш като порастнеш?
Друг факт, на който никой още не е обърнал внимание е това, че
Жените са по-умни от мъжете. Подсъзнателно. Свързано е с по-големите шансове за оцеляване на поколението. Една жена винаги знае как да преметне един мъж. Жените правят най-кофти номерата. Затова аз смятам, че са много по-опасни от мъжете. Затова и ме е страх от приятелки - никога не можеш да ги разбереш какво ти мислят. Не ги гледайте, че се лигавят с розовичко (или прасковено - то било по-модерно, казват :mrgreen: ). Това не е кукла, нито животинче - ТОВА Е ОПАСЕН ПРОТИВНИК. Нищо, че космите им са изскубани - ноктите им са на мястото си и са по-остри и по-дълги, отколкото можеш да си представиш.
Ето това е противоречие - да си по-умен, а да се правиш на по-тъп. Да се правиш на беззащитен, в същото време да бъдеш опасен.
Помисли над това, моля те. После ще ми е интересно да чуя коментар.
lilia_stancheva@yahoo.com
А за останалите - аплодисменти, моля!
Charlotte_the_Harlot
07-05-2006, 00:04
Мило момиче (нали няма да се обидиш ако те наричам така),
аз съм на 19г. и половина и вероятно бих могла да те посъветвам нещичко. Според мен психическото и емоционалното състояние, в които се намираш в момент са често срещани от младите момичета на твоята възраст, които не ги мързи да се замислят поне малко. Самата аз съм минала през подобно състояние на стряскане, омраза, объркване и така нататък, свързано с осъзнаването на обичайното място на жената в обществото. Тогава бях някъде на моите години. Спомням си, че тогава мразеш жените и всичко женско и се чувствах изключително зле, ако само някоя от тях се доближи и на 2m до мен. Сега просто не ги харесвам и най-културно си ги избягвам. :)
Радвам се изключително много, че не можеш да ме видиш в дадения момент. Защо ли? Защото съм с розов половер. :mrgreen: И защото външния ми вид няма да ти се хареса. А аз не искам да те отвращавам.
Провлемът да бъдеш жена в това общество е толкова голям и пълен с противоречия, че самата аз трудно си го представям, а за теб вероятно представлява само едно крайно неприятно чувство. :(
Проблема е, че дори жените да сме успели да си извоюваме някакво съмнително равноправие, много мъже, а и жени, смятат, че сме в подчинено положение. Съвременното общество се опитва да те вкара в един точно определен калъп, да изреже излишното, а липсващото да запълни със слама. Не знам за теб, но аз не си давам нито излишъците (били те във вид на неврони, косъмчета, бръмбари в главата и т.н. :mrgreen: ), нито им искам силикона. Ако си като мен, в един момент усещаш, че в света няма място за теб.
Другия вариант за спасение от лоши очи е да бъдеш само външно като останалите. За мен това е жестоко лицемерие и предполагам, че докарва вътрешни противоречия.
Третия е (не го препоръчвам) да станеш като тях. В един момент може да откриеш, че си ударила голямата печалба (ще рече сифилис).
Е, ти кое си избираш? :)
Според моите наблюдения в това общество няма място за жени с професия (пък и да има - то не ги признава като такива). Тук може да бъркам. Но по мои наблюдения повечето жени са продавачки, козметички, сервитьорки - които нито изискват интелектуални способности, нито допринасят с някаква реална полза за обществото. Ти каква искаш да станеш като порастнеш?
Друг факт, на който никой още не е обърнал внимание е това, че
Жените са по-умни от мъжете. Подсъзнателно. Свързано е с по-големите шансове за оцеляване на поколението. Една жена винаги знае как да преметне един мъж. Жените правят най-кофти номерата. Затова аз смятам, че са много по-опасни от мъжете. Затова и ме е страх от приятелки - никога не можеш да ги разбереш какво ти мислят. Не ги гледайте, че се лигавят с розовичко (или прасковено - то било по-модерно, казват :mrgreen: ). Това не е кукла, нито животинче - ТОВА Е ОПАСЕН ПРОТИВНИК. Нищо, че космите им са изскубани - ноктите им са на мястото си и са по-остри и по-дълги, отколкото можеш да си представиш.
Ето това е противоречие - да си по-умен, а да се правиш на по-тъп. Да се правиш на беззащитен, в същото време да бъдеш опасен.
Помисли над това, моля те. После ще ми е интересно да чуя коментар.
lilia_stancheva@yahoo.com
А за останалите - аплодисменти, моля!
^Pretty{}Girl^
07-05-2006, 00:08
apf egati glupostite zeha da se pishat tuka
:smt018 :smt008
Charlotte_the_Harlot
07-05-2006, 00:09
И ако може някой модератор да изтрие едното - стана по грешка. Хм, после и това съобщение също.
th3 X,хубав начин на мислене имаш,ама мислиш ли,че си струва да "противоречиш" на банда розови мадами с хубави задници и перфектни цици?(пропускам кавичките,щото за съжаление ше са прекалено).Нека се носят по модата,да си веят готините задници по фешън кафенцата и да се мислят за женствени.
До булшинството от добре поддържани красавици(пак пропускаме кавичките),които ще започнат да пишат гневно реплики от типа -ТИ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,АЗ НЕ СЪМ ТАКАВА и т.н.,просто се успокойте,погледнете дали лакът на ноктите на краката съвпада с този на ръцете и изсмейте на мъжкараните,които не се харесват на мъжете... (ех,тея кавички..)
ама и вие момчетата в тоя форум сте едни.Да направим генерално заключение-делите жените на два типа:
1-ви тип:Развлечена,застанала пред компютъра мъжкарана,чиято единствена цел в живота е да играе компютърни игри
2-ри тип:Напудрена,нагримирана,� �ервосана,изрозовена,нацуп� �на,лигава мадама,чиято единствена цел е да си спаси нокъта от злорадната съдба
И после аз съм ограничена,егоценричн и бла,бла.
Погледнете приятелките си,най-малкото.Не вярвам,че дори една от тях тговаря на гореизброените типове.Само че ето тук идва голямата дилема.Вие си нямате приятелки.За моя приятел с цитатите,който така и не ми отговори,(нищо,че се завърна),мога и да греша,но за теб миличък...
Няма нищо лошо в това една жена да е хубава.Това не я прави автоматично тъпа,лигава,нокто-вманиячена.В кой век живеете не ми е ясно?И сега не говоря за себе си.И ,приятелче ,как дори успя да допуснеш,че си ме ядосал?
Бтв,на вашите представи за всички жени/момичета по света отговарят и две в мъжки пол-1:захлюпеното компютърджийче(пак без г-н Кавичко,който си вади хляба с това),което го е страх да излезе на слънце и по цял ден се чуди:Абе със зерг да играя тоя път...и мрази всичко женско,понеже нищо женско не се доближава до него.А от другата страна,така обичаните от мен фитнесгерои(ето видя ли,и аз съм достатъчно умна,за да пропусна кавичките съвсем по твой образ и подобие),които ако пропуснат един ден в залата и започват да се вайкат като малко бебенца на заминал си карнавал.
В момента,в който един от вас двамата си признае,че принадлежи към някоя от двете раси(пак без кавички:)),и аз ще го направя.
apf egati glupostite zeha da se pishat tuka
:smt018 :smt008
Апф, толкоз ти е акъла. Една от малкото теми със смислени постове е тази.
Charlotte_the_Harlot =D> Да те зимам няма, ама бира бих пил с тебе. :D
Ekita опита ти за иронизиране не се получава.
Факт е, че предпочитам умна с квадратна глава, отколкото красива с ПРАЗНА глава. А по колко часа вися пред компютъра в размисли 'array или string' си е мои проблем и чесно казано не ми пречи. Както и дали имам приятели или не... я разгледаи форума 'наи-добрата ми приятелка ми о открадна гаджето /гадна дума.../', 'най-добрата ми приятелка каза еди-кфо си', 'наи-добрата ми приятелка...' ай сиктир ! Вчера им се махнало жълтото около устата /под въпрос. и то голям./ и станали големите личности, с приятели, гаджета, полов живот и проблеми. Нищо не сте видели от живота, че да ми казвате кое какво и как една жена да изглежда като такава.
Една жена може да е красива и в расо, само дето вие сте толко ограничени, че ако циците ви не стърчат от деколтето и гъза ви не виси под полата не сте жени.
Да ви пикам пак на ценностната система. Добре, че вчера заредих с бира, та днес бая пикане ще има.
Чак се чудя на моменти защо се занимавам с глупусти както пича дето си цитирала казва. /сега е един от тия моменти./
Нищо не сме видели от живота?Ех...големия батко,всичко видял и усетил.Как реши,че не сме?
Факт е, че предпочитам умна с квадратна глава, отколкото красива с ПРАЗНА глава
Дабре,аз също,но това не изключва варианта да има нещо в главата и същата тази глава да не е завряна в закритото й дупе.И пак се започна с ограничеността...която ти притежаваш в ОГРОМНИ количества.Защото не всичко е черно и бяло.расо и пола над задника не изчерпва жените с техните различия,вкусове и характери.Никога не съм казала,че момиче без къса пола и полу-разголени цици не е момиче.Напротив,моят задник си стои удобно в дънкито и не смятам да го вадя на показ.И ако за теб едно расо е приемлива дреха,за мен не е.Еманципация му се вика.Ако искаш мога да ти намеря линкченце към така обичаната онлайн-енциклопедия,че да видиш значениет на тази дума.
Толкова сте крайни.Че чак се изкарвате крайно тъпи.Всичко знаел за живоа и затова дели жените на кухи и добре облечени и размъкнати и мега интелигентни.Да ти пикам на опита,годините и разделенията.
^KaSiDi^
07-05-2006, 12:15
"mislq,che sam razlichna"....
da poznavash dvama ednakvi choveka ??? :roll: absoliutno vseki e posvoemu razlichen i ne e vyprosa ti da se precenqsh kto razlichna,a drugite da te ocenqvat kato takava razlichna,nepovtorima,unikalna.... :)
http://www.clint.ca/argue/argue.jpg
Няма какво повече да кажа. :smt012
TALIBANA
07-05-2006, 15:45
Нищо не сме видели от живота?Ех...големия батко,всичко видял и усетил.Как реши,че не сме?
А какво си видяла?Чалгаджийските дискотеки и натруфените момчета дето отдалече приличат на педали и се лигавят повече от момичетата?Какво друго си видяла?Много е интересно :D
Видяла съм изгрева над континент,на който само можеш да си мечтаеш да стъпиш.Видяла съм собствената си кръв по пода.Видяла съм болка и щастие и радост и мъка.
Последното нещо,което съм видяла е чалгаджийска дискотека отвътре.
Обади се пак,когато навършиш 15,моля те.
Не става въпрос за мен,а и приятеля с цитатите е прав.
Последен пост по тази тема.
Когато спрете да разделяте света на черно и бяло и да определяте хората по никове и аватари и постове,тогава ще си говорим пак.
TALIBANA
07-05-2006, 16:44
Видяла съм изгрева над континент,на който само можеш да си мечтаеш да стъпиш.Видяла съм собствената си кръв по пода.Видяла съм болка и щастие и радост и мъка.
Последното нещо,което съм видяла е чалгаджийска дискотека отвътре.
Обади се пак,когато навършиш 15,моля те.
Не става въпрос за мен,а и приятеля с цитатите е прав.
Последен пост по тази тема.
Когато спрете да разделяте света на черно и бяло и да определяте хората по никове и аватари и постове,тогава ще си говорим пак.
Много отдавна съм ги навършил 15-преди мнооооого време :D не само ти си виждала изгревая от друг континент-много хора също са го виждали-а аз не искам да го виждам от друг континент-защото на мен специално ми е много добре в България-само този който не може да се реализира в родната си страна-ходи в други .
Дам хора... тая тема не е за тук! Но щом искаш мнение... Ще кажа само: ПОРЕДНАТА! Добре дошла в клуба мила! Точно като теб, аз не нося полички тип коланче, имам маникюр, но света не се свършва щом се счупи! Грижа се за косата си разбира се... всеки би трябвало да го прави, но чак пък да дера и хапя щом ми падне един косъм от 'касметлийското кичурче'... ЗАБРАВИ! Този тип момичета 'барби' не ми се нравят! Но вски има право на избор! За тях това е начина им на живот, така се чувстават добре, това са си те! И помни винаги: БЪДИ КАКВАТО СИ! Няма значение за каква те мислят останалаите! Важно е да си естествена и сигурна в себе си. И знаеш ли? И аз като теб си мисля, че съм по-различна. Има и други като мен. Не съм казала, че съм единствена! Но просто преобладават барбитата. И какво като съм различна? Това си ми харесва. Защото съм себе си! Моето си откачено, различно, уникално, единствено и неповторимо 'аз'! Това, че знаеш, че си различна, че няма друг като теб не те ли прави поне малко горда? Незнам сега... Не съм казалал да се мислиш за божество, но чак пък да мислиш, че е проблемно! Я си помисли все пак... Какъв би бил живота в общество където всички са еднакви?! УЖАС! ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! :D Така че... Бъди себе си и бъди доволна от това, което си!
mi ti ako iska6 si badi majkarana nikoi ne te spira :)
jiveem v svobodna strana! budi takava kakvato si to va ne e nikakav problem :wink: