View Full Version : temporary folder
anti_haker
07-03-2006, 08:00
nqkoi 6te mi kaje li kude se namira taq prostotiq, 6toto trqbva da iztriq edni ne6ta, puk ne znma kude e taq temporary folder! a i cookies, kude e!
10x ](*,)
DuraceLL
07-03-2006, 08:29
temata ne e za tuk , ama vse pak :
v i-net explorera kadeto sa FILE, EDIT .... dai TOOLs. Tam ima delete cookies ! :-)
s desen buton v/u local diskC primerno ->properties-> disk cleanup
as pone taka si triq
anti_haker
07-03-2006, 08:45
lelele 10x! mnogo! {{}{}{}{}{}{}{}{}}{}
da pitam samo kaogato tarsq nesto koeto naste ne trqbva da vidqt v tarsa4kata na google moje li posle da se iztrie po nqkakav na4in zastoto kato napisha posle primerno "s" i izliza sex.... i .t.n.
da pitam samo kaogato tarsq nesto koeto naste ne trqbva da vidqt v tarsa4kata na google moje li posle da se iztrie po nqkakav na4in zastoto kato napisha posle primerno "s" i izliza sex.... i .t.n.
cvety_i_bebeto
07-03-2006, 10:09
mi kato dade6 taka "s" i ilzeze sex...prosto zastani na nego s mi6kata bez da natiska6... i dai delete
mi kato dade6 taka "s" i ilzeze sex...prosto zastani na nego s mi6kata bez da natiska6... i dai delete
genii siiii mn mersiii
:mrgreen:
DuraceLL
07-03-2006, 21:18
ili pyk dava6 clean history i delete files pak ot tools/internet options :shock:
ili pyk dava6 clean history i delete files pak ot tools/internet options :shock:
....или си теглиш програмата CCleaner и и задаваш да трие temporaly files,cookies,cache който също не са за подценяване.
NeSTa_86
07-04-2006, 06:33
mi kato dade6 taka "s" i ilzeze sex...prosto zastani na nego s mi6kata bez da natiska6... i dai deleteе кво ? нищо не се получава :shock: