View Full Version : психически ненастроена
Девствена съм на 16 съм приятелят ми е на 19 тръгнем ли да правим секс аз се разплаквам чувството е едно странно........не мога да се отпусна а го искам и аз.......някак психически не мога да се настроя 8-[
Незнам дали си психчески настроена,но със сигурност си улашена.И това все пак е нормално,защото ще ти е за първи път.Говари с приятеля си и той ще те убеди,че няма от какво да се притесняваш ,че всичко ще бъде наред.Трябва да си напълно готова и уверена в себе си,че го искаш.Приятелят ти,ако те обича и бъде внимателен с теб,няма от какво да се притесняваш.
teenkopele
07-03-2006, 11:20
Девствена съм на 16 съм приятелят ми е на 19 тръгнем ли да правим секс аз се разплаквам чувството е едно странно........не мога да се отпусна а го искам и аз.......някак психически не мога да се настроя 8-[
Може би обстановката не е била подходяща или приятелят ти не е успял да те предразположи достатъчно.
Поговори с него и предполагам, че всичко ще си дойде на мястото.
Успех. :wink:
cvetiiii
07-03-2006, 11:22
i az bqx taka na purvite opiti! razplakvax se 2 puti i 3tiq put toi prosto mi kaza obe6tavam ti 4e nqma da te zaboli prosto se otpusni! a az pak zapo4nax da reva i dokato me gale6e i celuva6e prosto go vkara i izpitax bolka no prosto bqx zabravila za neq! tova e prosto trqbva da se otpusne6
У остави го той да те настрой хеххехе.
anichkaaa
07-03-2006, 12:05
Govorete po tozi vapros-toi 6te te razbere.V kraen slu4ai si napravete romanti4na ve4erq i da ima primerno edna butilka vino(ili ne6to drugo),piinete si osobeno ti i 6te vidi6 kak 6te s eotpusne6.6te ima efekt.Uverqvam te :D
CRaZy_IKT
07-03-2006, 12:43
i az bqx taka na purvite opiti! razplakvax se 2 puti i 3tiq put toi prosto mi kaza obe6tavam ti 4e nqma da te zaboli prosto se otpusni! a az pak zapo4nax da reva i dokato me gale6e i celuva6e prosto go vkara i izpitax bolka no prosto bqx zabravila za neq! tova e prosto trqbva da se otpusne6
ето тая мацка е била в същото положение.Така че споко-няма нищо ненормално ше се опраиш
Правилно те посъветваха: пийни си едно хубаво и като те цапне хормона, го подпукай... Кажи си: Майната му, няма да ме боли! И да не ти пука! Просто бъди по-смела! Няма да се колите я... :wink:
pavelludiq
07-03-2006, 14:29
Девствена съм на 16 съм приятелят ми е на 19 тръгнем ли да правим секс аз се разплаквам чувството е едно странно........не мога да се отпусна а го искам и аз.......някак психически не мога да се настроя 8-[Аз също съм на 16, също съм девствен и също се чувствам така, ай да дойдеш до нас да се утешаваме взаимно.. :twisted: :twisted: :twisted: ::: ::: ::: :-D
Charlotte_the_Harlot
07-04-2006, 03:12
Аз на 16г. все с 19-годишни съм спала. Ами като не можеш - няма секс и толкова.
Ако искаш ела аз ще те настроя...
LoRinSeR
07-04-2006, 07:32
Може би обстановката не е била подходяща или приятелят ти не е успял да те предразположи достатъчно.
Поговори с него и предполагам, че всичко ще си дойде на мястото.
Успех. :wink:
Ти нали беше споменал в една тема, че си девствен, какво коментираш ?
kaji si "pravi kakvoto trqavba puk da stava kakvoto 6te".6tom i ti go iska6 i o6te pove4eto 4e e s 4ovek koito obi4a6 i iska6 opuska6 se i tova e moje i da ne useti6 :wink: