View Full Version : 12 НАЧИНА ДА ГО НАКАРАМЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВА КОФТИ
12 НАЧИНА ДА ГО НАКАРАМЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВА КОФТИ:
1. Докато го целувате, неочаквано му бръкнете в окото!
2. Докато му правите минет, силно стиснете зъби!
3. Докато му въртите свирка, спрете 5 секунди преди да се изпразни!
4. След което невинно попитайте: “Свърши ли, а?!”
5. Когато си свали ризата, кажете с въздишка: “Боже, а аз мислех че си мъж!”
6. Когато си свали панталона – искайте да разберете къде са го кастрирали толкова неуспешно!
7. Дълго разглеждайте панталона му. Ако попита защо – отговорете: “Ами чудех се къде точно си го сложил?”
8. Когато се съблече съвсем гол, му кажете: “Леле! Ама ти да не си намислил да ме чукаш?!”
9. Помолете го да изпие литър вода, обогатена с желязо, след което му окачете магнит на шията!
10. Когато той свърши – изненадано кажете: “И това ли беше всичко?!”
11. По време на акта си пейте: "Ех раз, ишо раз, ишо много-много раз!"
12. Когато вие свършите – делово кажете: “Добре, хайде бегай! Че вече стана опашка!”
nqma samo na nas da ni e kofti :-D
babi_girl
07-03-2006, 14:37
hahahahaha super e. dobre 4e nqkoj se seti da napi6e i ne6ta koito 6te nakarat mom4etata da im stane gadno. bravo macka \:D/
pavelludiq
07-03-2006, 14:40
6. Когато си свали панталона – искайте да разберете къде са го кастрирали толкова неуспешно!
7. Дълго разглеждайте панталона му. Ако попита защо – отговорете: “Ами чудех се къде точно си го сложил?”
8. Когато се съблече съвсем гол, му кажете: “Леле! Ама ти да не си намислил да ме чукаш?!”
9. Помолете го да изпие литър вода, обогатена с желязо, след което му окачете магнит на шията!
12. Когато вие свършите – делово кажете: “Добре, хайде бегай! Че вече стана опашка!”
nqma samo na nas da ni e kofti :-DАз да ви дам съвет дза контраатака колеги:
на първото одговорете така:
1.Не знаех че пиратите те възбуждат?Чакай да си цема дървения крак... :twisted:
2. това да не ти е сладолед? Нещо си объркала фризера да ти донеса ледения?
3.пропускаме
4. Аз мога и втори път! Ама този път за наказание обръщай позицията :twisted:
5. Не знам защо ти мязам на травестит? Данеби да е заради парфюма ми?
6. Майка ти ми се ядоса заради миналия път.
7. левия крачол да малко под коляното.
8. не, мислех да те е*ем у г*зо
9.Водата е за миене!
10. Ако искаш още поставете 25 цента във автомата.
11.Руские язъйк я не понимаю, но немедцкие я понимаю! ШНЕЕЕЛЕЕЕЕ!!!
12.Аз умея да се предреждам!
някой не са добри, но други направо избиват рибата, нема да ви е ггадно ли? Сами си го просите! :twisted:
PaRtYsHaKeR
07-03-2006, 14:50
:shock: xhahxhahxax napravo......tva beshe mn qko!! \:D/ \:D/ \:D/ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 xhahxhahx bRavo brAVO!!!!!!! :lol: :lol:
Communist
07-03-2006, 14:57
Тъпи феминистки шегички. Щом искате да се води война между половете - добре. Очаквайте да пусна и аз нещичко. :smt014
xax mn po gadno e da go zavarjesh,da go sable4e6 da go vazbudish adski mnogo i da go ostavish ama da ne moje da se razvarje i da marda;))pak ako pusnesh nqkoi pri nego shouto e palno ^_^ tva mi e me4ta ama tva moga da go napravq edinstveno na nqkoi koito mnogo mrazq :)
pavelludiq
07-03-2006, 16:14
xax mn po gadno e da go zavarjesh,da go sable4e6 da go vazbudish adski mnogo i da go ostavish ama da ne moje da se razvarje i da marda;))pak ako pusnesh nqkoi pri nego shouto e palno ^_^ tva mi e me4ta ama tva moga da go napravq edinstveno na nqkoi koito mnogo mrazq :)чи ко, мене ако ме вържат и пуснат некой при мене нема да ми пука, е вече си дзависи от позата в която съм вързан :---)
hamilcar
07-03-2006, 16:20
Тъпи феминистки шегички. Щом искате да се води война между половете - добре. Очаквайте да пусна и аз нещичко. :smt014
Communist - Вземи се стегни бе.
А иначе темата е глупава. Не са интересни начините по които можеш да го накраш да се почувства кофти.
cvety_i_bebeto
07-03-2006, 16:23
gotino...
Podkrepqm Communist prav si bratko ne e nujno da ima drazgi mejdu horata
pavelludiq
07-03-2006, 16:28
Който го е писал това за мъжете наикстина не ни познава много добре. Ако искате да ни накарате да се почувстваме кофти едо няколко начина.
1 след орален секс повърнете върху нас и кажете че е от спермата, така ще се прочувстваме зле за вас и ще се чувстваме виновни за това че сме ви накарали да повърнете.
2. Докато се целувате си прехапете езика и кажете че ние сме виновни.
3. На следващия ден кажете че сме ви лепнали неквно течение.
и се тикива гадни и лицемерни номера с които ни карате да се чувстваме виновни.А не некви пуберски тъпотий тип бръкни му в укото, дръпни му пишката и др.
:smt005 :smt005 :smt005 =D> :lol: brakni mu v okoto drapni mu..... :smt005
^KaSiDi^
07-03-2006, 16:43
Който го е писал това за мъжете наикстина не ни познава много добре. Ако искате да ни накарате да се почувстваме кофти едо няколко начина.
1 след орален секс повърнете върху нас и кажете че е от спермата, така ще се прочувстваме зле за вас и ще се чувстваме виновни за това че сме ви накарали да повърнете.
2. Докато се целувате си прехапете езика и кажете че ние сме виновни.
3. На следващия ден кажете че сме ви лепнали неквно течение.
и се тикива гадни и лицемерни номера с които ни карате да се чувстваме виновни.А не некви пуберски тъпотий тип бръкни му в укото, дръпни му пишката и др.
e tva veche e dubro =D> \:D/
super mace bravo
maniqta e pulna ot vsqkade :mrgreen:
Pi4a_Bateto
07-03-2006, 17:35
НА мъжете браво за отговорите с който "избиваме рибата" а на момичетата и особено на "тая" дето пусна темата .ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СИ ГО НАЧУКАШ А?
НА мъжете браво за отговорите с който "избиваме рибата" а на момичетата и особено на "тая" дето пусна темата .ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СИ ГО НАЧУКАШ А?
hahahahah za6toto ne moga a ti 6to ne zeme6 da hodi6 da si odari6 edna tva sus sigurnost go moje6 :lol: :lol:
Pi4a_Bateto
07-03-2006, 17:44
Бе за мен е ясно.Ама вижте оензи тримата на аватара ми -Лионел Меси;Роналдиньо и Самуел Ето'о те в тандем могат всичко с футболната топка!
xax mn po gadno e da go zavarjesh,da go sable4e6 da go vazbudish adski mnogo i da go ostavish ama da ne moje da se razvarje i da marda;))pak ako pusnesh nqkoi pri nego shouto e palno ^_^ tva mi e me4ta ama tva moga da go napravq edinstveno na nqkoi koito mnogo mrazq :)чи ко, мене ако ме вържат и пуснат некой при мене нема да ми пука, е вече си дзависи от позата в която съм вързан :---)
mi zdravo zavarzan za legloto:) gol vazbuden i zarqzan;)
PaSsioN_GiRL
07-03-2006, 21:51
33 Реплики, които една жена не бива да казва, когато види ... на мъжа!
1. Пушила съм джойнти, по-дебели от тва.
2. Ъъъъъъъъ, да, симпатично е...
3. Какво ще кажеш просто да се гушкаме?
4. Да знаеш, с пластична хирургия всичко се оправя.
5. Мога ли да му нарисувам очички и усмивчица.
6. Брей, а краката ти са толкова големи!
7. Ами добре, ще поработим по въпроса.
8. О, не... (внезапно главоболие)!
9. (смее се и сочи с пръст) И ти ли, Брутчо, и ти ли, синко?
10. Мога ли да бъда честна с теб?
11. Ахааа...това обяснява колата ти!
12. Може би, ако го поливаме редовно, ще порасне.
13. Защо Бог ме наказва така?
14. Е, поне няма да трае дълго.
15. Никога не съм виждала подобно нещо преди. как се казва на латински? smalicus penischus
16. Но все пак работи, нали?
17. Изглежда неупотребявано. Пазиш ли гаранционната карта?
18. Може би изглежда по-добре на дневна светлина.
19. Абе дай направо да минем към цигарите?
20. Да не ти е студено?
21. Може, но само ако ме напиеш преди това.
22. Това да не е оптическа измама?
23. Какво е това? Ако го гледам с лупа нали няма да го изгоря със слънчевите лъчи?
24. Хубаво е, че имаш и други таланти!
25. Надявам се, че е в комплект с помпичка!
26. Миличък, мисля, че току що открих нова елементарна частица...
27. Скъпи, казват, че хубавите неща ги продавали в малка опаковка...
28. Нали няма да ме гъделичкаш много?
29. Теб съм те виждала някъде... В института по микробиология
30. Ама аз исках да правя секс с мъж!
31. С какво го пълниш това?
32. Бейби, моля те не мисли толкова много, време е мозъкът ти да освободи малко кръв за
анатомията ти
33. Ако го погаля дали ще излезе малък арабски дух от там, който да изпълнява 3 желания?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8)
`Death`Whore`
07-03-2006, 21:52
Чела съм го. Доста е грубо.
iskamTe_vednaga
07-03-2006, 22:20
nqma samo na nas da ni e kofti :-DАз да ви дам съвет дза контраатака колеги:
на първото одговорете така:
1.Не знаех че пиратите те възбуждат?Чакай да си цема дървения крак... :twisted:
2. това да не ти е сладолед? Нещо си объркала фризера да ти донеса ледения?
3.пропускаме
4. Аз мога и втори път! Ама този път за наказание обръщай позицията :twisted:
5. Не знам защо ти мязам на травестит? Данеби да е заради парфюма ми?
6. Майка ти ми се ядоса заради миналия път.
7. левия крачол да малко под коляното.
8. не, мислех да те е*ем у г*зо
9.Водата е за миене!
10. Ако искаш още поставете 25 цента във автомата.
11.Руские язъйк я не понимаю, но немедцкие я понимаю! ШНЕЕЕЛЕЕЕЕ!!!
12.Аз умея да се предреждам!
някой не са добри, но други направо избиват рибата, нема да ви е ггадно ли? Сами си го просите! :twisted:
imperiqta otvra6ta na udara
iskamTe_vednaga
07-03-2006, 22:21
bravo! malko i majkata 4ast da se pozduha.ne4e nestava 4esto
BAD_GIRL_
07-04-2006, 15:57
dam verno si e golqma prostotiq
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)
pavelludiq
07-04-2006, 16:14
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-D
pavelludiq
07-04-2006, 16:27
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~
pavelludiq
07-04-2006, 16:33
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~Глупости, това което ти остана е папрат, дядо, кво си посадил не та знам
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~Глупости, това което ти остана е папрат, дядо, кво си посадил не та знамЕхх дядо нали знаеш че вече белият дроб не ми е като едно време и от най малкото почвам да се напушвам!А и какво стана с тревата която бяхме скрили в 4-тата пейка в църквата дяди?
pavelludiq
07-04-2006, 16:39
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~Глупости, това което ти остана е папрат, дядо, кво си посадил не та знамЕхх дядо нали знаеш че вече белият дроб не ми е като едно време и от най малкото почвам да се напушвам!А и какво стана с тревата която бяхме скрили в 4-тата пейка в църквата дяди?Еми клисаря я натъпка у кандилото и по време на литургията господ се яви на сички присъстващи.
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~Глупости, това което ти остана е папрат, дядо, кво си посадил не та знамЕхх дядо нали знаеш че вече белият дроб не ми е като едно време и от най малкото почвам да се напушвам!А и какво стана с тревата която бяхме скрили в 4-тата пейка в църквата дяди?Еми клисаря я натъпка у кандилото и по време на литургията господ се яви на сички присъстващи.Ехехе това момче винаги ми е вдигало духа,и други работи ми е вдигало но това е друг въпрос!Много поздрави да му пратиш ,винаги съм знаел че от него ще излезе човек нищо че алкохолът едвам не го уби!
pavelludiq
07-04-2006, 16:44
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~Глупости, това което ти остана е папрат, дядо, кво си посадил не та знамЕхх дядо нали знаеш че вече белият дроб не ми е като едно време и от най малкото почвам да се напушвам!А и какво стана с тревата която бяхме скрили в 4-тата пейка в църквата дяди?Еми клисаря я натъпка у кандилото и по време на литургията господ се яви на сички присъстващи.Ехехе това момче винаги ми е вдигало духа,и други работи ми е вдигало но това е друг въпрос!Много поздрави да му пратиш ,винаги съм знаел че от него ще излезе човек нищо че алкохолът едвам не го уби!Бъркаш г ос папата, тоя е клисаря.
Мога да кажа само 1. В тоя форум се появиха доста ***** хора.
dqdo fu4o , pavelludiq , Е*а БаБи зА пАрИ доста си приличат вече почвам да си мисля че са един и същи човек. Пък и са регистрирани в близките ден-два. :smt013
Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~Глупости, това което ти остана е папрат, дядо, кво си посадил не та знамЕхх дядо нали знаеш че вече белият дроб не ми е като едно време и от най малкото почвам да се напушвам!А и какво стана с тревата която бяхме скрили в 4-тата пейка в църквата дяди?Еми клисаря я натъпка у кандилото и по време на литургията господ се яви на сички присъстващи.Ехехе това момче винаги ми е вдигало духа,и други работи ми е вдигало но това е друг въпрос!Много поздрави да му пратиш ,винаги съм знаел че от него ще излезе човек нищо че алкохолът едвам не го уби!Бъркаш г ос папата, тоя е клисаря.Ехх дяди пак ти казвам от тази трева зех да забравям всичко!Незнам баба ти как още ме търпи!
pavelludiq
07-04-2006, 16:47
[quote:74ca99c4ce="dqdo fu4o"]Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~Глупости, това което ти остана е папрат, дядо, кво си посадил не та знамЕхх дядо нали знаеш че вече белият дроб не ми е като едно време и от най малкото почвам да се напушвам!А и какво стана с тревата която бяхме скрили в 4-тата пейка в църквата дяди?Еми клисаря я натъпка у кандилото и по време на литургията господ се яви на сички присъстващи.Ехехе това момче винаги ми е вдигало духа,и други работи ми е вдигало но това е друг въпрос!Много поздрави да му пратиш ,винаги съм знаел че от него ще излезе човек нищо че алкохолът едвам не го уби!Бъркаш г ос папата, тоя е клисаря.Ехх дяди пак ти казвам от тази трева зех да забравям всичко!Незнам баба ти как още ме търпи![/quote:74ca99c4ce]Ами баба няма избор, тя е заключена в сандък
[quote:272614db0f="pavelludiq"][quote:272614db0f="dqdo fu4o"]Защо искате да накърните толкова подло мъжкото достоинство!Това е татолна гавра с младите и свежи момчета които просто искат малко любов от страна на приятелката си! :)Дядо, тия не са като едновремешните, едно време ти си бил бата и тя ти е прайла яйца, сега ако набиеш някой тя ти къса ...яйцата. тия сега са подла порода.Ехх дядовото,все пак си спомняш нещо от мойте историй,тревата не ти е изпила мозъкът,а ако си спомняш наскоро баба ти почина,но сега имам нова приятелка която е на 16 и като я трепеш обича да ти сипва ракийцата и салатката! :-DАма дядо, 1-во, тревата ми е изпила мозъка и ползвах пищови, и 2-ро баба не е починала, ти просто я заключи в сандъка щото и писна да ти бучи, и 3-то приятелката ти лъже че е на 16, тя е на 39, ти просто си изгуби очилата и за тва сички те лъжат кат за световно.Еххх дядаа,поне малкото трева която ми остана съм я посадил в саксия на прозореца!Поне ти ми остана гордоста,защото поне не ме лъжеш дяди! =P~Глупости, това което ти остана е папрат, дядо, кво си посадил не та знамЕхх дядо нали знаеш че вече белият дроб не ми е като едно време и от най малкото почвам да се напушвам!А и какво стана с тревата която бяхме скрили в 4-тата пейка в църквата дяди?Еми клисаря я натъпка у кандилото и по време на литургията господ се яви на сички присъстващи.Ехехе това момче винаги ми е вдигало духа,и други работи ми е вдигало но това е друг въпрос!Много поздрави да му пратиш ,винаги съм знаел че от него ще излезе човек нищо че алкохолът едвам не го уби!Бъркаш г ос папата, тоя е клисаря.Ехх дяди пак ти казвам от тази трева зех да забравям всичко!Незнам баба ти как още ме търпи![/quote:272614db0f]Ами баба няма избор, тя е заключена в сандък[/quote:272614db0f]Кога мислиш да я отключим дяди? :smt009
vikito_666
07-04-2006, 21:27
NAISTINA E QKO!!!
PleasureSeeker
07-05-2006, 10:17
ее бива ли да си толкова лоша :-D
Danielle
07-05-2006, 11:47
добро е... хех :)
FaTaLn0t0_LaDy
07-12-2006, 22:19
nqma samo na nas da ni e kofti :-D
xaxaxaxxaxaa // tfa ma razbi.....
CRaZy_IKT
07-12-2006, 22:29
Вместо да се чудим как да ни е гот,ние мислим как да си праим кофти ЕВАЛАТА НАПРАО.Почнете да си хвърляте бомби ;) То на човек да му се отще да е мъж или жена-най добре хермафродит да си аххахаххаха
Mike-Jones
07-12-2006, 23:15
10 prostotii napisa momi4e biva na4i tolkos tupi nesha ne bqx vijdal
yo-ma-nigga
07-13-2006, 14:42
тва е адското :)))))))))
Mike-Jones
07-13-2006, 15:55
grrrr
ами то тука не стаа дума за воина между половете.. просто има такива простаци които си го заслужават ! браво мацка .. мн яка теми4ка =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
bulgarche
07-14-2006, 14:02
Това са пълни глупости. Съмнявам се да са много тез дето биха ги използвали тез заучени фрази в истинска ситуация