View Full Version : Брат й я съблазнява...
Your_Love
07-03-2006, 15:26
Начи хора пускам тази тема с молба да ми помогнете колкото се може по-бързо..проблемът е голям-от известно време братът на най-добрата ми приятелка я съблазнява...дори й казал че иска да правят секс...но тя отказа разбира се(все пак й е брат [-X ),но въпреки това той не се отказа и продължи да я съблазнява..казах и че според мен е най-добре ако не може да се разбере с него да каже на техните,но тя каза че каквото и да стане няма да го направи,защото били способни да го изгонят от къщи....и така и не намери изход от ситуацията,обаче хора аз много се притеснявам за нея,така някой ден може и да я изнасили...плс хора кажете как да й помогна :smt010
^KaSiDi^
07-03-2006, 15:32
xaxxaxa ibahti izpadnaliq tr da e toq da iska da se ebe sys sestra si...ami otidi tam ponatupai go malko i shte se otkaje :twisted:
pavelludiq
07-03-2006, 15:38
Да взимаш наркотици е като да правиш секс съэс сестра си, яко е, ама се увеличава шанса от генетични мутаций при следващото поколение. Един приятел така му се роди син(племенник) на който главата му беше колкото мандарина. детето пукна горкото, имаше и видоизменен пенис и нямаше очи.
Да взимаш наркотици е като да правиш секс съэс сестра си, яко е, ама се увеличава шанса от генетични мутаций при следващото поколение. Един приятел така му се роди син(племенник) на който главата му беше колкото мандарина. детето пукна горкото, имаше и видоизменен пенис и нямаше очи.
mayko mila tva e dosta gadno
^KaSiDi^
07-03-2006, 15:41
mayko mila tva e dosta gadno
tva e ujasno....dano onq izvratenqk go prochete... :evil: :evil: :evil:
cvety_i_bebeto
07-03-2006, 15:42
tva e ujasno..
a na teb mila kakvo da ti kaja...mi moje bi e po-dobre da kaje..na roditelite si...ako tq neiska napravi go ti
Communist
07-03-2006, 15:45
Гадно е ама те няма да имат деца бе. Ще използват предпазни мерки 8)
:smt078 :smt078 :smt078
pavelludiq
07-03-2006, 15:47
Гадно е ама те няма да имат деца бе. Ще използват предпазни мерки 8)
:smt078 :smt078 :smt078Аз акож имах малка сестра ко щех да прая :twisted: ....майтапа се ве :-D
Sexapilna_kukla
07-03-2006, 15:53
Tova napravo e otvratitelno!Toq trqbva da e nqkakav izrod!Nai-dobre posavetvai priqtelkata si chas po-skoro da kaje na roditelite si,zashtoto ne znae vav vseki edin moment kakvo moje da ochakva ot izvrateniq si brat...ako puk li ne iska nai-dobre ti im kaji,kolkoto i da ti e gadno,no e za neino dobro,povqrvai mi!
anichkaaa
07-03-2006, 15:53
Nai-dobriq variant e da kaje na tehnite ili pone da zapla6i brat si,4e 6te kaje na tehnite. :roll:
хахах респект за тоя пич1
izvratenqk :evil: kak moje da ima takiva hora ](*,) ](*,) ](*,) :-k :-k :evil: :evil: :smt017
Леле тоя не е добре със сестра си ами ако не се разберат деистваи ти сплаши го, набий го ако трябва ако ли нз , поговори сериозно с него
абе ей не съмк извратен стига ме обиждайте !
sniperfan
07-04-2006, 00:01
А ве, какво им става на днешната младеж ](*,) (че и аз в това число :oops: )
Как може да има такива хора, това е 2-ра таква тема (от скоро съм в този форум, кой знае сигурно е имало такива и преди)
На това момче му трябва един бой, ако не помогне....хмм....ще му трябва още бой :mrgreen: [-(
Наистина много извратени хора на този свят... :-# #-o
Днешната младеж,аре аре.А я си представете,че момичето всъщност няма нищо против,а просто се прави на недосптъпно?Тогава кво?(аз нече защитавам кръвосмешението,да не си помислите подобно нещо,ама все пак е редно да погледнем и от друга гледна точка)И,другото което е,ами ако едния от тях двамата е осиновен?Щото се сещам едно приятелче така се беше влюбило в сестра си,пък тя осиновена се оказа......
Your_Love kato si se pritesnila tolkova , pysni na mom4eto da my mine kefa i tva e :-D
Mike-Jones
07-12-2006, 23:37
xaxa :) ostaite mom4eto neka sa obi4at da sa lubqt mir i lubov da ima
PleasureSeeker
07-13-2006, 10:13
абе ей не съмк извратен стига ме обиждайте ! я кажи са как е по-хубаво със сестра или с баба :D
_crazy_baby_
07-13-2006, 10:19
KAji na priqtelkata si da kaje na roditelite si !!!!!!!!!! kakvo ot tova kato go izgonqt qvno shte ima za kakvo i pi6i kakvo e stanalo plsss :smt006
PleasureSeeker
07-13-2006, 10:22
хвърли му една черна торба на главата....изкърти му китарата...той ша се осети за кво е било,ако има малко акъл в главата
Emi tva e kofti rabota.
Ako moq poznata ima takyw problem bih nameril brat i, i 6tqh da mu odreja ednoto mado, a drugoto 6te mu ostawq za da moje da si izpolzva huq oma da pomni 4e ne i na setra si. :evil: :evil: :evil:
Бе няма лошо ако явно сестра му е мноо готина пичка и аз ако имах готина сестра бих я минал баси - все пак ше се внимава само за пробата естествено.
MimityYy
07-13-2006, 10:35
vaaaa naistina e dobra ideq da go ubiete toq ! :D
хахах
тфа е като в средновековието :-D
yo-ma-nigga
07-13-2006, 15:41
mi da kaje na tehnite shtom e tolkova zle pak da go gonqt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mike-Jones
07-13-2006, 15:46
neka kato i ima merak kvo losho ima da sa lubqt tam da sa obi4at tei ami
Stephanie Jay
07-13-2006, 17:30
Ако братчето ми е готина защо не? Секс с презерватив за една нощт какво толкова. :mrgreen:
Е само ако ми е доведен брат, а не кръвен.
^KaSiDi^
07-13-2006, 17:50
Ако братчето ми е готина защо не? Секс с презерватив за една нощт какво толкова. :mrgreen:
Е само ако ми е доведен брат, а не кръвен.
aloooooo ?!?!?!??! vie normalni li ste ili az neshto ne sam v chas ??? :roll: ](*,) bahti izvratenqcite....
Stephanie Jay
07-16-2006, 10:49
Не бе!!! Шегата на страна в никакъв случай небих го направила!!!
the-hero
07-16-2006, 11:08
пич забий му една глава и му еби майката....извратеняк !!!!
NicknameANdPasswORd
07-16-2006, 12:05
да бе да .... зависи от връзката .... кръвна или не ....
Щото .. пр Родителите ми са разведени ... а 2-рия мъж на майка ми има дъщеря от 1-вия си брак .... Т>Е> нямам никаква кръвна връзка с нея ...... :) \:D/ .... За малко щяха да се получат нещата ... и невиждам кво лошо има в това .... се пак не сме преки роднини даже коствени не сме .... ... Само морални .... ако може да се каже това ... пак морала в днешно време през _!_ ми че оттатъка ....
.... пак и кво сам виновен ... Отначало метнах 2-3 намека ... Тя зе че подпали и почна да ме сваля .... мЕга весело .... намеци намеци че пред баща Й хахахахахахаха Абе лудницата пълна ... Имахме възможност за една пълноценна сексуална връзка но нещата се разминаха може би за добро ::: ... мен ако питате със сигорност за добро :) човек се учи докато е жив ... или докато иска щот има мн живи дето грам не се опитват да се научат на нещо ... а пак относно девойката ... 2 варианта или да му каже да се разкара и да го заплаши с родителите му или да се оплаче на Психолог/педагог :) или да каже на приятеля си и да го ПРЕЧУКАТ ОТ БОЙ !! :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
ако ог убиете ще е еднократно, по яко е да го биете, ама всеки ден... :))
Ами да,могат да го изгонят,но иначе,както ти каза тя рискува да бъде изнасилена.Така че по-добре да каже.Това е отвратително.Техните трябва да вземат мерки.