View Full Version : бухахах
йахахах един тъпак беше седнал на съседната маса на мача Англия-португалия и беше с една мацка...и 120 минути и говори за футбол. Тоя беше някъв болен мозък . Тряя го
http://i.yoosms.com/i/uploaded/anim/1133265941102.gif
rusalkata_
07-03-2006, 16:46
а ти се чудеше що тая мацка е с него,а не с теб?ти щеше да й говориш за друго,а? :lol: и тва ли ти е смисъла на темата?
:arrow: L-O-C-K!
ем много ясно...аз щях да и говоря за коли поне :lol:
alkobalko
07-03-2006, 17:21
Momicheto, za da go e izturpqlo znachi durji na nego i i e bilo priqtno. Malko sa momichetata, koito bih turpqli neshto, koeto ne i haresva.
Nadelina
07-03-2006, 17:35
Az gledah vsichki machove ot svetovnoto i prodaljavam da gi gledam de.. i shee gledam i kfalifikaciite za evropeiskoto koito zapochvat sega prez sepremvri.. S tfa izkazvane iskam da kaja che i az sam momiche i ne bi mi bilo nepriatno gadjeto mi da mi govori za futbol.. Mnogo bih se radvala s gadjeto mi da si obmenqme mneniq :)
*an4eto*
07-03-2006, 17:42
boje .... ti zamislql li si se 4e tazi tema nqma nikakuv smisul?!a i kato iska tq ima pravo da e snego ... moje da e fenka na footballa ... a i kato gledam kak pra6ti6 ot akul ne se 4ydi za6to mackata ne e bila s teb ... :D ;)
piFka_LP
07-03-2006, 17:44
boje .... ti zamislql li si se 4e tazi tema nqma nikakuv smisul?!a i kato iska tq ima pravo da e snego ... moje da e fenka na footballa ... a i kato gledam kak pra6ti6 ot akul ne se 4ydi za6to mackata ne e bila s teb ... :D ;)
napulno syglasna :)
emi qvno momi4eto durji na nego,za da ponese da i govori samo za futbol,a moje puk i da i e bilo priqtno ako e zapalena na taq tema! :| oba4e ako bqh az...az ne sum gledala dori 1 ma4 ot svetovnoto :mrgreen: i bih se poburkala da mi govorqt postoqnno na taq tema...awe vupros na razbirane! :smt019
а ти се чудеше що тая мацка е с него,а не с теб?ти щеше да й говориш за друго,а? :lol: и тва ли ти е смисъла на темата?
:arrow: L-O-C-K!
:D:D:D:D
skate_warrior
07-03-2006, 19:14
http://img184.imageshack.us/img184/6216/stopspam23ep.jpg
alkobalko
07-03-2006, 20:02
LOCK
emi qvno momi4eto durji na nego,za da ponese da i govori samo za futbol,a moje puk i da i e bilo priqtno ako e zapalena na taq tema! :| oba4e ako bqh az...az ne sum gledala dori 1 ma4 ot svetovnoto :mrgreen: i bih se poburkala da mi govorqt postoqnno na taq tema...awe vupros na razbirane! :smt019Обаче ти знаеш ли, че тоя Каральо много ме нервира. Добър футболист е наиостина ,играе в Челси, но нещо не ми хареса много. ;) Всъшност да не забравя да ти кажа,че засада е когато нападателят е зад последният защитник, но ако тоя последен защитк и напдателят са в полето на противника, то няма засада.
Еее тоя обаче ся ще изкара над гредата сто процента....
ето казах ли ти...изпусна е.
Ееееееееееееее деба и съдията...имаше чиста дузпа!
:lol: :lol: :lol:
И какъв е смисъла на тази тема??
BeBencEto
07-03-2006, 21:22
momi4eto go obi4a i za tova turpi..makar 4e az ne bih izturpqla nezvisimo kolko go obi4kam :mrgreen:
Bisollini
07-03-2006, 22:57
http://img184.imageshack.us/img184/6216/stopspam23ep.jpg dabe kato ti vijdam nika Za babite Si predstavqm :mrgreen:
CRaZy_IKT
07-03-2006, 23:01
ahahhahahhahah само смех ми предизвиквате днеска ЕЙ хаххахаххахха
И какъв е смисъла на тази тема??
Дълбокият смисъл на тая тема се крие в нищожното количество мозък използвано при направата й!!!!!!
CVETELLINA
07-04-2006, 10:58
Дълбокият смисъл на тая тема се крие в нищожното количество мозък използвано при направата й!!!!!!хахаха Много правилно мненийце! :-D
LOCK!
alkobalko
07-04-2006, 10:59
Дълбокият смисъл на тая тема се крие в нищожното количество мозък използвано при направата й!!!!!!хахаха Много правилно мненийце! :-D
LOCK!
=D>
айде модераторите да махнат тая тема, че е голяма ПРОСТОТИЯ
Krem4eto
07-04-2006, 16:43
Нека и говори,явно я чувства много близка!