View Full Version : Що е жена?
Pi4a_Bateto
07-03-2006, 18:31
Ето едно потвърждение на вашта същтност предполагам доста от вас са го чели!
Перфектният ден на един мъж:
06.00 Будилникът звъни.
06.15 Свирка.
06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника.
07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница.
07.30 Лимузината пристига
07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището.
08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата.
09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева.
09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди
11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон.
12.15 Свирка.
12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл.
14.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището.
14.30 Полет към Монте Карло.
15.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи.
17.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли.
18.45 Сране, душ, бръснене
20.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), марихуаната, кокаина и белите робини са легализирани.
20.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела.
21.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0.
21.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности)
23.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в джакузито.
23.30 Свирка за лека нощ.
23.45 Сам в леглото.
23.50 10-секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята.
shadowflare
07-03-2006, 18:38
не мисля че 1 жена ще се даде така да е маниполират според мен жените тряа да се уважават както и момчетата защото и 2 пола не могат 1 без друг. ВСИЧКИ ХОРА СА РАВНИ!!!!
alkobalko
07-03-2006, 18:39
Nikoq jena nqma da se dade da bude izpolzvana kato sex kukla.
Pi4a_Bateto
07-03-2006, 18:42
Това очаквах и да напишете.Съгласен съм обаче го написах понеже вие почнахте да обиждате момчетата!Това е виц да ви светна!
alkobalko
07-03-2006, 18:44
Dori i vic da e pak zvuchi gadno sprqmo jenite.
shadowflare
07-03-2006, 18:45
жените трябва да се уважават!!!без тях не може те помагат на мужете когато попаднат в затруднение и подкрепят
Pi4a_Bateto
07-03-2006, 18:46
Това очаквах и да напишете.Съгласен съм обаче го написах понеже вие почнахте да обиждате момчетата!
shadowflare
07-03-2006, 18:47
от къде почна сичко да вида шот са самняаам момиче да е почнало да са заяжда
alkobalko
07-03-2006, 18:50
shadowflare, priznavam te. Vsichko zapochna ot momenta, v koito se izturi nai-golqmata glupost- "Jenite sa DLUJNi da pravqt svirki". Posle bqhme kurvi i kakvo li oshte ne.
shadowflare
07-03-2006, 18:52
офффффффффффффф ясноооооо някои главорез е пуснал тема че жените са задължителни да прая свирки когато някои поиска.ТОВА НЕ Е ТАИ!!!жена ще прави свирка само когато обича някои или тя сама пожелае това е сигурно
alkobalko
07-03-2006, 18:58
shadowflare, evalata. Edin chovek, koito da kaje neshto smisleno.
Имам чуството, че тук има само комплексирани момичета и момчета.Какво ви има бе хора ?! Че това е виц, смешка , шега , тъпизъм...
Лекари за вас няма ли ? Това било обида за момичетата ... хахаха , феминистки и женомразци.
Обещавам да ви намеря направления за псифилози, ако са ви нужни ... :shock:
И btw, не ми се струва, че в този перфектен ден за един мъж е описана точно ролята на една жена, отвен сексуалното задоволение...
alkobalko
07-03-2006, 19:04
Ne znam dali e tupo, ili ne. Nito dali sum kompleksirana i imam nujda ot lekar. Ne sum feministka sushto. Znam samo, che mrazq da me slagat pod obsht znamenatel , da me obijdat, unijavat, nalagt mnenie ili da me izpolzvat kato ve6t.
shadowflare
07-03-2006, 19:06
ами 10х ама си е точно така ако момиче вече се съгласи някои които едва познава тогава вече е друго
Pi4a_Bateto
07-03-2006, 19:07
nimfata евала!
Ne znam dali e tupo, ili ne. Nito dali sum kompleksirana i imam nujda ot lekar. Ne sum feministka sushto. Znam samo, che mrazq da me slagat pod obsht znamenatel , da me obijdat, unijavat, nalagt mnenie ili da me izpolzvat kato ve6t.
Тогава имам един въпрос : Защо ти сама се слагащ под този знаменател?
Едва ли някой е написал "Алеандра и всички жени са курви!", нали ?
Ако си имаш самоуважение няма да се слагаш сама под този знаменател.На мен не ми пука, че някой казал, че жените били такива и такива, това си е негово мнение. Ако си убедена, че в даденото твърдение няма нищо, което да се отнася за теб няма да се засегнеш , нали ?
alkobalko
07-03-2006, 19:09
Zashtoto, kogato nqkoi kaje "vsichki jeni", iskam ne iskam se slagam, zashtoto sum chast ot vsichki jeni.
Zashtoto, kogato nqkoi kaje "vsichki jeni", iskam ne iskam se slagam, zashtoto sum chast ot vsichki jeni.
Ами подмини го, това до известна степен е да си феминист ;)
Като чета изказванията ти ми се струваш доста засегната, дали найстина е, защото си съпричастна към "тежката участ на нежната половинка" :-k
alkobalko
07-03-2006, 19:14
Ami da suprichastna sum. Gadno mi e, kogato priqtelka doide i mi kaje, che gadjeto i, s koeto hodqt ot 1 sedmica q e zarqzalo, zashtoto ne iska da spi snego. Drugo, koqto q ostavqt, zashtoto ne iska da go pravi bez prezervativ. Gadno mi, kogato cheta za momecheta, koito pitat dali shte mogat da go zadurjat, ako spqt s nego. Nadqvam se da ne mi puka samo na men.
Ami da suprichastna sum. Gadno mi e, kogato priqtelka doide i mi kaje, che gadjeto i, s koeto hodqt ot 1 sedmica q e zarqzalo, zashtoto ne iska da spi snego. Drugo, koqto q ostavqt, zashtoto ne iska da go pravi bez prezervativ. Gadno mi, kogato cheta za momecheta, koito pitat dali shte mogat da go zadurjat, ako spqt s nego. Nadqvam se da ne mi puka samo na men.
Сменяш темата. Не говорим за това, че някъв пубертет не иска да прави секс без предпазни мерки и т.н
Говорим за това, че се засягаш от общите понятия. "Жените са курви" , хайде да ревем и спорим.
Ми нека да са курви, аз си знам и хората около мен знаят, и приятеля ми знае, че не съм. Не ми пука, че някой написал, че всички сме, истината е по-важна от някакво мнение във форум. Помисли дали си съгласна с това, ако не си - замисли се, че наистина се засягаш прекалено лично.Това води до някои изводи, вярвай ми ;)
жените трябва да се уважават!!!без тях не може те помагат на мужете когато попаднат в затруднение и подкрепят
muhaha nqkolko meseca ne s1m vlizala v1v foruma, i pak se e nap1lnilo s glupavi devoi4eta!!! ](*,)
a tova za denq na m1ja e mn qko!!! \:D/
shadowflare
07-03-2006, 19:43
гат цъфнат наламите сам девоиче ](*,) ](*,) ](*,)
hahahhahah kolko tapo!!!! ako vseki trqbva da se vrazva na vsi4ko okolo sebe si , zna4i trqbva da se tra6ne ot vsi4ki prostotii koito ni zaobikalqt. awe hora karaite q po svobodno, imaite 4uvstvo za humor. podkrepqm mnenieto na nimfata ..... mn e prava
гат цъфнат наламите сам девоиче ](*,) ](*,) ](*,) :smt005 #-o
izvinete! ne se obijdaite, ne s1m imala predvid vas, a devoikata 4iqto teza za6titavate. molq da me izvinite za gre6kata...izvinena li s1m? [-o< [-o< [-o<
shadowflare
07-03-2006, 20:08
:smt023
офффффффффффффф ясноооооо някои главорез е пуснал тема че жените са задължителни да прая свирки когато някои поиска.ТОВА НЕ Е ТАИ!!!жена ще прави свирка само когато обича някои или тя сама пожелае това е сигурно
Ti hodil li si v 4asovete po pravopis we ? :-k
shadowflare
07-03-2006, 20:14
не мисля че става вапрос за правопис ма аре
Ti hodil li si v 4asovete po pravopis we ? :-k
А ти ще ми разясниш ли, в кое училище има "часове по правопис", че аз такъв учебен предмет не съм срещала.
П.П. Провери в учебника си по "Правопис" ( Хахаха :smt005 ) как се наричат части на речта от типа на "ве"
shadowflare
07-03-2006, 20:33
неееее не и отново няма да учааа е ся сам в лятна
Момичета! Проблемът ви е точно това! Недейте да се връзвате на вицове. Аз съм момче и като пуснете тема "начини да унижим мъжа" или подобни аз се смея, както се смея и на това.
ludoto kopele
07-04-2006, 15:33
мнооо ясно ве,жените са само за свирки за кво са ти иначе!
shadowflare [-X
Не така лапе!Не се мазни на девойчетата и да не сме прави трябва да се подкрепяме! ;)
Според мен тва имаше цел да разсмее хората и да дигне настроението, а не да дига междуполов скандал...